- Konu Sahibi delikiz124
-
Merhaba kızlar, benim de bir sıkıntım var
Günlerdir gözüme uyku girmiyor. Sizin de yorumlarınızı dinleyip acaba erkek arkadaşıma (sözlüme) haksızlık mı ediyorum bunu anlamam gerekiyor.
Konu şu: Erkek arkadaşımla yakında nişanlanacağız. Bizim sorunumuz maddi konularla ilgili. İkimiz de iyi yerlerde çalışıyoruz, ileride maddi sıkıntımız olacağını düşünmüyorum, Allah yaşatmasın, ama bu durumda bile maaşım üzerinden hesaplamalar yapılıyor ve ben çok rahatsız hissediyorumKendisine bu rahatsızlığımdan birkaç kere bahsettim. Evi geçindirecek olanın kendisi olduğunu, dinimize göre de böyle olduğunu ifade ettim. Hal böyleyken harcamalarımı her şeyi göstereceğimi söylemesi beni çok rahatsız etti. Son konuşmamıza göre evlenince birbirimize şeffaf olacakmışız. Ekstrelerimizi birbirimize göstermeliymişiz, birbirimizin lüzumsuz harcamalar yapıp yapmadığını bilmemiz gerekiyormuş. nereye ne harcadığımızı birbirimize söyleyecekmişiz. Şiddetle itiraz ettim. Ben sana güveniyorum, sen bana güvenmiyor musun, şimdiye kadar kimse bana hesap sormadı, bunu kabul edemem dedim. Normalde senin bana harçlık vermen gerek çalışmasaydım, senden harçlık istemiyorum dedim. Para biriktirilmesi gerekiyorsa ben de biriktirir ilerde ev de alırım dedim. Harcadığım paranın hesabını vermek istemiyorum dedim. Çok mu tepki gösteriyorum. Daha önce de parayla ilgili tartıştım.
Ben bu yaşıma kadar okuduysam ekonomik özgürlüğümün olması gerekmez mi? Daha nişanlanmamışken bile bu kadar baskıcı olması normal mi? tabi ki ben de ev ekonomisine katkıda bulunacağım bulunmam demiyorum ama bu konularda boğuldum. Sizce abartıyor muyum? :26:
paran bu kadar kıymetli ise evlenme canım herşeyde dini referans alıcaksan dinde kadının yeri evidir de deniyor çok rahatsız oldum yazdıklarından, nişanlının yerinde olsam bir daha düşünürdüm evlenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?