- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
O kaaa değil sen de yani nerede Nişantaşında mı saç kestiriyorsunuz200 tl ye ayda bir kere saç kestirirsiniz ancak,çocuğa haftalık verilir ancak o para. Kartınızı vermeyin,belirli bir kısmını siz eşinize verin gerisi hesabınızda kalsın
Yoo,Bursa’dayım. Bursa’nın en köklü zamanında zincir halinde olan son yıllarda dağılan sadece Bademli ve Balatta asıl orjinali kalan,diğerlerinin sadece isim sonuna bişeyler ekleyerek aynı havayı yaratmaya çalıştıkları S.... isimli yerde ve benzerlerinde yani kısacası İyi dediğin yerde kesim 150 tl canım,siz 30 liraya mı kestiriyorsunuz? Burda o paraya düz fön çekiyorlar.O kaaa değil sen de yani nerede Nişantaşında mı saç kestiriyorsunuz
Merhaba hanımlar.
Sorum evlilikte maddiyat nasıl olmalı mesela ben çalışıyorum 8 aydır Onun dışında ev hanımıydım.
Maddiyata alakalı herşey eşime ait faturalar, alışveriş, mutfak masrafı, çocuğun ihtiyaçları falan. Onun dışında kredi borcu var hepsini eşim ödüyor. Benim maaş kartım onda durur maaşım yatınca 200tl verir bana 1 ay onunla idare ederim. Çalışıyorum sonuçta ufak tefek birikimler yapmak istiyorum ama 200tl 1 ayda bitiyor. Arttırıp birikim yapamıyorum sizler birikim yapabiliyormusunuz? Yada herşeyi eşim yapmasa kendi maaşımla belirli ödemelermi yapsam böyle birikim yapmadan çalışmak zor geliyor 4 yıllık bi borç var. Belki farklı fikirler olur diye buradan sormak istedim sizlere.
Güleceğim geldi bı de uzun uzun tanitmissiniz. Biz dandik yamuk yumuk kestiriyoruz ucuza ehehYoo,Bursa’dayım. Bursa’nın en köklü zamanında zincir halinde olan son yıllarda dağılan sadece Bademli ve Balatta asıl orjinali kalan,diğerlerinin sadece isim sonuna bişeyler ekleyerek aynı havayı yaratmaya çalıştıkları S.... isimli yerde ve benzerlerinde yani kısacası İyi dediğin yerde kesim 150 tl canım,siz 30 liraya mı kestiriyorsunuz? Burda o paraya düz fön çekiyorlar.
200 tl bir kadın için kuaför masrafı bile olamazdı vurgu.
Biz de böyleyiz herkes de razı şükürBenim sulalemde parayi tutma işleri kadinindir. Eve giren çıkanı kadın bilir maaşının tamamını erkekler karısına verir ihtiyacı neyse de karısına haber verip karsilikli öyle harcarlar. Hiçbir kadının da buradaki erkekler gibi suistimal ettiğini görmedim. Şimdi bankacılık işleri çıktı ortak hesap açıp eşler parasını oraya atar. İhtiyacı olan yine içinden alır ya da öncesinde harçlık olarak ayırırlar. Kadınlar güvenceleri için çalışmalıdır ama siz olayı çok yanlış anlamissiniz.
Aa siz de Bursadasınız 150 ye kadar fiyatları biliyorum da 200 duymadım fön 30 TL ise gene iyiymişYoo,Bursa’dayım. Bursa’nın en köklü zamanında zincir halinde olan son yıllarda dağılan sadece Bademli ve Balatta asıl orjinali kalan,diğerlerinin sadece isim sonuna bişeyler ekleyerek aynı havayı yaratmaya çalıştıkları S.... isimli yerde ve benzerlerinde yani kısacası İyi dediğin yerde kesim 150 tl canım,siz 30 liraya mı kestiriyorsunuz? Burda o paraya düz fön çekiyorlar.
Ama 200 tl cok az gerçekten. Çalışan bir kadın her ay kuaföre gitse zaten 200 tl.herkes kartı vermesine ya da 200 tl si kalmasına takılmış. 200 tl yi az bulup benim aylık harcamam bilmem ne kadar diyenler burada konu sizin evliliğinizdeki ekonomik durum değil. Önemli olan burada borçlardan sonra ne kadar para kaldığı. Konu sahibinin dediğine göre borçlardan zaten kalmıyor daha fazlası. Kart konu sahibinde olsa yine borçlardan aynı miktar kalacak. Ne diyecek kadın borçlar dursun ben paramı vermem mi dityecek. Ne önemi var şu durumda kartın kimde olduğunun. Boş yere gaza gelip işi bırakmayın bence.
Geçen pandemide kocama kızdım ilk defa kendim kestim yamtürü yumtiri bi daha sinir etmez beniGüleceğim geldi bı de uzun uzun tanitmissiniz. Biz dandik yamuk yumuk kestiriyoruz ucuza eheh
Yoo,Bursa’dayım. Bursa’nın en köklü zamanında zincir halinde olan son yıllarda dağılan sadece Bademli ve Balatta asıl orjinali kalan,diğerlerinin sadece isim sonuna bişeyler ekleyerek aynı havayı yaratmaya çalıştıkları S.... isimli yerde ve benzerlerinde yani kısacası İyi dediğin yerde kesim 150 tl canım,siz 30 liraya mı kestiriyorsunuz? Burda o paraya düz fön çekiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?