Evlilik sorunlari

Cinsel ilişki dışında hiç bir şey aldatma sayılmaz diyen bir üye vardı,o geldi aklıma.
Karşılıklı alıntı yapıp tartışmıştık.
Sanırım konu sahibi de internetten, başka erkeklerle konuşmayı aldatmadan saymıyor.

Muhtemelen, çok insan var böyle düşünen anladığım kadarıyla.
Bariz fiili aldatma bence, eyleme geçilmiş.

Arkadaşlar yorumlarimiz için teşekkür ederim. Detaya girmedim ve esimi kötülemek istemedim size ama benim esim boş vakitlerini arkadaşlarıyla kahvede bar da geçiren biri. Evet ben ona romantiklik yaptim o dalga geçti. Ben aşkım dedim o demedi. Ben elini tuttum o bıraktı daha hangisini sayayim. Evet çok yanlış baska biriyle sohbet dahi etmem ama bende insanim bi sıcaklığa ihtiyacim var. Ben çok çektim cocukken parasiz aç kaldim çocuklarım bunu yasamasin diye katlanıyorum. Evet haklısınız iki cocuk annesine yakışmaz belkide aldatma sayılır bilmiyorum ama çok çaresizim. Istediğim tek şey sevgi ilgi başka bisey değil

Yapmayin neolur,kocanizi cocuklarinizin babasini sevmeseniz bile saygi duymak zorundasiniz.Büyük bir hata yapiyorsunuz ilerde cocuklarinizin yüzüne bakabilmek icin biran önce dönün bu hatadan.
Bosanin ve ondan sonra nasil isterseniz öyle yasayin...sunuda unutmayin 2 cocugu yaparkende kocaniza asik olmadiginizi biliyordunuz.
Umarim yol yakinken bu yanlistan dönersiniz cünkü bunu cocuklariniza ve onlarin babasina borclusunuz .

O zaman eşinizden ayrılıp, size ilgi ve romantiklik gösterecek ve duygusal ihtiyaçlarınızı karşılayacak başka biri ile devam edeceksiniz hayatınıza,böyle olmaz.
Duyulduğu takdirde olabilecekleri hesaba katın.
Her şeyden önce kendinize saygısızlık bu.

hayatın romantiklik,evlilik vs den ibaret olmadıgının farkına varmalısın.
kendini bir alanda geliştirebilirsin.
annelik öyle derin bir konu ki emin ol hiç boş vaktın kalmaz.

hayatta en önemli şey huzur.
evin de o varsa diğer boşlukları hayata ve kendine bir şey katarak değerlendir.

başka erkeklere,başka kadınlarla flörtü öven türk dizilerinde gitmiyor hayat.

faturası ömür boyu acı çekmek olarak yanına kar kalıyor.

her insan bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlar.

kız arkadaşın olsa bile.

o internetti erkekler önce gidip karılarının gönlünü etse keşke.!
Yapmayın lütfen kurgu dolu bir hayata aldanmayın...
inanın bana orada ki insanların hepsi de sizinle aynı durumda.

O konuştuğu adamlar da birilerinin kocası bizim konu sahibinin haberi yok....Adamlar "keşke evde bekleyenim olsaydı,kadınlar çiçektir su ister sevgi ister" dedikçe inanıp sohbete devam ediyor.Aslinda aynı kocası gibi karisina ilgisiz/sevgisiz kişilerle saatlerce sohbet edip "hayatta ne erkekler var,benim kocam ilgisiz " diye düşünüyor...bakalım esi birisiyle bu sekilde sohbet etse kendisi bu sekilde hoş karsilar mi? dimyata pirince giderken evde ki bulgurdan olacak haberi yok

Başlığı evlilik sorunları değil de boşanma sorunları yapsanız daha gerçekçi olur gibi.. Mantık evliliği yapıp aşk beklemeniz sizce de saçma değil mi? 18-32 yaşlarınızı hayatınızın en hareketli olması gereken yıllarını bu mantık silsilesi içinde yaşayıp da 32 yaşınıza gelince birdenbire bi "aşk" aydınlanması falan mı yaşadınız? Nedir tam olarak bu "sonradan gelme" ilgi beklentisinin mantığı?

Evli kadin internette baska erkeklerle konusmaz, bunun hic bir bahanesi olamaz...

Siz nasıl ki çocukluğunuz icin parasız ac kaldım diyorsanız cocuklarınızda ilerde kendi cocuklukları icin onla bunla konusan babamı aldatan annem vardı psikolojim bu yüzden bozuk diye anlatacaklar
Hala daha kendi yaptıgınıza kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz

Emin olun o baskı yapan aile ve çevreniz, yabancı erkeklerle konuşmanızdansa edebinizle boşanmanızı tercih eder.

Boşanınca siz bosanacaksiniz çocuklar değil ki ,,ne demek çocuklarım babasız kalacak,,
Hem ha cinsellik olmuş ha konusmusunuz aynı şey ikisi de aldatma!!
Eşi falan geçtim de annesiniz ya,,bı anne ne durumda olursa olsun çocukları için böyle elalemle konuşmamalı,
Boşanın çok acil

Bacım şuan ilgisi ile başını döndüren bu herifin karısı da ondan ağlıyor muhtemelen.
Bu tipler eşine kan kusturur, dışarıya kuyruk sallar emin ol.
Onu iyi bir b.k sanma diye söylüyorum.

Ayrıca bu kadar kritik noktaya varmışsa iş boşanman şart olmuş.

siz her gün dayak yiyen evine ekmek götürmeyen çocuklarını hor gören bir eşle evlenseydiniz ya da bunlardan birini yapan bir eşle evli olsaydınız şuan bu postu okuyup kendinize kızardınız. erkeklerin geneli öyle. facelerde instagramlarda gördüğün mutlu yaşamlar gerçekte yok. kadın grupta konu açıyor facene giriyorsun mükemmel her şey aşıklar ama açtığı konuya bakınca yuhh diyorsun. yani gösterilenle yaşanılan bir değil. en alt komşum senin gibi düşünüyordu. eşini aldattı. sonra aldattığı ortaya çıktı. kadını kocası nafakasız boşadı. ve kadın konuştuğu adamlardan biriyle imam nikahlı yaşıyor ama gerçekten perişan. kadın gerçekten çok pişman. insanlar bazen elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor.iki çocuğuda affetmiyor annelerini. bu söylediğim yalan değil gerçek. tövbe et şeytan sana sürekli vesvese veriyor dikkat et.

benim eşimde ilgisizdir adamın ruhu bu. ama şükrediyorum sorumluluklarını biliyor evine sahip artılarını düşünüyorum. zorla ilgi istiyorum adamdan ama huyu bu yani. doğum günlerimi son gününe kadar hatırlatırım iyice yüzsüz oldum ama olsun

Çok erken evlenmişsiniz ve adamı böyle kabul etmişsiniz ilk başlardan istediğiniz gibi alıştırsaydınız olurdu belki ama şimdi başkalarıyla kpnuşmanızı bastırmak için adama suç bulmayın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…