Çevre baskısından boşanamayan kadın, o baskıdan dolayı aldatamamalı.Iyi günler arkadaşlar araniza yeni katildim ve katilma sebebim derdimi kimseye anlatamamam. Insan bazen hic tanımadığı birinin fikrini daha çok merak ediyor. Umarim yazacaklarimda beni hor görmezsiniz.
Ben parçalanmış bir ailenin kızıyım ve üvey baba üvey anne ellerinde büyüdüm hep. Çok şükür başıma kötü şeyler gelmedi ama çok çektim cocuklugumu hic yaşamadım. Tek hayalim sevdiğim biriyle aile kurmakti.
Yaşım 18 oldu ve şimdiki eşimle tanıştım. Mantık evliliği yaptım aşk yoktu. Zamanla ısındım alıştım sadece. Şu an 12 yıllık evliyiz 10 ve 3 yaşında çocuklarımız var. Eşim işinde gücünde kötü alışkanlıkları olmayan bi insan. Ama hiç bi zaman beklediğim ilgiyi sevgiyi sıcaklığı göremedim. Elimi bile tutup yürümedi hiç, eve girip birgün öpmedi, birgün olsun romantik unutmadığım anlar yaşamadık. Ortada bi aşkın olmadığı ap açık ortada diyebilirim. Cinselliğe gelince daha çok kendini düşünen bi insan benim eşim. Yani anlicaniz çocuklar icin bi şekilde yürüttük bu evliliği. Şu an yaşım 32 ve geçen 12 yılıma üzülüyorum. Esim bana hak ettigim ilgiyi göstermiyor bir güzel söz söylemiyor. Çocuklarımı babasiz büyütmek istemiyorum ama dayanamiyorum artık. Evlilik bu mu? Çalış eve para getir karini çocuklarını aç bırakma hepsi bumuydu yani. O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Eşime bunlari söylüyorum tinlamiyor bile adamin huyu bu. Ve size bisey söylim o böyle yaptıkça yüzüme bakmadıkça bende hic tanımadığim başka erkeklerle internetten sohbet ediyorum. Sonradan kendime kızıyorum ama sonrada benim esimin suçu diyorum. Yanlış anlamayin cinsel sohbet degil. Ama bana ilgi gösteren insanla tanıştım ve sohbeti bana hep iyi geliyor. Arkadaşlar ben ne yapicam. Boşanmak derseniz aile ve çevre baskısından cesaretim yok. En çok da çocuklarımı düşünüyorum. Benim hayatım böyle mi geçecek hep.
Asıl gerekçeniz bu.Arkadaşlar yorumlarimiz için teşekkür ederim. Detaya girmedim ve esimi kötülemek istemedim size ama benim esim boş vakitlerini arkadaşlarıyla kahvede bar da geçiren biri. Evet ben ona romantiklik yaptim o dalga geçti. Ben aşkım dedim o demedi. Ben elini tuttum o bıraktı daha hangisini sayayim. Evet çok yanlış baska biriyle sohbet dahi etmem ama bende insanim bi sıcaklığa ihtiyacim var. Ben çok çektim cocukken parasiz aç kaldim çocuklarım bunu yasamasin diye katlanıyorum. Evet haklısınız iki cocuk annesine yakışmaz belkide aldatma sayılır bilmiyorum ama çok çaresizim. Istediğim tek şey sevgi ilgi başka bisey değil
Boş nutuk atıyorsun şu anda farkında misin söylediklerin de çok saçma ?Bazi arkadaşlar beni yerden yere vurmuş demekki evlilikleri dört dörtlük o yüzden başkası neler yaşıyor anlamıyor. Kendimi savunmuyorum yanlış anlamayın ama erkekler onla bunla gizli kacak yatarken iyi ama kadınlar biriyle sohbet dahi ederse aldatma. Tamam siz bu kafayla devam edin. Saçınızı süpürge edin yada aç bırakmıyor kocam yeterli diye. Kadin hemen kötü kadın oluyor çocuklarının yüzüne bakamıyor. Işte bu toplum yüzünden bu haldeyiz. Kimse kötü bi insan olduğu icin eşini aldatmaz emin olun aldatilandadir suçun çoğu neyse size laf anlatılmaz hayati hep toz pembe yaşamışsınız.
