İş hayatı sana göre değil, çalışırsan ben huzursuz olurum, ev işlerini kim yapcak...bunun gibi sebepler.onların kültüründe kadınların çalışması ters çok mücadele ettim ama artık kabullendim bu durumu. ihtiyacımız yok çok şükür ama kendi paramı kazanmak bi başka olurdu tabi. o kadar oku yüksek lisans yap iş hayatını tatmadan ev hanımı ol. koymuyor değil.
İş hayatı sana göre değil, çalışırsan ben huzursuz olurum, ev işlerini kim yapcak...bunun gibi sebepler.onların kültüründe kadınların çalışması ters çok mücadele ettim ama artık kabullendim bu durumu. ihtiyacımız yok çok şükür ama kendi paramı kazanmak bi başka olurdu tabi. o kadar oku yüksek lisans yap iş hayatını tatmadan ev hanımı ol. koymuyor değil.
Peki çalışan her kadın çok mu rahat parası ay sonuna kadar yetiyo hesap falan yapmıyo mu çalışsam da onun bana verdiği kadar para kazanıcam bunu ikimiz de biliyoruz o yüzden eşime bişey demek yerine kendime döndürdün okları çok mu harcama yapıyorum alışveriş hastslığım mı var diye
Peki çalışan her kadın çok mu rahat parası ay sonuna kadar yetiyo hesap falan yapmıyo mu çalışsam da onun bana verdiği kadar para kazanıcam bunu ikimiz de biliyoruz o yüzden eşime bişey demek yerine kendime döndürdün okları çok mu harcama yapıyorum alışveriş hastslığım mı var diye
Ben de master mezunuyum, universite 2.siniftan beri Turkiye'nin sayili sirketlerinin birinde calistim ve cok spesifik bir alanda uzmanlastim. Simdi yurtdisina doktoraya gidiyorum ama ben bile doktoradan sonra ulkeye donersem iyi bir kariyerim var beni havada su maasa kaparlar diye dusunmuyorum. Bu naifliginiz is hayati tecrubeniz olmamasindan kaynaklaniyor.
Ben ask ile bu yasadiginiz durumu bagdastiramadim. Master yapacak kadar vizyonu olan bir kadinin sadece cok asigim diye boyle bir evlilige razi gelmesini anlayamiyorum. Anneniz calismiyor mu, normaliniz kadinin calismamasi mi? Esinizin size 'Sen calisirsan ev islerini kim yapacak?' Demesini nasil icinize sindiriyorsunuz, ev isleri benim gorevim mi senin iki elin iki ayagin bir beynin yok mu diyemiyor musunuz? Eski sevgilim de 'Ben senin benden daha basarili olmani kaldiramiyorum egoma zarar veriyor, hayatimdaki kadin benden bir adim geride olmali 'dedi. Yol verdim kendisine. Ben de asiktim evet ama kendime, aileme, bir kadin olarak hem cinslerime, aldigim egitime daha cok deger veriyorum. Bir kadin olarak bu muameleyi icime sindirmem, kimse sindirmemeli. Bir kadin degisirse bir dunya degisir unutmayin.
Çalışsam da onun verceği kadar harcıcam demek ortalama alcağım maaş kadar ay başında bana maaş gibi getirp veriyo ama işe gitmiyorum demek bayram harçlığı gibi değil yani.öyle istemediğimi söyledim.
Eşler karşılıklı birbirlerinin isteklerini yerine getirebilir bu özgüvensizlik değildir ben çalışamam bana baksın kafasında bi kadın hiç olmadım o yüzden bu kadar emek verip okudum ama eşim için ev hanımıyım şu anda.o da hiç bırakmadığı spor salonuna gitmeyi bıraktı mesela istemediğim için alkolü çıkardı hayatından.yani
yani bazı şeyler karşılıklıdır insanlar evlilikleri için sevdiği için fedakarlık yapabilir siz hiç mi yapmıyosunuz? Fazla ödün veren olabilirim ama özgüvensiz hiç yerinde bi tabir değil benim için
Eger imada bulunuyosa calismayi teklif edin sizde. Ya izin versin yada para :)) ki kariyeriniz varmis zaten. Cogu insan okumadgndan is bulamadgndan calisamiyor. AnlamdmKızlar yeni evliyim ve eşimle para konularını konuşmaya çok çekiniyorum.ailemin yanında bu konular hiç konuşulmazdı alışık değilim yani şimdi açılınca hemen kapatmak istiyorum maddi konuları ama evlilikte ille konuşulması gerekiyo tabi.iyi bi kariyere sahibim ama eşim istemediği için çalışmıyorum bana aylık belli bi para veriyo ev ihtiyaçları ve kendim için ama hesabımı pek bilemiyorum ayın yarısında nerdeyse benim param bitiyo siz nasıl yönetiyosunuz bütçenizi aylık mı yoksa harçlık mı alıyosunuz ne kadar harcama yapıyosunuz? Kişisel gideriniz ne?Ben savurgan biri miyim merak ediyorum bazen eşim bu tarz imalarda bulunuyo gibi geliyo alınıyorum ama belki de öyleyimdir
