- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.818
- 548
- 51
Cinsel ilişki dışında hiç bir şey aldatma sayılmaz diyen bir üye vardı,o geldi aklıma.Konunun son kısmı için konuşuyorum, büyük hata içindesiniz. Ya boşanın, istediğiniz gibi yaşayın ya da eşinize sadık olun. İşin içinde cinsellik yok diye aldatma sayılmıyor mu yaptığınız sizin gözünüzde?
İlgisiz eşe gelince; siz ne kadar ilgili bir eşsiniz? Kaç kez eşinizi güler yüzle kapıda karşılayıp sarıldınız, kaç kez ona sürpriz yaptınız, kaç kez romantik ortam hazırladınız? Bunları yaptınız da adam sarılınca sizi itti, sürpriz yapınca hakaret etti, romantik detaylarla dalga mı geçti? Her şeyi erkekten beklemeyelim.
Muhtemelen, çok insan var böyle düşünen anladığım kadarıyla.Cinsel ilişki dışında hiç bir şey aldatma sayılmaz diyen bir üye vardı,o geldi aklıma.
Karşılıklı alıntı yapıp tartışmıştık.
Sanırım konu sahibi de internetten, başka erkeklerle konuşmayı aldatmadan saymıyor.
O zaman eşinizden ayrılıp, size ilgi ve romantiklik gösterecek ve duygusal ihtiyaçlarınızı karşılayacak başka biri ile devam edeceksiniz hayatınıza,böyle olmaz.Arkadaşlar yorumlarimiz için teşekkür ederim. Detaya girmedim ve esimi kötülemek istemedim size ama benim esim boş vakitlerini arkadaşlarıyla kahvede bar da geçiren biri. Evet ben ona romantiklik yaptim o dalga geçti. Ben aşkım dedim o demedi. Ben elini tuttum o bıraktı daha hangisini sayayim. Evet çok yanlış baska biriyle sohbet dahi etmem ama bende insanim bi sıcaklığa ihtiyacim var. Ben çok çektim cocukken parasiz aç kaldim çocuklarım bunu yasamasin diye katlanıyorum. Evet haklısınız iki cocuk annesine yakışmaz belkide aldatma sayılır bilmiyorum ama çok çaresizim. Istediğim tek şey sevgi ilgi başka bisey değil
O konuştuğu adamlar da birilerinin kocası bizim konu sahibinin haberi yok....Adamlar "keşke evde bekleyenim olsaydı,kadınlar çiçektir su ister sevgi ister" dedikçe inanıp sohbete devam ediyor.Aslinda aynı kocası gibi karisina ilgisiz/sevgisiz kişilerle saatlerce sohbet edip "hayatta ne erkekler var,benim kocam ilgisiz " diye düşünüyor...bakalım esi birisiyle bu sekilde sohbet etse kendisi bu sekilde hoş karsilar mi? dimyata pirince giderken evde ki bulgurdan olacak haberi yokCinsel ilişki dışında hiç bir şey aldatma sayılmaz diyen bir üye vardı,o geldi aklıma.
Karşılıklı alıntı yapıp tartışmıştık.
Sanırım konu sahibi de internetten, başka erkeklerle konuşmayı aldatmadan saymıyor.
Başlığı evlilik sorunları değil de boşanma sorunları yapsanız daha gerçekçi olur gibi.. Mantık evliliği yapıp aşk beklemeniz sizce de saçma değil mi? 18-32 yaşlarınızı hayatınızın en hareketli olması gereken yıllarını bu mantık silsilesi içinde yaşayıp da 32 yaşınıza gelince birdenbire bi "aşk" aydınlanması falan mı yaşadınız? Nedir tam olarak bu "sonradan gelme" ilgi beklentisinin mantığı?Iyi günler arkadaşlar araniza yeni katildim ve katilma sebebim derdimi kimseye anlatamamam. Insan bazen hic tanımadığı birinin fikrini daha çok merak ediyor. Umarim yazacaklarimda beni hor görmezsiniz.
Ben parçalanmış bir ailenin kızıyım ve üvey baba üvey anne ellerinde büyüdüm hep. Çok şükür başıma kötü şeyler gelmedi ama çok çektim cocuklugumu hic yaşamadım. Tek hayalim sevdiğim biriyle aile kurmakti.
Yaşım 18 oldu ve şimdiki eşimle tanıştım. Mantık evliliği yaptım aşk yoktu. Zamanla ısındım alıştım sadece. Şu an 12 yıllık evliyiz 10 ve 3 yaşında çocuklarımız var. Eşim işinde gücünde kötü alışkanlıkları olmayan bi insan. Ama hiç bi zaman beklediğim ilgiyi sevgiyi sıcaklığı göremedim. Elimi bile tutup yürümedi hiç, eve girip birgün öpmedi, birgün olsun romantik unutmadığım anlar yaşamadık. Ortada bi aşkın olmadığı ap açık ortada diyebilirim. Cinselliğe gelince daha çok kendini düşünen bi insan benim eşim. Yani anlicaniz çocuklar icin bi şekilde yürüttük bu evliliği. Şu an yaşım 32 ve geçen 12 yılıma üzülüyorum. Esim bana hak ettigim ilgiyi göstermiyor bir güzel söz söylemiyor. Çocuklarımı babasiz büyütmek istemiyorum ama dayanamiyorum artık. Evlilik bu mu? Çalış eve para getir karini çocuklarını aç bırakma hepsi bumuydu yani. O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Eşime bunlari söylüyorum tinlamiyor bile adamin huyu bu. Ve size bisey söylim o böyle yaptıkça yüzüme bakmadıkça bende hic tanımadığim başka erkeklerle internetten sohbet ediyorum. Sonradan kendime kızıyorum ama sonrada benim esimin suçu diyorum. Yanlış anlamayin cinsel sohbet degil. Ama bana ilgi gösteren insanla tanıştım ve sohbeti bana hep iyi geliyor. Arkadaşlar ben ne yapicam. Boşanmak derseniz aile ve çevre baskısından cesaretim yok. En çok da çocuklarımı düşünüyorum. Benim hayatım böyle mi geçecek hep.
Siz nasıl ki çocukluğunuz icin parasız ac kaldım diyorsanız cocuklarınızda ilerde kendi cocuklukları icin onla bunla konusan babamı aldatan annem vardı psikolojim bu yüzden bozuk diye anlatacaklarArkadaşlar yorumlarimiz için teşekkür ederim. Detaya girmedim ve esimi kötülemek istemedim size ama benim esim boş vakitlerini arkadaşlarıyla kahvede bar da geçiren biri. Evet ben ona romantiklik yaptim o dalga geçti. Ben aşkım dedim o demedi. Ben elini tuttum o bıraktı daha hangisini sayayim. Evet çok yanlış baska biriyle sohbet dahi etmem ama bende insanim bi sıcaklığa ihtiyacim var. Ben çok çektim cocukken parasiz aç kaldim çocuklarım bunu yasamasin diye katlanıyorum. Evet haklısınız iki cocuk annesine yakışmaz belkide aldatma sayılır bilmiyorum ama çok çaresizim. Istediğim tek şey sevgi ilgi başka bisey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?