- Konu Sahibi delikiz124
-
1.) Her alıntıyla igili bşy söylemek istiyorum: Bi kere erkek evi alıp gidemez, burda yasalarımız kadını koruyor, en azından ezdirmiyor. SiTaksidi evlilikte devam eden mülkü evlilikten önce üzerine yapsa dahi sizin söz hakkınız var. Bunu geçtim müstakbel Hayat arkadaşınıza olan güveniniz şaşırtıcı. Herkes hayal kırıklığı yaşatabilir ama bu kadar da paranoyak olunmaz.
2.)Tek maaş üzerine gider belirleme mantığı iyi ama neden erkeğin maaşı. Belki adam çıkıcak işten. Benim sözlüm özel sektörde ben kamudayım. Şimdi yarın bi gün o işten çıkarılsa ne olucak?
3.) O zaman çalışmayın ya, bence baya bi lafını yaptınız. Burda çalışan çok bayan var ama hiç bu kadar sözünü ettiğine rastlamadım. Bence sizde 31 yaşına kadar alışmış olduğunuz "haddinden fazla" özgürlük duygusu var. Gerçekçi olmak gerekir evlilik bazı alanlarda kısıtlar özgürlüğü. Göze alamıyosanız girmeyin derim bu yola.
4.) Hep söylemek istediğim şeyi söylemişsiniz. Konu sahibi nedense buna cevap vermekten ısrarla kaçınıyor ????
Yok kaçmıyorum, böyle bi teklifte bulundum, öyle bişey yaparsan yüzüne bakmam dedi
enteresan insansın vesselam
Sanki sana niye temizlikçi tutuyosun diyen oldu
Bi nişanlım temizlikçiye de olmaz dedi diyosun
Bi tutarım kime ne diyosun
İstersen 10 tane tut, bize ne tabi
Yok kaçmıyorum, böyle bi teklifte bulundum, öyle bişey yaparsan yüzüne bakmam dedi
canım benim yaa
senin asil görgülü ve iyimser yapıcı davranışlarının kökü belli oldu,
aileden çok şey öğreniyor insan.
Keşke babacığında emekli olabilseydi çok daha rahat geçinirlerdi.
Neyseki onu iyi günde kötü günde düşünen eşi var.
Çok yazdım konu sahibi cevap vermiyor ama yine de belirtmeden geçemeyeceğim.
Sana bu düşünceleri hissettiren adamla evlenme o zaman kafana silah dayamadılar yaaa
Valla ben bu konudan bişey anlamadım?:44:
Nasıl bişey
İşten çıkarsan mı yüzüne bakmazmış
Eee sende yüzüme baksın diye mi çalışırım ama vermem diyosun
Ayrıl gitsin :44:
okulda 25 yıllık evli çiftimiz var karı koca keseleri ayrı takılır. mesela öğle yemeği için birbirinden borç alır. adam çok yumuşak biri çok iyi niyetli evin tüm masrafını karşılar kredileri öder. kadın kendi parasını biriktirir. adam arabasını değişitrmek istedi ve sonuç karısı ( emekli de oldu) bir sürü parası varken bir kuruş vermiyor.
bana 3 yıldır çok garip geliyorlar verdiğim örnekte adamın sakin olduğu için olay çıkmıyor. bunu tam tersi olsaydı adam para saklasa kadın evi geçindirse herhalde boşanma noktasına gelirlerdi. sizin de ilerde durumunuz böyle olacakç birilim yaparsın büro açmak isterseniz beraber yaparsınız ayrı gayrı olunan evlilikten hayır geleceğini sanmıyorum.
siz evlenmeyin en güzeli
Konu sahibi şuan içinden geçenleri söylüyor bize, nişanlısının bu lafı üzerine bu düşüncelerini paylaşsa adam zaten yüzüne bakmayacak o halde.
Konu sahibi en başta söyleyeceğini en son söylüyo diye böyle oldu
Höt zöt benim maaşım bana kimselere zırnık vermem eşime bile modundaydı
Şimdi de diyo ki sebeplerim var beni bu hale nişanlım getirdi
Temizliğe yardım etmem, temizlikçi çağırmanı da istemem dedi
Sonra da diyo ki temel ihtiyaçları eşim ödesin evi geçindirsin
Ben lüks olan şeyleri mesela temizlikçi masrafını öderim yeter ( önce temizlikçiye izin vermiyodu nişanlısı ama bilmiyorum )
Sonra bi arkadaş bu kadar lafını ediyosan çalışma bari dedi
Cevap olarak teklif ettim ama öyle bişey yaparsan yüzüne bile bakmam dedi nişanlım diyo
Eee burda mevzu hala ev bütçesi mi ? Burda bence yüzüne bile bakmam diyen adama kapıyı göstermek olmalıydı çözüm
Daha neler duyacağız bakalım
Yavaş yavaş asıl sebep çıkıyo ortaya
gofretcim sağol canım benim,
babam emekli olsun diye annem hep ödetirdi muhasebeciye bağkurunu..babam öğrenince kestirmiş canım,ne gerek var o kadar para kazanıyoruz diye:)
annemle birbirlerine çok düşkünlergerçekten evlilik iyi günde kötü günde..çok şükür ki ablam da ben de kendimizce kazanıyoruz,yardımımız oluyor onlara da..
konu sahibi işine gelen yorumlara yazıyor onlara da saldırıyor zaten..ben tam olarak anlayamadım da,adama mı güvenmiyor nedir bilemedim:26:
Araba değiştirmek lükstür, eminim hasta falan olsaydı o kadın o parayı sonuna kadar verirdi. önemli olan zor günde yardım etmek, ben zor günlerden ve lüksten bahsetmiyorum
Araba değiştirmek lükstür, eminim hasta falan olsaydı o kadın o parayı sonuna kadar verirdi. önemli olan zor günde yardım etmek, ben zor günlerden ve lüksten bahsetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?