- 3 Aralık 2015
- 46
- 15
- 88
- 30
- Konu Sahibi Gecemavasi
Evlilikde kan uyuşmazlıgı olan arkadaşlar gebe kalındıgında ne gibi sorunlar oluyor bizdede uyuşmazlık varmiş sonucları ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyken bir iğne yapılıyor sorun kalmıyor diye biliyorumEvlilikde kan uyuşmazlıgı olan arkadaşlar gebe kalındıgında ne gibi sorunlar oluyor bizdede uyuşmazlık varmiş sonucları ne olur
Arkadasimda da vardi, bilinçsizliğinden dolayi 2 defa dusuk yapti 3.ye oldu cocuklari. O yuzden dedim doktora daniş diye.Bu konuda düşuk yapms kişileri fln duydumda karamsarlıga kapıldım braz
Sagol canım ya bnmde A rh negatif esıminkide A rh pozitif allahın izniyle bi sorun olmaz inşallahmerhaba benle esimdede kan uyusmazligi var.. kötü bisey degil bu sadece hamileliginin 28-30 haftasi arasinda onun icin igne vuruluyorsun buda önlem amacli.. cocuk babanin kanini alirsa dogumdan sonra hemen yine vuruluyorsun ama cocuk senin kanini alirsa vurulmuyorsun.. bizde cok var öyle allaha sükür hic birsey olmadi hicbirimizde.. benim 0 rh negatif, esimin 0 rh positif.. bunun nedenide her kan grubundan alamiyoruz kan.. ama verebiliyoruz,,
olmaz canim korkma.. dr cok güzel detayli anlatiyor bunu cok rahatlarsin.. bende basta teredüt ettim acaba kötü biseymi diye.. sen dr a danis igneni vurdur allahin izniyle hic bisey olmaz bu igne zaten bu dogum icin olmuyor.. gelecek diger bebek icin önlem oluyor bebek eger babanin kanini alirsa senin kanina karisip diger bebegi etkilemesin diye..Sagol canım ya bnmde A rh negatif esıminkide A rh pozitif allahın izniyle bi sorun olmaz inşallah
ilk kez duyuyorum böyle biseyi. gercekten mi var böyle bizde öyle bi engel yoktu sadece igne vurulmasi gerekiliyor deniliyorduNikah işlemleri için sağlık raporu istiyorlar kan vermeniz gerekiyor çıkmadı mı orada? Kan uyuşmazlığı olan çiftler evlenemiyor diye biliyordum, eskiden belki.
Annemin kuzeniyle eşinde vardı, 6-7 kere hamile kaldı ama sadece 1 çocuğu var şu an.
Büyük ihtimalle ben yanlış duymuşumdur, sadece bir söylenti. Ama her çift sadece iğneyle kurtulamıyor yani dediğim gibi annemin kuzeni 6-7 hatta belki daha fazla hamile kaldı her defasında düşük yaptı, sadece 1 kızı var şimdi. O çocuğu da kaç düşükten sonra doğurdu.ilk kez duyuyorum böyle biseyi. gercekten mi var böyle bizde öyle bi engel yoktu sadece igne vurulmasi gerekiliyor deniliyordu
belkide eskiden bilinmiyormuydu igne ? yada baska saglik problemlerim vardi? allahin isine karisilmaz vardir bi hayri .. yiyecek ekmekleri yokmus demekki... herseyin bahanesi oluyor.. ölümdeki gibi..Büyük ihtimalle ben yanlış duymuşumdur, sadece bir söylenti. Ama her çift sadece iğneyle kurtulamıyor yani dediğim gibi annemin kuzeni 6-7 hatta belki daha fazla hamile kaldı her defasında düşük yaptı, sadece 1 kızı var şimdi. O çocuğu da kaç düşükten sonra doğurdu.
Çok eski değil, gençler hala. Başka problemleri de yoktu. Olmayınca olmuyor işte, dünyada nasipleri yokmuş.belkide eskiden bilinmiyormuydu igne ? yada baska saglik problemlerim vardi? allahin isine karisilmaz vardir bi hayri .. yiyecek ekmekleri yokmus demekki... herseyin bahanesi oluyor.. ölümdeki gibi..
tabiki öyle allah kizlarini onlara bagislasin hayrli evlat olsun insallahÇok eski değil, gençler hala. Başka problemleri de yoktu. Olmayınca olmuyor işte, dünyada nasipleri yokmuş.
Allah evladın da hayırlısını versin..
canım kan gruplarnda degsiklik gösteriyormu acabaNikah işlemleri için sağlık raporu istiyorlar kan vermeniz gerekiyor çıkmadı mı orada? Kan uyuşmazlığı olan çiftler evlenemiyor diye biliyordum, eskiden belki.
Annemin kuzeniyle eşinde vardı, 6-7 kere hamile kaldı ama sadece 1 çocuğu var şu an.