Evlilikte maddiyat

Çok fedakar ve verici bir kadın değilim ve kıymetim biliniyor. %100 katılıyorum buna
Ama maaş konusunda ben ev kredisinin tamamını öderim mesela , eşim ft ve mutfak , çocukların gideri , benim kuaförüm , gezme tozma vs :)
Serbest çalıştığım için parada atarım kimseye söylemem . Kardeşim evlenirken çıkardım verdim kimse bilmez.
Bence de kenarda birikim olacak
19 yıllık kocam hiç bir yanlışını görmedim ama bugün görsem ve Allah göstermesin boşansam 3 çocukla kendime 3 yıl çalışmasam bakarım :)

Evet Doğada tek eşlilik olduğuna inanıyorum.
Orada yazım hatası olmuş.
Tabi insan doğasından bahsediyorum hayvanlardan değil

Hah bunu anlatmaya çalıştım işte her ay kocasına maas kartını teslim eden Zavallılar anlayamadı.

Çok şirin, hanımhanımcık arkadaşınız epey kurnazmış yalnız. Adam ağzını açmasa etliye sütlüye karışmadan bir ömür bedava yaşayacakmış.

Bir de üzerine ev yapmış adam...pes yani, ona rağmen bozulup trip atıyor. Bu kadar ince hesaplı olunur ancak.

Iyi kazansa bile nişanlı olur vs olur tamam ama belki kız çekip gidecek ev alacak kadar nasıl güvendi
Güvenmediği insanla nasıl evlenir ki insan zaten. Eşimle evlenmeden önce ev aldık birlikte. Birlikte yasamaya basladik zaten. Borç onun adına olduğu için ev onun üstüne. Evlendik hala onun adına. Iyi ki de yapmışım. Şükür sebebim eşim. Rabbim iyi ki onu çıkarmış benim karşıma. Ha şükür ki ben de böyle bi kadınım. Sonuna kadar güvendiğim biriyle birlikteyim. Hâlâ borçları birlikte öderiz. Ev işlerini birlikte yaparız. Çocuk olursa birlikte bakarız. Çünkü biz BIRLIKTE YAŞIYORUZ!!

yapılır.

Ayrıca konumuz hayvan ve insan değil.
Off peki. Biliminsanlarına da bildirin. Doğanın kanunlarını da doğabilimi kanunlarını da siz yazıyorsunuz anlaşılan. Geleceğin nobel ödülü sahibi ile tanıştığıma çok mutluyum, engin bilgilerinizle hep böyle yolumuza ışık tutun, sağolun.

Yav he he tutarım

Keşke tüm kadınlar uyanık olsa da ezilmese
Iyi ki sizin tabirinizle "uyanık" değilim. Ve uyanık olmadigim halde ezilmiyorum. Ezmiyorum da. Uyanık olmak nedir yaaaa. Başka bi ananın evladını salak yerine koymak mı? Erkek çocuğunuz olursa evleneceği zaman bunu yaparsa tepkiniz ne olur çok merak ediyorum. Uyanık bi gelin istiyorum demezsiniz eminim

Uyanık bir gelin istiyorum evet ezdirmesin kendini

Eyvah çocugun gozü acilmaya baslamis , arkadasiniza soyleyin daha cok temizlik ve daha cok cesit yemek yapsin ve arada yalandan da olsa market alis verisi falan arada hesap odesin, kaz gelecek yerden tavuk esirgemesin sonra bi evle kalakalir ortada soyle son model bi de araba aldirsa fena mi olurdu di mi ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…