Yapmayın gözünüzü seveyim.Bazi arkadaşlar beni yerden yere vurmuş demekki evlilikleri dört dörtlük o yüzden başkası neler yaşıyor anlamıyor. Kendimi savunmuyorum yanlış anlamayın ama erkekler onla bunla gizli kacak yatarken iyi ama kadınlar biriyle sohbet dahi ederse aldatma. Tamam siz bu kafayla devam edin. Saçınızı süpürge edin yada aç bırakmıyor kocam yeterli diye. Kadin hemen kötü kadın oluyor çocuklarının yüzüne bakamıyor. Işte bu toplum yüzünden bu haldeyiz. Kimse kötü bi insan olduğu icin eşini aldatmaz emin olun aldatilandadir suçun çoğu neyse size laf anlatılmaz hayati hep toz pembe yaşamışsınız.
+1 milyon.Çocuklarına da verecek cevabı bahanesi vardır bence.Boş nutuk atıyorsun şu anda farkında misin söylediklerin de çok saçma ?
Merak etme ellerinde çiçekler 24 saat kapımızda romantiklikten ölen kocalarımız yok bizim de. Belki de senden daha fazla sorunlar yaşamış daha ağır şeyler atlatmışızdır. Ama biz evlilik sorunlarımızı kendi kocalarımızla çözüyoruz başkalarının kocalarıyla değil. Aslında ben neyi merak ediyorum biliyor musun, adamlarla konuşurken çocukların yakalasa seni ne cevap vereceksin ?
Bi de yazmış ki biz ülke olarak bu yüzden ilerleyemiyoruz. Hepimiz kocalarımızı aldatınca ilerleyip kalkınacak miyiz ülke olarak?+1 milyon.Çocuklarına da verecek cevabı bahanesi vardır bence.
Eşinizin değil bizzat sizin suçunuz başka adamlarla konuşmak. Anlattığınıza göre adam işinde gücünde. Bir suçu ilgisiz olmak ki zaten ilgili erkek çok az, olasılık hesabıyla her bekleyene denk gelmesi zor. Kaldı ki adam ilgisizliğini küfür, şiddet, ihanet gibi durumlarla taçlandırmış bile olsa yaptığınız çirkinliği adama maledemezsiniz. Çok şikayetçi iseniz boşanırsınız, sonra dilediğinizle görüşürsünüz, çocuklarınıza da kendi yaşadıklarınızı yaşatırsınızIyi günler arkadaşlar araniza yeni katildim ve katilma sebebim derdimi kimseye anlatamamam. Insan bazen hic tanımadığı birinin fikrini daha çok merak ediyor. Umarim yazacaklarimda beni hor görmezsiniz.
Ben parçalanmış bir ailenin kızıyım ve üvey baba üvey anne ellerinde büyüdüm hep. Çok şükür başıma kötü şeyler gelmedi ama çok çektim cocuklugumu hic yaşamadım. Tek hayalim sevdiğim biriyle aile kurmakti.
