Evlilik ??

Daha 21 yaşındasın ben 27 yaşımda evlendim, önce okulumu bitirdim sonra işimi akabinde eşimi buldum ve evlenirken de kimseye minnet etmedim bence sen de önce ayaklarının üzerine basmalısın, evlendikten sonra hiçbir şey ekmek elden su gölden cinsinden olmuyor.

Çok teşekkür ederim :) bi mesleği var fakat istanbul gibi yerde ne kadar birikim yapılır meçhul

Yaşınız evlenmek için geç değil önünüzde zaman var. Birikimden kastım ev eşyalarınızı alıp taksit yaparsanız onları ödeyebilecek durumda olsanız yeter düşüncesindeyim:) yeter ki çalışkan olsun.

NEDEN . .

Evet aynı fikirdeyim ne onun ailesine neden benim aileme muhtaç olmak istemiyorum .
evlenirken kendi istekleriyle bi işin ucundan tutarlarsa tutarlar ki ailesi hayır deyip geri çevirmek olmaz
ama kalkıpta bişey ne isterim nede istetirim .

canim benim ayni yastayiz senle biraz erken degilmi? seviyorsun seviliyorsun ikinizde calisin biraz birikim yapin oyle evlenin .1-2 yil beklemekle bir sey olmaz.. bana gore borcla evlenmektense 1-2 yil calisip birikim yapmaniz daha mantikli.. evlilik agir sorumluluk evliliginizin ilk aylarinda ona para yetmedi buna para yetmedi diyip bir-birinizi yiyeceginize biraz bekleyin maddi acidan rahat oldugunuz zamanda evlenin evliliginizin ilk aylarini rahat huzurlu gecirin.. :)

Kızmana gerek yok .
Neden olduğu açık değil mi ?
Sevgilin sana ' sen benim sevgilim gibi değil , annem , ablam , kardeşim , teyzem değerlimsin ' dese ve bu senin hoşuna gitse , diyecek bir şey yok zaten .

Bakış açılarımız , değerlerimiz çok farklı senle demek ki ...

Siz çalışıyor musunuz? Bu devirde birikimsiz evlenilir de, tek maaşla geçim daha zor.

yaşı 21 ablası bence tecrübesizlikten öyle yazmıştır..evlilik ilk etepta cazip geliyor işte insanlara

21 yaşındasınız henüz ve aileleri nizin yanında rahatça para biriktirebilirsiniz İkinizde bankaya hesap açın 2.3 yıl aynı meblada bu hesaba yatırın.biriktirin Sultanlar gibi evlenin . Hem bu parayla peşin alırsınız herşeyinizi peşin fiyata daha uygun olır. 500 er lira koysanız her ay iki senede 24000 iniz olur 14000 eşyalar 10000 düğün. Biraz da aileler destek çıkar. Borçsuz evlenir siniz. Düğünde takılan da size kalır.

yaşı 21 ablası bence tecrübesizlikten öyle yazmıştır..evlilik ilk etepta cazip geliyor işte insanlara
Canım ben ilk mesajımda zaten yanlış olduğunu dile getirmek için neden öyle yazdın ki falan yazdım . Hemen atarlandı .
Ama haklısın ne diyeyim , zamanla bazı şeyler oturuyor . Hayırlısı olsun onun için de .

aynen..21 yaşında kız işte..inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur..bu genç kız içinde..

iyi dilekleriniz için teşekkür ederimde yanlış anladınız sanırım nedeni kızarak dememiştim soru ?

bak ya 21 yaş alay konusu oldu iyimi
ah canım bu devirde hayat okadar zor ve pahalıki..inan faturalara yaşıyoruz allah affetsin..hep çalışmakla..evlendim balayı yapmadım..tatilde falan insan eşi ile sevgisini hatırlar pekiştirir ama biri çalışmak ve hayatın bedelini ödemek zorunda işte..keşke herşey toz pembe olsa..birbirini sevdiğini bile zamanla unutabiliyorsun hayat kargaşası içinde..

İnsan birlikte olduğu adamı neden babası abisi falan gibi görür ki? Bu kısım çok tuhaf değil mi? Bana mı öyle geldi sadece?

Soruna gelince. Henüz yaşınız genç. Bir süre birlikte birikim yapın. Sonrasında da ödeyebileceğiniz kadar kredi çekersiniz olur biter. Borçsuz harçsız aileler destek olmadıktan sonra evlenilmez. Hem o ilk yıllardaki borçlar sizi birbirinize bağlar. Çok aşırı olmadığı sürece tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…