- 5 Ocak 2016
- 183
- 111
- 103
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Evlilikten önce ya o Yüzden kendi eski birikimden ödemek istedim
Bulunduğun şehre ismi havale olarak göndersin. O kadar zor değil.Çünkü uzak bir Şehirde para da önemli bir miktar değil . Bende abla ver paramı diyemedim . Eşimin de haberi var zaten o paradan gizli Saklı bşy değil zaten
Sen mi ödersin diye teklif etmek istemediğim için eşime zaten ablamdaki paradan ödeyeceğim . Çünkü esimin de şu an biraz durumu sıkışık sen mi ödersin demek istemiyorum .
Eş=Para?Ablamda bana "" eşin ne güne duruyor o ödesin senin kartını sen niye ödüyorsun madem kocan ödesin "" dedi .
blam benim paramı oturup yiyecek birisi değil . O konuda güvenim olmasa zaten para emanet etmem .
Vermeyecek biri olsa güvenip emanet etmezdim zaten . Ablam Hırsız değil merak etmeyin . Hakkı olmayan paranın üstüne yatacak biri de değilPeki. İsteyin bakalım verecek mi... Ben de merak ettim.
Derim gönderir . Öyle biri değil . Ben ablamın o konudaki güvenilirliğine her türlü kefilimEş=Para?
Bakın sizin yanlışınız ısrarla ''ablam o parayı yiyecek insan değil'' demeniz. Hiiiiç ama hiiiiç belli olmaz.Bir anlık maddi sıkışıklık anında ufak olsa harcamak zorunda kalır, yerine koyarım diye düşünür ama koyamaz. Niyet iyi ya da kötü olabilir, bu kadar emin olmayın her şeyden. Bir sorun mesela yarın,abla sende emanet kalan paramı gönderebilir misin ben kendim ödemek istiyorum içime öyle sinecek diye.
Bende para saklamadım ki zaten öğrencilik yıllarımdan kalan küçük bir birikimdi o . 10 bin bile değil ayrıca eşimde biliyor o paramın ablamda olfuğunu
Istemedim hiçbir zaman gönder diye gerek duymadım yani . Ablama güveniyorum parama dokunmaz onda ise ondadır . Aramızda para konusu da Geçmez zatenBulunduğun şehre ismi havale olarak göndersin. O kadar zor değil.
Aynen öyle eski Kartı kapatacağım zaten parayı ödeyipYerinizde olsaydın benim tercihim birikimimden olurdu.
Ablanızda art niyetli değil zaten burda yazılan gibi sadece sizi düşünüyor.
Yeniden ufak ufak birikir para bu gelir gider ama kredi kartı pişmanlıktır iyi bilirim
Vermeyecek biri olsa güvenip emanet etmezdim zaten . Ablam Hırsız değil merak etmeyin . Hakkı olmayan paranın üstüne yatacak biri de değil
Konu kapatılınca da size mesaj atarım sonucuTamam isteyin o zaman. Sonucu da buraya yazarsınız. Haksız çıkmayı umuyorum.
Derim gönderir . Öyle biri değil . Ben ablamın o konudaki güvenilirliğine her türlü kefilim
Anlamıyorsunuz galiba . Ablamın durumu benden zaten çok çok iyi kaldı ki durumu iyi olmasa bile benim parama tenezzül edecek biri değilÖyle biri değil?
Yani bence daha içe sinen bir durum olurdu, ''kardeşim kusura bakma ben bir miktar harcamak zorunda kaldım en yakın zamanda üstünü tamamlayacağım'' demesi ''kocan ne güne duruyor o ödesin'' demesinden daha iyi gibi?
Evet galiba anlaşamıyoruz.Anlamıyorsunuz galiba . Ablamın durumu benden zaten çok çok iyi kaldı ki durumu iyi olmasa bile benim parama tenezzül edecek biri değil
Altın araba vs. bisey alacağım ver deyin .Olmaz olmaz demeyin.Olamaz öyle biri değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?