- 14 Kasım 2012
- 1.069
- 94
- 93
- Konu Sahibi delikiz124
-
biz kadınlar çok uyanığız vesselam. yeri geldiğinde elimizi masaya vurup eşitiz diyoruz yeri geldiğinde de mazlumu oynayıp ama amaa evi geçindirmek erkeğin görevi diyoruz....
yooo, daha eşimden habersiz gizli saklı 5 liraya birşey almadım... zaten o sormaz ne kadar tasarruflu olduğumu bilir ama benim içim rahat etmez ben şunu aldım derim...onun kredi kartı çok gelir açar birlikte bakarız nerelere harcama yapmışız diye. ne yani hadi bakalım desem, olmaz ben exstremi göstermem mi diyecek??
nerde kalır o evlilikte güven???
Evet alıp gidemez, malesef zaman geçiyor, sonra insanlar tanınmaz hale geliyor, boşanmış bir sürü arkadaşım var, o zaman ne herşeyin beraber kazanıldığından bahsediliyor ne başka bişeyden, gidip başkasıyla evlenen erkek oluyor, çocukla başbaşa yalnız kalan da hep bayan
Evet alıp gidemez, malesef zaman geçiyor, sonra insanlar tanınmaz hale geliyor, boşanmış bir sürü arkadaşım var, o zaman ne herşeyin beraber kazanıldığından bahsediliyor ne başka bişeyden, gidip başkasıyla evlenen erkek oluyor, çocukla başbaşa yalnız kalan da hep bayan
canım sen bu evliliği ertele ya da doğru insan mı diye bi düşün derim ben zira düşüncelerin çok sağlıksız bence evlenmeden boşandın bi dur daa
canım sen bu evliliği ertele ya da doğru insan mı diye bi düşün derim ben zira düşüncelerin çok sağlıksız bence evlenmeden boşandın bi dur daa
31 yaşında mühendisim, belki birikimimle büro açıcam, belki kendi işimde ilerlemek isticem, elbette çocuk olunca ona bakıcam, bunun için ondan para istemicem bile, kusurabakmayın da ev işlerine gelince kadın yapar, yemek kadın yapar, çocuk kadın yapar, kadın evi geçindirir. Kadının gücü erkeğin yarısı, bunu kimse düşünmez. Anlaşmazlık çıkınca erkek kendi üzerine yaptığı evi de alır gider, olay bu
Evi kendi üstüne yap ama taksitleri de sen öde o zaman
Ne demek ben belki kendi büro mu açıcam belki başka bişey alıcam
Eşin de böyle dese ne olur ?
o da kendi tasarrufuyla yapsın, yapmasın demedim ki, zaten başımıza gelenler kadın erkek eşit diye bağırıp duranların yüzünden, kötü bişey yapmasın da büro açsın, hem evini idare etsin hem de bürosunu açsın
Ben bu konuda farkli dusunuyorum.hayat standartlari erkegin ustune kurulur kadinda kendine ve evine katki yapar.cevremde goruyorum kadin iki bin maas aliyr diyelim erkekte iki bin ama dort bin lira lik standartlr yapiyolar 700 liralik ev yerine 1400 liralik ev arabada oyle hersey iki kisinin gelirine gore sonra biri isten ayrilinca yada kadin cocugunu buyutmk icin isten ayrilinca maddi sorunlar basliyor.evet erkegin geliri uzerine standart koymak en dogrusu .
o da kendi tasarrufuyla yapsın, yapmasın demedim ki, zaten başımıza gelenler kadın erkek eşit diye bağırıp duranların yüzünden, kötü bişey yapmasın da büro açsın, hem evini idare etsin hem de bürosunu açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?