Bazi arkadaşlar beni yerden yere vurmuş demekki evlilikleri dört dörtlük o yüzden başkası neler yaşıyor anlamıyor. Kendimi savunmuyorum yanlış anlamayın ama erkekler onla bunla gizli kacak yatarken iyi ama kadınlar biriyle sohbet dahi ederse aldatma. Tamam siz bu kafayla devam edin. Saçınızı süpürge edin yada aç bırakmıyor kocam yeterli diye. Kadin hemen kötü kadın oluyor çocuklarının yüzüne bakamıyor. Işte bu toplum yüzünden bu haldeyiz. Kimse kötü bi insan olduğu icin eşini aldatmaz emin olun aldatilandadir suçun çoğu neyse size laf anlatılmaz hayati hep toz pembe yaşamışsınız.
Katılıyorum ama çok doğru değil gibi. Yine kullanacak adamı. Aslında şimdide kullanıyor. Nette konuşuyorum demiş en çok buna takildim. Adam net faturalarını yatiradursun.. Aslında hakli ama yol yanlış. Neyse haddimi asmayayımAsıl gerekçeniz bu.
Yani geçim sıkıntısı.
Küçük evladınızı kreşe verin, çalışın ama eve katkı yapmayın, tamamını biriktirin.
3-5 seneye iyi bir birikim olur, o zaman ayrılır, yeni aşklar peşinde koşarsınız.
Şu an yaptığınız en hafif tabirle; terbiyesizlik.
Ben sizin gibi insanları gerçekten anlayamıyorum.. Hem "global bir ahlaksızlık" olan (toplumsal demiyorum) aldatma eyleminin giriş kısmını gerçekleştirmiş,gelişme kısmına doğru adım atmışsınız, hadi demişsiniz bi nabız yoklayayım, belki benim gibi bacılarım, gardaşlarım vardır diye gelmişsiniz buraya (yalanın dibi!), ama ne yazıkki sizin o küçük kafanızın çalışmayan büyük bölümü, bu platformda aklı selim binlerce kadının olduğu gerçeğini algılayamamış, bununla da yetinip bi dönüp kendi yanlışınıza bakmıyosunuz da, bunca, hayatı en azından elinden geldiğince doğru yaşamaya çalışan, burada da hayattaki iyi kötü tecrübeleriyle bi çok hemcinsine yol göstermekten başka bi amacı olmayan, sizin gibi birinin bile konusunu okuyup, zaman ayırıp, güzel parmaklarını yorup cevap veren insanlara gelmiş utanmadan çemkiriyosunuz. Cahilsiniz. Mantıklı cevapları, sizi, sizin için iyiye yönlendirmeye çalışan cevapları elinizin tersiyle itip, o cevapları verenlerin hayatını toz pembe sanacak kadar cahilsiniz. Ne bekliyodunuz bu platformdan tam olarak? Toplumdan ne bekliyosunuz tam olarak? Şımarık bi çocuk gibi gözlerini oyduğunuz oyuncak bebeğinizin bacaklarını da bizim koparmamızı mı?Bazi arkadaşlar beni yerden yere vurmuş demekki evlilikleri dört dörtlük o yüzden başkası neler yaşıyor anlamıyor. Kendimi savunmuyorum yanlış anlamayın ama erkekler onla bunla gizli kacak yatarken iyi ama kadınlar biriyle sohbet dahi ederse aldatma. Tamam siz bu kafayla devam edin. Saçınızı süpürge edin yada aç bırakmıyor kocam yeterli diye. Kadin hemen kötü kadın oluyor çocuklarının yüzüne bakamıyor. Işte bu toplum yüzünden bu haldeyiz. Kimse kötü bi insan olduğu icin eşini aldatmaz emin olun aldatilandadir suçun çoğu neyse size laf anlatılmaz hayati hep toz pembe yaşamışsınız.
Kadın erkek farketmez aldatmak acizliktir.Bazi arkadaşlar beni yerden yere vurmuş demekki evlilikleri dört dörtlük o yüzden başkası neler yaşıyor anlamıyor. Kendimi savunmuyorum yanlış anlamayın ama erkekler onla bunla gizli kacak yatarken iyi ama kadınlar biriyle sohbet dahi ederse aldatma. Tamam siz bu kafayla devam edin. Saçınızı süpürge edin yada aç bırakmıyor kocam yeterli diye. Kadin hemen kötü kadın oluyor çocuklarının yüzüne bakamıyor. Işte bu toplum yüzünden bu haldeyiz. Kimse kötü bi insan olduğu icin eşini aldatmaz emin olun aldatilandadir suçun çoğu neyse size laf anlatılmaz hayati hep toz pembe yaşamışsınız.
En çokta çocuklarımı düşünüyorummu pardon ? Sen sadece kendini düşünüyorsun vala güzelimIyi günler arkadaşlar araniza yeni katildim ve katilma sebebim derdimi kimseye anlatamamam. Insan bazen hic tanımadığı birinin fikrini daha çok merak ediyor. Umarim yazacaklarimda beni hor görmezsiniz.
Ben parçalanmış bir ailenin kızıyım ve üvey baba üvey anne ellerinde büyüdüm hep. Çok şükür başıma kötü şeyler gelmedi ama çok çektim cocuklugumu hic yaşamadım. Tek hayalim sevdiğim biriyle aile kurmakti.
