- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi delikiz124
-
Canım senin bu olayını bizzat yasamış ve evlenmiş bir ablaya sahibim. Hatta birazdan konu açacaktım ablamın gözünü nasıl acarım diye.
Bu olay evlilikte bütçe olayı degil. Bu olay bambaska birsey. Nişanlının çalışmazsan yüzüne bakmam lafını daha okumadan basından anladım.
Aynı olay dedim. Sonra o lafı okudum hepten çıldırdım.canim lütfen sen sen ol iyi duşun. Evlendikten sonrası cok cok zor oluyor.
Araba değiştirmek lükstür, eminim hasta falan olsaydı o kadın o parayı sonuna kadar verirdi. önemli olan zor günde yardım etmek, ben zor günlerden ve lüksten bahsetmiyorum
Araba değiştirmek lükstür, eminim hasta falan olsaydı o kadın o parayı sonuna kadar verirdi. önemli olan zor günde yardım etmek, ben zor günlerden ve lüksten bahsetmiyorum
nesi lüks arabaları 3 binlira bile etmez 84 model her gün bozluyor ve bu iki kişide öğretmen kızları da öğretmen .
Ablanı bilmem ama burda konu sahibi en baştan duymuş bu lafı
İşten çıkarsan yüzüne bile bakmam ne demek
Bu adam kendini bulunmaz hint kumaşı, nişanlısını da banka mı sanıyo
Bunu duyup ayrılmadığı kabahat
Sonuç sürpriz olmayacak yani
Öte yandan kendisi de bu lafı sineye çekip
Plan proje yapıyo
eve bile harcama yapmam da belki kendime büro açarım diye
Bence bu ikisi de birbirini sevmiyo
Sevgi bu kadar ucuz bişey değil
Saygının da zerresi yok, çalışmazsam yüzüne bakmam ne demek
ahaha yahu gerçekten amma gariplermiş heee :))
Hayır bulunsam demiyo, bulundum diyo böyle bi teklifte
Konu sahibi
İşi bırakırsan yüzüne bile bakmam diyen adamla evlenecek misin ?
Aynen oyle. Ve ne yazık ki ablam da da enişte bey basından boyle söyledi.
Ablam arkadas gibi bastan hayır demiş. Sonrasından da enişte nasıl ikna ettiyse o beni korumak icin gereksiz harcama yapmak icin boyle söylüyormuş dıyıp evlendi.
Su an konumu mutsuzluğu o kadar yuzunden okunuyor ki. Üstelik hamile ve ağlamadan bir gunu geçmiyor neredeyse. Ama inatla sorununu söylemiyor anneme bize. Kendi icine atıyor.
Enişte kendine basta araba sonra muayene açtırdı. Ve hepsinide maasi daha yuksek olan ablamla yaptı. Ondan oncesinde ailesine açıkça bir elin nesi var iki elin sesi calisan kız alacağım dediğini kendi annesi bizzat benim anneme söyledi.
Ablam oyle hipnotize olmus gibi evlendi ki hic birimiz laf edemedik.
Sonucu kotu. Eminim ki enişte de ablama karsi bir gram sevgi yok. En basından da olmadı şimdide yok. Adamın tek derdi yükselmek tek derdi para. Hamile diye ücretsiz izine ayrılma sakın bekle demiş bir adam bu.
O yuzden arkdas napsin etsin cok iyi düşünsün illa o da boyle olacak demiyorum B'ni yanlis anlamasın ama nolur düşünmeden bu yolada çıkmasın
Yok hani herşeyi kadın yapıyor, her çileyi kadın çekiyor, dinimiz de erkek evi geçindirmekle yükümlü, benim harcamalarım onu ilgilendirmez falan dedi ya en başından beri, madem öyle hem çalışıp hem ev yükünün çoğunluğu bende olacak, o zaman evi geçindirmekte erkeğin görevi, benim daha az katkım olsun, benim parama güvenmesin demek istiyor diye düşünüyorum. Ama yalnız işten çıkarsan yüzüne bakmam diyen adam, kendisine yatırım yapıp, büro açmaya kadar giden konu sahibinin planlarını bilmiyordur yoksa işten çıkmayla böyle düşünen adama böyle çalışmasının da bir yararı olmayacak çünkü.
3 kere yazdım bunu ama cevap vermiyor konu sahibi
madem böyle bir adamsa nişanlın neden evleniyorsunki
ağrısız başına pardon parana ortak mı olacak derdine düşmektende kurtulursun hem
Benim ihtimallerini saydığım şeyleri
Sizin ablanızın bizzat yaşamasına üzüldüm
Ama görünen köyde klavuz istemiyo
Bi zahmet konu sahibi bakıp ibret alsın
O kendini ne sanıyo da işten çıkarsan yüzüne bile bakmam diyebiliyo
Sırf yaşım geldi 31 e, e çocuk ta yapmak lazım diye evlenilmemeli
Hele böyle ne olduğunu en baştan belli eden para avcıları ile hiç evlenilmemeli
Saygısızlığı da cabası
Sanırsın bulunmaz hint kumaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?