Ben evlilikte aşk şarttır diye düşünüyorum.
Aşkı tatmamış biri evlendikten sonra bir başkasına aşık olabilir.
Ama aşık olduğu insanla evlenen biri ilerde aşk bitse bile yerini sevgiye bırakırsa böyle durumlarla karşılaşılmaz.
Aşkı hiç tatmamış biri mutlaka bir gün tadacaktır ve bu eşi değilde bir başkası olmaması için aşkı bulana dek evlilik yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bir gün birini görürsün ve etkilenirsin ona karşı bir çekim hissedersin.Kalbin onu gördüğünde daha hızlı çarpıyordur.Sanki elin ayağına dolaşıcak bir pot kırıcam gibi hissediyorsundur.Onunla sıksık karşılaşmak istiyorsundur.Bu etklendiğin kişi de sana karşı aynı hisleri besliyorsa aranızda bir ilişki başlar ve bu kalp çarpıntısı giderek artar artar ve artar............
Artık o yanında değilken bile her saniye onu düşünürken buluyorsundur kendini sanki bir gün görmesen nefes alamayacak gibi hissedersin.onun yanına giderken kendine iki katı hatta üç katı özen gösteriyor onunla karşılaşacağında ne giyeceğini nasıl hazırlanacağını şaşırıyorsundur.Onun yanındayken ne açlık ne uyku ne başka ihtiyaçlar hissedersin.Masaya gelen içecek bardağı herzaman heyecandan dolu olarak geri gider.Ayakların yerden kesilir midene tatlı bir ağrı girer.
Gözleri ömre bedeldir herşeyi anlatır hiç konuşmasa bile gözleri aşkla bakıyordur.
Yanındayken zaman dursun istersin Saate bakmak heleki ayrılma zamanının yaklaştığını görmek ölümdür.Minibüs beklersen o seni bindirecektir.Birinici gelir ayrılamadığın için binemzsin 2. 3. derken dördüncüye binersin ama giderken arkandan öyle bir bakıyordurki gözlerine geri dönüp boynuna sarılasın hiç ayrılmayasın gelir.
Onun herkesten farklı olduğunu düşünürsün hiçbir hatası kusuru gözüne batmaz.Ömrünün geri kalan kısmını onun yanıbaşında geçirebileceğini kendine sormazsın bile çünkü zaten cevabı hazırdır.bu aşktır bana göre.....
Karşındaki insanda sana karşı bu hisleri besliyorsa tadından yenmez...
NOT:Bu yanlızca benim düşüncem lütfen alıntı yapıp ikili mesajlara dönüştürüp tartışma ortamı yaratmayalım rica ediyorum.Herkes yalnızca konu sahibinin sorusuna cevap versin.Ben baştan uyarımı yapayımda