Yaşım 18 oldu ve şimdiki eşimle tanıştım. Mantık evliliği yaptım aşk yoktu. Zamanla ısındım alıştım sadece. Şu an 12 yıllık evliyiz 10 ve 3 yaşında çocuklarımız var. Eşim işinde gücünde kötü alışkanlıkları olmayan bi insan. Ama hiç bi zaman beklediğim ilgiyi sevgiyi sıcaklığı göremedim. Elimi bile tutup yürümedi hiç, eve girip birgün öpmedi, birgün olsun romantik unutmadığım anlar yaşamadık. Ortada bi aşkın olmadığı ap açık ortada diyebilirim. Cinselliğe gelince daha çok kendini düşünen bi insan benim eşim. Yani anlicaniz çocuklar icin bi şekilde yürüttük bu evliliği. Şu an yaşım 32 ve geçen 12 yılıma üzülüyorum. Esim bana hak ettigim ilgiyi göstermiyor bir güzel söz söylemiyor. Çocuklarımı babasiz büyütmek istemiyorum ama dayanamiyorum artık. Evlilik bu mu? Çalış eve para getir karini çocuklarını aç bırakma hepsi bumuydu yani. O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Eşime bunlari söylüyorum tinlamiyor bile adamin huyu bu. Ve size bisey söylim o böyle yaptıkça yüzüme bakmadıkça bende hic tanımadığim başka erkeklerle internetten sohbet ediyorum. Sonradan kendime kızıyorum ama sonrada benim esimin suçu diyorum. Yanlış anlamayin cinsel sohbet degil. Ama bana ilgi gösteren insanla tanıştım ve sohbeti bana hep iyi geliyor. Arkadaşlar ben ne yapicam. Boşanmak derseniz aile ve çevre baskısından cesaretim yok. En çok da çocuklarımı düşünüyorum. Benim hayatım böyle mi geçecek hep.
Sevme sevilme ihtiyacı insanın yemek içmek uyumak kadar doğal ihtiyaçlarından biridir.İnsanlar her zaman sevilmek ve değer görmek ister.Anladığım kadarıyla birazda evden kurtulmak için karşınıza çıkan ilk kişi ile evlenme yolunu seçmişsiniz.Evlilik zaten zor bir kurumken temeli büyük sevgiye dayanmadığında insanlar kendilerini boşlukta hissedebiliyor.Şuan başka insanlarla yazışıyor olmanız kendi içinizde ilgi eksikliğini bastırmak için yaptığınız birşey olabilir fakat empati yaparsanız yani eşinizin internette başka kadınlarla yazıştığını düşünürseniz bu durumun nasıl olduğunu daha kolay anlamanıza yardımcı olacaktır.Yapmanız gereken eşinizle mantıklı ve çok ciddi bir şekilde konuşup değer görmek istediğinizi belirtmeniz ve bunu davranışlarınıza yansıtmanız.Siz eşinize daha çok ilgi ve sevgi göstermeyi deneyin.Cinsellikte kendini düşündüğünü yazmışsınız o konuda da hislerinizi taleplerinizi belirtin çabalamanıza rağmen herhangi bir değişiklik yoksa o zaman ayrılmayı düşünebilirsiniz.Fakat karşınıza nasıl insanlar çıkacak mutluluğu bulabilecekmisiniz bunlar hep muamma olacaktır.Eldeki kuş dalda ki kuştan iyidir demişler.Daha iyisini yaşayabilme ihtimaliyle elinizdekinden olmayın derim.Iyi günler arkadaşlar araniza yeni katildim ve katilma sebebim derdimi kimseye anlatamamam. Insan bazen hic tanımadığı birinin fikrini daha çok merak ediyor. Umarim yazacaklarimda beni hor görmezsiniz.
Ben parçalanmış bir ailenin kızıyım ve üvey baba üvey anne ellerinde büyüdüm hep. Çok şükür başıma kötü şeyler gelmedi ama çok çektim cocuklugumu hic yaşamadım. Tek hayalim sevdiğim biriyle aile kurmakti.
Yaşım 18 oldu ve şimdiki eşimle tanıştım. Mantık evliliği yaptım aşk yoktu. Zamanla ısındım alıştım sadece. Şu an 12 yıllık evliyiz 10 ve 3 yaşında çocuklarımız var. Eşim işinde gücünde kötü alışkanlıkları olmayan bi insan. Ama hiç bi zaman beklediğim ilgiyi sevgiyi sıcaklığı göremedim. Elimi bile tutup yürümedi hiç, eve girip birgün öpmedi, birgün olsun romantik unutmadığım anlar yaşamadık. Ortada bi aşkın olmadığı ap açık ortada diyebilirim. Cinselliğe gelince daha çok kendini düşünen bi insan benim eşim. Yani anlicaniz çocuklar icin bi şekilde yürüttük bu evliliği. Şu an yaşım 32 ve geçen 12 yılıma üzülüyorum. Esim bana hak ettigim ilgiyi göstermiyor bir güzel söz söylemiyor. Çocuklarımı babasiz büyütmek istemiyorum ama dayanamiyorum artık. Evlilik bu mu? Çalış eve para getir karini çocuklarını aç bırakma hepsi bumuydu yani. O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Eşime bunlari söylüyorum tinlamiyor bile adamin huyu bu. Ve size bisey söylim o böyle yaptıkça yüzüme bakmadıkça bende hic tanımadığim başka erkeklerle internetten sohbet ediyorum. Sonradan kendime kızıyorum ama sonrada benim esimin suçu diyorum. Yanlış anlamayin cinsel sohbet degil. Ama bana ilgi gösteren insanla tanıştım ve sohbeti bana hep iyi geliyor. Arkadaşlar ben ne yapicam. Boşanmak derseniz aile ve çevre baskısından cesaretim yok. En çok da çocuklarımı düşünüyorum. Benim hayatım böyle mi geçecek hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?