Evlilik teklifinizi ne zaman aldınız ?

Tekliflik bir şey kalmamış ki. Yani sürprizi kalmamış. Erkek arkadaşınızın yerinde olsam gayet düz mantıkla, evleneceğim belli, niye teklif edeyim ki derim. Yüzüğü verip "Al tak" derse şaşırmam valla.

ben çekiniyorum lafını açamıyorum. ama geç kaldığını düşünüyorum.
kaç zamandır çıkıyorsunuz .
evlenme niyeti var anladığım kadarıyla.
isteme ne zaman olacaksa sana söyleyecektir .
işte 1 ay sonra size geleceğiz derse eğer . sen de evlilik teklifi ettin mi ki istemeye geliyorsunuz falan dersin .
ama daha ciddi bi konuşma yoksa aranızda teklif etmemesi normal

6 aydır beraberiz. düğün salonumuz tutuldu, eşyalar alınıyor, tanışma oldu, isteme 3 ay sonra.
bence geldi de geçiyor :)
Zaten etsem de etmesem de evlencez diye düşünüyor olabilir

isteme olmamış ama düğün tarihi salonu belli, eşyalar alınıyor çok garip değil mi. salon tutma eşya almada ailelerinde fikri olur siz neye göre yaptınız bunu merak ettim. neyin teklifini bekliyosun daha, yada istediğin yüzükmü. oda istemede takılır zaten.
ben tanışmamızın 2. ayında aldım teklifi. benimki aceleciydi.

Bizim de sizin gibi her sey ayarlanmışken isteme merasiminden 2 hafta önce evlenme teklifi etti.O hazırlık telaşıyla benim tamamen aklımdan silinmişti teklif olayı

Hic evlenme teklifi almadim hayatimda üzülmelimiyim acaba zaten evleniyorsunuz her sey ayarlanmis teklif kisminin esprisi kalmamis bence

sözden 1 gün önce evlenme teklifi aldım bence daha erkendir daha önce evlilik teklifiyle ilgili hiç konuştunuz mu

Sevgiliyken aldim teklifimi.
Teklif almadığım ve kabul etmediğim insani ailemle taniştirmam.
Siz zaten evlilik yoluna girmişsiniz... bundan sonra edilen teklif formalitesidir işin

Bende de herşey belliydi salon tutulmuştu hatta sonrasında oldu teklif bizimde baya tersinden oldu yani herşey ben hiç beklemiyodum ama öyle bi isteğimde yoktu o yüzden baya süpriz oldu bana

aynen öyle.. hiç böle düşünmemiştim

Hayat işde. Sen tadini cikart. Önemli olan mutlu olman.

Bende mesela hic düşünmemişdim italyan sevgilimin yükseklik korkusu olmasina rağmen galata kulesinde teklif edeceğini...

Ne alaka yani...
Ama genel anlamda "beklentilerini" alcak tut. Yoksa daha cok üzülürsün

Sevgiliyken evlenme teklifi aldim sonra da surec tanisma isteme nisan dugun seklinde gelisti.

Eşim bana sürekli evlenmek teklif ediyordu , sohbet ederken denizde yüzerken herkesin içinde kulağıma fısıldayarak vs vs.Çok saçma anlarda teklif ediyordu.bana evlenme teklif etmek adamın hobisi gibi olmuştu tövbe Estafurullah.bizde de evleniceğimiz Zaman hatta düğün yerimiz belli olduktan sonra öyle sürprizli evlenme teklif etti en son , ama ben romantik Değilim galiba ondan belki de etmese de olurdu.Yani her şeyi ayarladıktan sonra teklif etmeyi düşünüyodur belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…