- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 39
- Konu Sahibi pembecanta
-
Daha 21 yaşındasın ben 27 yaşımda evlendim, önce okulumu bitirdim sonra işimi akabinde eşimi buldum ve evlenirken de kimseye minnet etmedim bence sen de önce ayaklarının üzerine basmalısın, evlendikten sonra hiçbir şey ekmek elden su gölden cinsinden olmuyor.Kızlar konuya nerden başlamalı nasıl başlamalı ki anlaşılır olsun hiç bilmiyorum . .
Yanlış anlaşılmak istemiyorum 21 yaşındayım ve
Birgün olsun hiçbir konuda para muhabbeti yapmadım
Huzur mutluluk sevgi en önemliside saygıyı hep ön planda tuttum .
Fakat gel gelelimki iş ciddiye bindikçe bendeki adlandıramadığım bu huzursuz baş aldı gidiyor . .
Az çok bildiğiniz gibi 3 yıllık birlikteliğim var Asker yolu bekliyorum .
Onu çok seviyorum o benim sevgilim gibi değil abim kardeşim babam arkadaşım en değerlim
Ufak tefek tartışmalar dışında çok şükür bi sorunumuzda yok .
Ama ileriye yönelik bi birikimi bi hazırlığı yok ben buna çok üzülüyorum .
Kalkıpta o yok bu yok diycebilecek biride değilim ki asla diyemem .
İzne geldiğinde ve gitmeden önce buna benzer şeyler konuştuk
(asla ben tam hazır olmadan gelip istemem seni dedi)
Ailemde ablamın yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı benimde aynı şeyleri yaşamamı istemiyor ki ablam çok çekti
Of bilmiyorum herşey hazır olmadan evlenmeye karar veren insanları görüyorum sevginin yetersiz kaldığı yerde maddiyat devreye giriyor .
Olmayınca ne huzur kalıyor nede saygı . .
Sizler benim ablalarım kardeşlerimsiniz bu durumda ne yapılır .??
Zamanamı bırakılmalı ?
kimseye anlatamamakta yiyip bitiriyor beni
Çok teşekkür ederim :) bi mesleği var fakat istanbul gibi yerde ne kadar birikim yapılır meçhul
NEDEN . .' Onu çok seviyorum o benim sevgilim gibi değil abim kardeşim babam arkadaşım en değerlim'
Neden sevdiğin adama olan sevgini yukarıdaki cümleyle ifade ettin ki ?
Kusura bakma da okurken bile rahatsızlık duydum .
Konuya gelince biraz zamana bırak . Askerden döndükten sonra da herhangi bir hazırlık içerisine girmezse , uzak durmanı tavsiye ederim . Sorumsuz insanla yaşamak çok zor .
Evet aynı fikirdeyim ne onun ailesine neden benim aileme muhtaç olmak istemiyorum .Daha 21 yaşındasın ben 27 yaşımda evlendim, önce okulumu bitirdim sonra işimi akabinde eşimi buldum ve evlenirken de kimseye minnet etmedim bence sen de önce ayaklarının üzerine basmalısın, evlendikten sonra hiçbir şey ekmek elden su gölden cinsinden olmuyor.
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bi sorunum var lütfen bana yardımcı olun
ne oldu kii?kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bi sorunum var lütfen bana yardımcı olun
Kızmana gerek yok .NEDEN . .
bencede hemen burdan uzaklaşkızlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bi sorunum var lütfen bana yardımcı olun
Kızlar konuya nerden başlamalı nasıl başlamalı ki anlaşılır olsun hiç bilmiyorum . .
Fakat gel gelelimki iş ciddiye bindikçe bendeki adlandıramadığım bu huzursuz baş aldı gidiyor . .
Onu çok seviyorum o benim sevgilim gibi değil abim kardeşim babam arkadaşım en değerlim
Ailemde ablamın yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı benimde aynı şeyleri yaşamamı istemiyor ki ablam çok çekti
Of bilmiyorum herşey hazır olmadan evlenmeye karar veren insanları görüyorum sevginin yetersiz kaldığı yerde maddiyat devreye giriyor .
Zamanamı bırakılmalı ?
yaşı 21 ablası bence tecrübesizlikten öyle yazmıştır..evlilik ilk etepta cazip geliyor işte insanlaraKızmana gerek yok .
Neden olduğu açık değil mi ?
Sevgilin sana ' sen benim sevgilim gibi değil , annem , ablam , kardeşim , teyzem değerlimsin dese ' ve bu senin hoşuna gitse , diyecek bir şey yok zaten .
Bakış açılarımız , değerlerimiz çok farklı senle demek ki ...
Canım ben ilk mesajımda zaten yanlış olduğunu dile getirmek için neden öyle yazdın ki falan yazdım . Hemen atarlandı .yaşı 21 ablası bence tecrübesizlikten öyle yazmıştır..evlilik ilk etepta cazip geliyor işte insanlara
aynen..21 yaşında kız işte..inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur..bu genç kız içinde..Canım ben ilk mesajımda zaten yanlış olduğunu dile getirmek için neden öyle yazdın ki falan yazdım . Hemen atarlandı .
Ama haklısın ne diyeyim , zamanla bazı şeyler oturuyor . Hayırlısı olsun onun için de .
yaşı 21 ablası bence tecrübesizlikten öyle yazmıştır..evlilik ilk etepta cazip geliyor işte insanlara
iyi dilekleriniz için teşekkür ederimde yanlış anladınız sanırım nedeni kızarak dememiştim soru ?Canım ben ilk mesajımda zaten yanlış olduğunu dile getirmek için neden öyle yazdın ki falan yazdım . Hemen atarlandı .
Ama haklısın ne diyeyim , zamanla bazı şeyler oturuyor . Hayırlısı olsun onun için de .
bak yaaynen..21 yaşında kız işte..inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur..bu genç kız içinde..
ah canım bu devirde hayat okadar zor ve pahalıki..inan faturalara yaşıyoruz allah affetsin..hep çalışmakla..evlendim balayı yapmadım..tatilde falan insan eşi ile sevgisini hatırlar pekiştirir ama biri çalışmak ve hayatın bedelini ödemek zorunda işte..keşke herşey toz pembe olsa..birbirini sevdiğini bile zamanla unutabiliyorsun hayat kargaşası içinde..bak ya21 yaş alay konusu oldu iyimi
İnsan birlikte olduğu adamı neden babası abisi falan gibi görür ki? Bu kısım çok tuhaf değil mi? Bana mı öyle geldi sadece?Kızlar konuya nerden başlamalı nasıl başlamalı ki anlaşılır olsun hiç bilmiyorum . .
Zamanamı bırakılmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?