- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
2 oglum varÇocuk salak. Erkek anneleri görün de oğullarınızı bu kadar saf buyutmeyin zira hanım hanımcık çakal kızların eline düşebilirler.
Cocuk da o hanim hanimcikligin altindaki cakalligi anlamis ama biraz pahali bir ders olmus bi ev karsiligi :))Çocuk salak. Erkek anneleri görün de oğullarınızı bu kadar saf buyutmeyin zira hanım hanımcık çakal kızların eline düşebilirler.
Nasip olur inşallah size. Zırnık koklatmaz size. Bekleyin, ektiginizi biçersiniz zaten.Uyanık bir gelin istiyorum evet ezdirmesin kendini
Me ekiyormuşum pardon ?Nasip olur inşallah size. Zırnık koklatmaz size. Bekleyin, ektiginizi biçersiniz zaten.
Beddua mı, siz öyle bi gelin istiyorum dediniz ben de dua ettim size :))))Me ekiyormuşum pardon ?
Hiç tanımadığınız birine Saçma sapan beddua ediyorsunuz.
Kimsiniz siz ?
Bence Dr a gidin sağlıklı bi psikolojiniz yok belli
He he belli ne Dediğiniz baskasına satasın.Beddua mı, siz öyle bi gelin istiyorum dediniz ben de dua ettim size :))))
Sataşmıyorum, herkese açık bir ortamda yazıyorsunuz. Farkındasınızdır diye düşünüyorum.He he belli ne Dediğiniz baskasına satasın.
Herkese açık bi forumda beni alıntılamayın o zamanSataşmıyorum, herkese açık bir ortamda yazıyorsunuz. Farkındasınızdır diye düşünüyorum.
Bende sizin aranızdaki uyumu sevdim ya.kadın oldugunu kocası para ödeyınce mi hissecekmiş
Canım ya kıyamam arkadasına
hangi saraydan gelmiş acaba
evlilik bu ülke şartlarında kendini kadın hissetme egosu olmuyor malesef
kimd epara varsa o ödüyor
bazen eşimde olmaz ben veririm bende olmaz eşim verir
arkadasın ıyı yere dükkan açmış
çocuk olursa masrafını bana yıkarsa ne demek ya
hamıleyım 6 aydır cocuga alısverıs yapıyorum her ay kredi kartını ödüyorum bebeğimin ihtiyaclarının
gecen magazaya gıttık eşim bende nakit var ödeyeyım dedi hayır deidm bebeğin ihtiyacları benım kartta toplansın dedim ödetmedim.
eşimin kredi kartını da ben oduyorum ayrıca
eşim de ev kredisini ödüyor
faturaları ödüyor
kasko sigorta vs vs ödüyor
market bende pazar bende
acıdım acıkcası arkadasınızın sevgilisine
bedavadan hayat istıyor
ne güzel iş
Bu devirde insanlar eşine güvenip üstüne ev yapmıyor arkadaşınızın o zaman sesi çıkmıyor da masrafları paylaşalım dediğinde mi hoşuna gitmiyor.Arkadaşlar Merhaba.
Sabahtan beridir bir arkadaşımla telden yazışıyoruz konuşuyoruz. Burada öyle çok konu var biliyorum işte arkadaşımın başına geldi gibi ama beni tanıyanlar evli olmadığımı, tek olduğumu bilir. Bu kız arkadaşım 29 yaşında.
2 yılı aşkındır bir ilişkisi var. Önceden çocukla farklı bir şehirde tanışmışlar. Çocuk mühendis, inşaatta çalışıyor. O bulundukları iş bitmiş tabi orada ve İstanbul'a gelmişler. Evli değiller bu arada. Ama berabe ryaşıyorlar ve çocuk evlenme teklif edip yüzük taktı , hayırlısıyla yazın-sonbahar evlenecekler.
Durum şu, arkadaşım İstanbul'a gidince çocuk ,yeni başladığı işini gidebilmek için bırakmış. Yanına gelmiş. Bu arada uzun süre çalışmamış. Yaklaşık 4 ay önce bizim yanımızda işe başladı tanıştık konu konuyu açtı. Geçen gün suratı asık gleince konuştuk. Çocuk özetle şunu demiş,
Sen de ben de çalışıyoruz. hayatımız ortak. İstanbul'da giderlerim arttı , sen de bir süredir çalışıyorsun madem mutfak masraflarına ortak olur musun? Arkadaşım bu konuya baya bozuldu. Ben onun tarafından şunu anladım, bu kadardır beraberiz hiç böyle bir isteğinden bahseetmedi şimdi niye diyor. O akşam bir süre odasına kapanmış ve çıkarıp maaşını masanın üstüne para istedin al para gibisinden bir de koymuş.
