Evlilik sorunlari

Bacim sana uzulduk herkesin evliligine niye camur atiyon: ) tabiiki 4/4 luk degil keske 2/4 luk olsa.. cok eksigi var herkesin cok derdi var iste.. kor topal idare ediyo cogu kisi.. esin suclu ok sana ilgi gostermiyo.. ama sende hic sevmedigin asik olnadigin birini kacis olarak gormussun. Ne sanmistin hic sevgi ask yokken sirf karsi cins diye evlilik toz pembe mi olacakti? Bizler asik olarak evlendikte bazi olaylarda sarsiliyoruz.. Allah bilir kimin ne olacagini..ben isimde gucumde kendi ayaklari uzerinde durmaya calisan, cocuklarima annelik yapmaya calisan bakimli bi kadinim. Tabiiki ufak tedek kusurkarim hatalim var. Ama simdi kocam beni aldatsa suc benim mi yani, onca emegime karsi?

başkasıyla konuşmalarınız ortaya çıkarsa çocuklarınızı öyle bi doldururlar ki asla ama asla size sevgi beslemezler. madem çocuklarınız için dayanacaksınız kendinize gelin.

Madem mutsuzsun boşan gitsin. Neden başka erkeklerle konuşuyorsun? Bu aldatmak olmuyor mu? Çocukların bu durumu öğrendiklerinde senin icin ne düşünecekler? O adam çalışsın yazık, sende mutsuzum diye baska erkeklerle konuş. Bence haketmiyosun eşini. Ne olursa olsun. Karşısına gec konus baktin değişmiyor, boşan neyi bekliyosun?

Katılıyorum ama çok doğru değil gibi. Yine kullanacak adamı. Aslında şimdide kullanıyor. Nette konuşuyorum demiş en çok buna takildim. Adam net faturalarını yatiradursun.. Aslında hakli ama yol yanlış. Neyse haddimi asmayayım

Nes86 alakasız olcak ama 86 doğum tarihinse 32 değilsin, 33 oldun artık(( gerçi 23 olsanda aşağıdakileri yazarım o ayrı.

yaptığın şey yanlış , çirkin ve yüz kızartıcı. Aklını başına al, sevmiyorsan ayrıl. Çocuklar önceliğin olmalı. Bizler insan olarak içgüdülerimizle hareket etmiyoruz. Aklımızı kullanıp, sorumluluklarımıza göre davranıyoruz. Herkes eşi ilgisiz diye başkalarıyla yazışmıyor. Lütfen pişman olacağın hareketlerde bulunma.

Aldatmanın hiç bir gerekçesi yoktur arkadaşım yok aldatılanın da suçu var falan hikaye bunlar. Boşanmaya cesaretin yok ama elin adamlarıyla sohbete cesaret var delircem bide bunu savunmana. Gizli yapılan bişey yoktur Allah görüyo ve emin ol yapılan yanlışlar bir şekilde insanın önüne çıkar. Boşanana kadar evlilik kurumunun içindesin ve ona göre hareket etmek zorundadır insan ya nefret de etse insan kendisine olan saygıdan dolayı yapmaz böyle şeyler, boşandın mı tamam naparsan yap ama evlisin bitti.

Sizin anlattiklariniza bakilirsa herkesin sadakatsizlik icin 'hakli' bir bahanesi cikar. Kandirmayin kendinizi. Aldatmaya meyilli olan bir insanmissiniz demekki. Cocuklarim cocuklarim diyorsunuz gercek manada cocuklarinizi dusunuyor olsaydiniz esinizi bir kenara koyar bu ayibi en basta cocuklariniza karsi yapmazdiniz. Zira benim annem (allah korusun) boyle birsey yapmis olsa utancimdan kahrolurdum.

Internette tanıştığınız o sahte kişilerin sahte sözleriyle yakmayın geleceğinizi.

Hiçbiri şuan kurduğunuz düzeni bozmaya değmez.

Hiçbiri gerçekten bir araya geldiğinizde , bir kaç ay geçirdikten sonra aynı kalmaz.

Yalan dünyadan çıkın ve önünüze bakın.

Eşinizin suçu değil yaptığınız kabahat.

Bosanamiyorsaniz edebinizle oturmak zorundasınız.

Karı koca değilseniz , anne babasiniz .

Bir kere internetteki o konusmalara aldanmayin. İbternette size ilgi gosteren romantik adamlar aslinda bir baskasinin ilgisiz kocasi olabilir. Evliligin basinda olsaniz bosanin derdim belki ama bence yasadiginiz sorunlar asilabilir seyler. Cocuklariniz da daha cok kücük. Görmek istediginiz ilgiyi siz esinize gösterdiniz mi? Eve gelince sarilip öpüyor musunuz? Özlediginizi söylüyor musunuz? Özel anlar yaratma cabaniz var mi? Cinsel hayattinizla ilgili beklentilerinizi esinizle paylastiniz mi? Önce siz bir cabalayin olmazsa bir uzmandan cift terapisi alin.