Yaşım 18 oldu ve şimdiki eşimle tanıştım. Mantık evliliği yaptım aşk yoktu. Zamanla ısındım alıştım sadece. Şu an 12 yıllık evliyiz 10 ve 3 yaşında çocuklarımız var. Eşim işinde gücünde kötü alışkanlıkları olmayan bi insan. Ama hiç bi zaman beklediğim ilgiyi sevgiyi sıcaklığı göremedim. Elimi bile tutup yürümedi hiç, eve girip birgün öpmedi, birgün olsun romantik unutmadığım anlar yaşamadık. Ortada bi aşkın olmadığı ap açık ortada diyebilirim. Cinselliğe gelince daha çok kendini düşünen bi insan benim eşim. Yani anlicaniz çocuklar icin bi şekilde yürüttük bu evliliği. Şu an yaşım 32 ve geçen 12 yılıma üzülüyorum. Esim bana hak ettigim ilgiyi göstermiyor bir güzel söz söylemiyor. Çocuklarımı babasiz büyütmek istemiyorum ama dayanamiyorum artık. Evlilik bu mu? Çalış eve para getir karini çocuklarını aç bırakma hepsi bumuydu yani. O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Eşime bunlari söylüyorum tinlamiyor bile adamin huyu bu. Ve size bisey söylim o böyle yaptıkça yüzüme bakmadıkça bende hic tanımadığim başka erkeklerle internetten sohbet ediyorum. Sonradan kendime kızıyorum ama sonrada benim esimin suçu diyorum. Yanlış anlamayin cinsel sohbet degil. Ama bana ilgi gösteren insanla tanıştım ve sohbeti bana hep iyi geliyor. Arkadaşlar ben ne yapicam. Boşanmak derseniz aile ve çevre baskısından cesaretim yok. En çok da çocuklarımı düşünüyorum. Benim hayatım böyle mi geçecek hep.
Boşluga düşmüşsünüz enerjinizi başka yerlere kanalize edin okul falan okuyun ,kursa gidin saçmaliyorsunuz ateşle oynamayın kendinizi kandirmayın sonra çok ah vah edersiniz kendinizede çocuklarinizada yazık etmeyin.son pismanlik fayda vermezArkadaşlar yorumlarimiz için teşekkür ederim. Detaya girmedim ve esimi kötülemek istemedim size ama benim esim boş vakitlerini arkadaşlarıyla kahvede bar da geçiren biri. Evet ben ona romantiklik yaptim o dalga geçti. Ben aşkım dedim o demedi. Ben elini tuttum o bıraktı daha hangisini sayayim. Evet çok yanlış baska biriyle sohbet dahi etmem ama bende insanim bi sıcaklığa ihtiyacim var. Ben çok çektim cocukken parasiz aç kaldim çocuklarım bunu yasamasin diye katlanıyorum. Evet haklısınız iki cocuk annesine yakışmaz belkide aldatma sayılır bilmiyorum ama çok çaresizim. Istediğim tek şey sevgi ilgi başka bisey değil
Suçun cogu aldatılandamıdır kk da bunu demeyecektin!!Bazi arkadaşlar beni yerden yere vurmuş demekki evlilikleri dört dörtlük o yüzden başkası neler yaşıyor anlamıyor. Kendimi savunmuyorum yanlış anlamayın ama erkekler onla bunla gizli kacak yatarken iyi ama kadınlar biriyle sohbet dahi ederse aldatma. Tamam siz bu kafayla devam edin. Saçınızı süpürge edin yada aç bırakmıyor kocam yeterli diye. Kadin hemen kötü kadın oluyor çocuklarının yüzüne bakamıyor. Işte bu toplum yüzünden bu haldeyiz. Kimse kötü bi insan olduğu icin eşini aldatmaz emin olun aldatilandadir suçun çoğu neyse size laf anlatılmaz hayati hep toz pembe yaşamışsınız.
Simdi cinsellik yok gorusmek yok. Ama aklin buna yatkinligi var. Biraz ilgi gosteren birine gercek hayatta kayma olasiligin var. Ve bu kadinlari kollayan simsarlar var. Bunun basina geldigini dusun bence. Asik olabilirsin kendince bahanen hazir. 3 5 bulusma sonrasinda birakacak adam. Oyi ihtimalle kimse bilmedi diyelim senin vijdan azabin sonra onursuz bir yasam. Ki duyulursa en iyi ihtimal cocuklarini goremeyeceksin. Boyle boyle basliyor bence bu isler. Daha gencsin sevilmek istiyorsan kendine is bul ayril naparsan yap. O adamin odedigi internetle kocana yanlis yapma bence. Artik tek kendinden degil cocuklarindanda sorumlusunIyi günler arkadaşlar araniza yeni katildim ve katilma sebebim derdimi kimseye anlatamamam. Insan bazen hic tanımadığı birinin fikrini daha çok merak ediyor. Umarim yazacaklarimda beni hor görmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?