- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi derdime derman
-
ben çekiniyorum lafını açamıyorum. ama geç kaldığını düşünüyorum.evlilik teklifi almadım ben yaa.
1999 da çıkmaya başladık.
2003 de evlendik.
ama evlilik teklifi olmadı.
şimdiki aklım olsa o teklifi yaptırtırdım.
ayy demeTekliflik bir şey kalmamış ki. Yani sürprizi kalmamış. Erkek arkadaşınızın yerinde olsam gayet düz mantıkla, evleneceğim belli, niye teklif edeyim ki derim. Yüzüğü verip "Al tak" derse şaşırmam valla.
kaç zamandır çıkıyorsunuz .ben çekiniyorum lafını açamıyorum. ama geç kaldığını düşünüyorum.
6 aydır beraberiz. düğün salonumuz tutuldu, eşyalar alınıyor, tanışma oldu, isteme 3 ay sonra.kaç zamandır çıkıyorsunuz .
evlenme niyeti var anladığım kadarıyla.
isteme ne zaman olacaksa sana söyleyecektir .
işte 1 ay sonra size geleceğiz derse eğer . sen de evlilik teklifi ettin mi ki istemeye geliyorsunuz falan dersin .
ama daha ciddi bi konuşma yoksa aranızda teklif etmemesi normal
içinizde heves kalmadı mı ?Almadım
içinizde heves kalmadı mı ?
evet kalmadı tabi bu saatten sonraHic evlenme teklifi almadim hayatimda üzülmelimiyim acaba zaten evleniyorsunuz her sey ayarlanmis teklif kisminin esprisi kalmamis bence
aynen öyle.. hiç böle düşünmemiştimSevgiliyken aldim teklifimi.
Teklif almadığım ve kabul etmediğim insani ailemle taniştirmam.
Siz zaten evlilik yoluna girmişsiniz... bundan sonra edilen teklif formalitesidir işin
Bende de herşey belliydi salon tutulmuştu hatta sonrasında oldu teklif bizimde baya tersinden oldu yani herşeyMerhaba,
ağustosta düğünüm var, yer alındı, hazırlıklar son hız devam ediyor
aileler tanıştı. 3 ay sonra isteme var. henüz evlilik teklifi yok..
erkek arkadaşım çok romantiktir, odunluğundan değil yani ama bana garip gelmeye başladı ona hissettirmesem de.
normalde evlilik teklifi olur sürprizi heyecanı olur, sonrasında bazı şeyler gelişir. biz de tersi sanırım.
pırlanta almayı düşünüyorum sana dedi, beraber mı bakalım dedi hatta, bir yüzük beğendim ama efektli. ben adam gibi bir şey alıcam sana dedi. sürpriz olsun o zaman sen bak dedim.
nisanda isteme var hala bir şey yok. kredisi biticek nisanda o zamanı mı bekliyor diye düşünüyorum.
ama böyle de formalitedenmiş gibi olucak sanki, zaten evlenceğimiz zaman belli.. içime sinmiyor böyle.
siz ne zaman aldınız teklifleriniz ? bizim gibi tuhaf olan var mı merak ettim
konuşuldu tabi. ama neyi bekliyor anlamış değilim. nikahı bekliyor herhaldesözden 1 gün önce evlenme teklifi aldım bence daha erkendir daha önce evlilik teklifiyle ilgili hiç konuştunuz mu
aynen öyle.. hiç böle düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?