Bu arada çocuk o bahsettiğim ufak şehirden bir ev almış ve kızın üsütne yapmış. Bir de arabası var onun kimin üstüne olduğunu bilmiyorum.
Çocuk bir iki kere işten almaya geldi arkadaşımı, öyle kötü biri gibi de değil bir yanlışı da benim anladığım anlattığından arkadşaımın yok.
Arkadşaım çok şirin çok hanımhanımcık iyi yürekli bir kız. Çok ekonomiktir, evde temizlik her şeyi yapıyor. Ben bunları yapıyorsam neden ödeyeyim diyor. Ben düşün masrafı için biriktirmek istiyordum diyor. Ben onu da anlıyorum. Bilemedim siz ne düşünüyorsunuz? İstemesi çocuğun böyle bir şey doğru mu?
bugün bana yazışmalarını az gösterdi. Şimdi arkadaşım diyorki, tamam ben bir miktar katayım masraflara diyor çocuk baya alınmış sanırım geçti, ben reaksioynundan korktum diyormuş... Bilmiyorum.
Evlilik bu durumlarda korkutucu geliyor. Para girince araya.
Arkadaşınız haksiz. Beraber yasiyolarsa çocuk lafini etmeden arkadaşınız masraflari kendisi bölüşmeliydi. Cocuk bi de evi kizin üstüne yapmışArkadaşlar Merhaba.
Sabahtan beridir bir arkadaşımla telden yazışıyoruz konuşuyoruz. Burada öyle çok konu var biliyorum işte arkadaşımın başına geldi gibi ama beni tanıyanlar evli olmadığımı, tek olduğumu bilir. Bu kız arkadaşım 29 yaşında.
2 yılı aşkındır bir ilişkisi var. Önceden çocukla farklı bir şehirde tanışmışlar. Çocuk mühendis, inşaatta çalışıyor. O bulundukları iş bitmiş tabi orada ve İstanbul'a gelmişler. Evli değiller bu arada. Ama berabe ryaşıyorlar ve çocuk evlenme teklif edip yüzük taktı , hayırlısıyla yazın-sonbahar evlenecekler.
Durum şu, arkadaşım İstanbul'a gidince çocuk ,yeni başladığı işini gidebilmek için bırakmış. Yanına gelmiş. Bu arada uzun süre çalışmamış. Yaklaşık 4 ay önce bizim yanımızda işe başladı tanıştık konu konuyu açtı. Geçen gün suratı asık gleince konuştuk. Çocuk özetle şunu demiş,
Sen de ben de çalışıyoruz. hayatımız ortak. İstanbul'da giderlerim arttı , sen de bir süredir çalışıyorsun madem mutfak masraflarına ortak olur musun? Arkadaşım bu konuya baya bozuldu. Ben onun tarafından şunu anladım, bu kadardır beraberiz hiç böyle bir isteğinden bahseetmedi şimdi niye diyor. O akşam bir süre odasına kapanmış ve çıkarıp maaşını masanın üstüne para istedin al para gibisinden bir de koymuş.
Bu arada çocuk o bahsettiğim ufak şehirden bir ev almış ve kızın üsütne yapmış. Bir de arabası var onun kimin üstüne olduğunu bilmiyorum.
Çocuk bir iki kere işten almaya geldi arkadaşımı, öyle kötü biri gibi de değil bir yanlışı da benim anladığım anlattığından arkadşaımın yok.
Arkadşaım çok şirin çok hanımhanımcık iyi yürekli bir kız. Çok ekonomiktir, evde temizlik her şeyi yapıyor. Ben bunları yapıyorsam neden ödeyeyim diyor. Ben düşün masrafı için biriktirmek istiyordum diyor. Ben onu da anlıyorum. Bilemedim siz ne düşünüyorsunuz? İstemesi çocuğun böyle bir şey doğru mu?
bugün bana yazışmalarını az gösterdi. Şimdi arkadaşım diyorki, tamam ben bir miktar katayım masraflara diyor çocuk baya alınmış sanırım geçti, ben reaksioynundan korktum diyormuş... Bilmiyorum.
Evlilik bu durumlarda korkutucu geliyor. Para girince araya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?