Eger imada bulunuyosa calismayi teklif edin sizde. Ya izin versin yada para :)) ki kariyeriniz varmis zaten. Cogu insan okumadgndan is bulamadgndan calisamiyor. AnlamdmKızlar yeni evliyim ve eşimle para konularını konuşmaya çok çekiniyorum.ailemin yanında bu konular hiç konuşulmazdı alışık değilim yani şimdi açılınca hemen kapatmak istiyorum maddi konuları ama evlilikte ille konuşulması gerekiyo tabi.iyi bi kariyere sahibim ama eşim istemediği için çalışmıyorum bana aylık belli bi para veriyo ev ihtiyaçları ve kendim için ama hesabımı pek bilemiyorum ayın yarısında nerdeyse benim param bitiyo siz nasıl yönetiyosunuz bütçenizi aylık mı yoksa harçlık mı alıyosunuz ne kadar harcama yapıyosunuz? Kişisel gideriniz ne?Ben savurgan biri miyim merak ediyorum bazen eşim bu tarz imalarda bulunuyo gibi geliyo alınıyorum ama belki de öyleyimdir
Canım o kadar kariyer yapmissin çalışsana ya olur mu oyleKızlar yeni evliyim ve eşimle para konularını konuşmaya çok çekiniyorum.ailemin yanında bu konular hiç konuşulmazdı alışık değilim yani şimdi açılınca hemen kapatmak istiyorum maddi konuları ama evlilikte ille konuşulması gerekiyo tabi.iyi bi kariyere sahibim ama eşim istemediği için çalışmıyorum bana aylık belli bi para veriyo ev ihtiyaçları ve kendim için ama hesabımı pek bilemiyorum ayın yarısında nerdeyse benim param bitiyo siz nasıl yönetiyosunuz bütçenizi aylık mı yoksa harçlık mı alıyosunuz ne kadar harcama yapıyosunuz? Kişisel gideriniz ne?Ben savurgan biri miyim merak ediyorum bazen eşim bu tarz imalarda bulunuyo gibi geliyo alınıyorum ama belki de öyleyimdir
Çalışmak sadece para kazandırmaz. Üretmek, kendini gerçekleştirmek, sosyal bir birey olmak gibi şeyler de var. Tabii bu bir seçim. Sorununuza gelince açık açık konuşun ya da kredi kartı alın eşiniz ödesinİş hayatı sana göre değil, çalışırsan ben huzursuz olurum, ev işlerini kim yapcak...bunun gibi sebepler.onların kültüründe kadınların çalışması ters çok mücadele ettim ama artık kabullendim bu durumu. ihtiyacımız yok çok şükür ama kendi paramı kazanmak bi başka olurdu tabi. o kadar oku yüksek lisans yap iş hayatını tatmadan ev hanımı ol. koymuyor değil.
Ben çalışıyorum. Bizim defterimiz var her ay harcamalar kabaca ne kadar olcak, gelir ne kadar olacak şeklinde. Orada kendimize kalan harçlıkla yuvarlanıp gidiyoruz. Defter tut bence hesap kitapsız zor. Aldığım bir ekmeği bir kolayı yazmıyorum tabi kabaca hesaplar. Mesela faturalar 500, kira 1000, sigara 300 gibi gibi.İşte bunları bilmek istemiştim hesabınızı bütcenizi nasıl yönetiyosunuz diye çok teşekkür ederim fikir oldu hepsi
bu ulkede asgari ucretle insanlarin ev gecindirip cocuk okuttugunu dusunerek 750 tl.lik.krem almaktan.haya etmelisinz benveMbr markanın ismi sephorada var mucize etkili ürünleri var gerçekten pahalı ama bi kremin 6 ay gittiğini düşünürsek çok da pahalı değil bence erkeklerin bu konuyu anlamasını beklemek hata olurdu zaten
Kızlar yeni evliyim ve eşimle para konularını konuşmaya çok çekiniyorum.ailemin yanında bu konular hiç konuşulmazdı alışık değilim yani şimdi açılınca hemen kapatmak istiyorum maddi konuları ama evlilikte ille konuşulması gerekiyo tabi.iyi bi kariyere sahibim ama eşim istemediği için çalışmıyorum bana aylık belli bi para veriyo ev ihtiyaçları ve kendim için ama hesabımı pek bilemiyorum ayın yarısında nerdeyse benim param bitiyo siz nasıl yönetiyosunuz bütçenizi aylık mı yoksa harçlık mı alıyosunuz ne kadar harcama yapıyosunuz? Kişisel gideriniz ne?Ben savurgan biri miyim merak ediyorum bazen eşim bu tarz imalarda bulunuyo gibi geliyo alınıyorum ama belki de öyleyimdir
Hobaaa, ne ilgisi var yahu?bu ulkede asgari ucretle insanlarin ev gecindirip cocuk okuttugunu dusunerek 750 tl.lik.krem almaktan.haya etmelisinz benve
.isterse o.krem sizi bastan yaratsin ne yazar.tabi ki esiniz ne kadar verse size yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?