Ben sizin gibi insanları gerçekten anlayamıyorum.. Hem "global bir ahlaksızlık" olan (toplumsal demiyorum) aldatma eyleminin giriş kısmını gerçekleştirmiş,gelişme kısmına doğru adım atmışsınız, hadi demişsiniz bi nabız yoklayayım, belki benim gibi bacılarım, gardaşlarım vardır diye gelmişsiniz buraya (yalanın dibi!), ama ne yazıkki sizin o küçük kafanızın çalışmayan büyük bölümü, bu platformda aklı selim binlerce kadının olduğu gerçeğini algılayamamış, bununla da yetinip bi dönüp kendi yanlışınıza bakmıyosunuz da, bunca, hayatı en azından elinden geldiğince doğru yaşamaya çalışan, burada da hayattaki iyi kötü tecrübeleriyle bi çok hemcinsine yol göstermekten başka bi amacı olmayan, sizin gibi birinin bile konusunu okuyup, zaman ayırıp, güzel parmaklarını yorup cevap veren insanlara gelmiş utanmadan çemkiriyosunuz. Cahilsiniz. Mantıklı cevapları, sizi, sizin için iyiye yönlendirmeye çalışan cevapları elinizin tersiyle itip, o cevapları verenlerin hayatını toz pembe sanacak kadar cahilsiniz. Ne bekliyodunuz bu platformdan tam olarak? Toplumdan ne bekliyosunuz tam olarak? Şımarık bi çocuk gibi gözlerini oyduğunuz oyuncak bebeğinizin bacaklarını da bizim koparmamızı mı?

Elin adamıyla ülkenin dıs borcunu mu konuşuyorsunuz pardon da?
Cinsellik konusmuyrsan da,flört ediliyor.
Cocuklar babasız büyüyebilir,ama anneleri babalarını resmen aldatıyor suan ?Bu anneyle büyümeleri normal mi?
Kendinize gelin bence.

Kadın erkek farketmez aldatmak acizliktir.
Sacımızı da hic süpürge etmiyoruz valla.
Hem calısıyorz cogumuz,hem evi çekip çeviriyoruz.
Siizin ailenizin size sahip çıkmaması kocanızın sucu değil.Bi kere bunu kabul edin.
Evden kaçmak için sevmediğin adamla evlenmeyeydin derler adama ozaman.

Yaptığınız hiç doğru bişi değil bu başka kişilerle sohbet huyunuzdan vazgeçin. Ortaya çıksa eşiniz cocuklarınız ne düşünür oraya harcayacağınız vaktinizi daha daha güzel seylere ayırın cocuklarınıza ayırın.siz esinize surprizler yapın oda sizden görür yapar.

En çokta çocuklarımı düşünüyorummu pardon ? Sen sadece kendini düşünüyorsun vala güzelim

Sevme sevilme ihtiyacı insanın yemek içmek uyumak kadar doğal ihtiyaçlarından biridir.İnsanlar her zaman sevilmek ve değer görmek ister.Anladığım kadarıyla birazda evden kurtulmak için karşınıza çıkan ilk kişi ile evlenme yolunu seçmişsiniz.Evlilik zaten zor bir kurumken temeli büyük sevgiye dayanmadığında insanlar kendilerini boşlukta hissedebiliyor.Şuan başka insanlarla yazışıyor olmanız kendi içinizde ilgi eksikliğini bastırmak için yaptığınız birşey olabilir fakat empati yaparsanız yani eşinizin internette başka kadınlarla yazıştığını düşünürseniz bu durumun nasıl olduğunu daha kolay anlamanıza yardımcı olacaktır.Yapmanız gereken eşinizle mantıklı ve çok ciddi bir şekilde konuşup değer görmek istediğinizi belirtmeniz ve bunu davranışlarınıza yansıtmanız.Siz eşinize daha çok ilgi ve sevgi göstermeyi deneyin.Cinsellikte kendini düşündüğünü yazmışsınız o konuda da hislerinizi taleplerinizi belirtin çabalamanıza rağmen herhangi bir değişiklik yoksa o zaman ayrılmayı düşünebilirsiniz.Fakat karşınıza nasıl insanlar çıkacak mutluluğu bulabilecekmisiniz bunlar hep muamma olacaktır.Eldeki kuş dalda ki kuştan iyidir demişler.Daha iyisini yaşayabilme ihtimaliyle elinizdekinden olmayın derim.

Eşinizin hiç sucu yok ve çocuklarınız adına çok üzüldüm.hem mantık evliliği yaptım diyorsunuz hem aşk yok diyorsunuz siz yolunuzu şaşırıp yaptığınıza kılıf bulmaya çalışıyorsunuz sadece.ne eşinize ne de çocuklarınıza bunu yapmaya hakkınız yok.nasil bakıyorsunuz yüzlerine?siz bunu kendinize nasıl yakistiryorsunuz? Boşanın çocukları babaya verin hem babasız kalmazlar.siz de aradığınız heyecanı yaşayın.siz eşinize aşkla davranıyor musunuz ki bekliyorsunuz? Yaptığınız çok çok yanlış ve bir an önce boşanın.

Aslında sizi anlamaya çalışıyorum.
Yaptığınız yanlış olsa bile ilgi görmek istemeye hakkınız var.
Ben sadece şunu söylemeye geldim , deli gibi aşık oldugunuz biri ile evlenseniz bile , yıllar geçtikçe , yine şuanki evliliğinizin durumuna geleceksiniz.malesef hayat bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…