Aynen diyorum ya para bol demek ki :) ya da aşk bol :)Ama calisiyormus, mesai yapiyormus belli ki adam zengin de degil ama kiz cok cingöz maasallah yerini saglamlastirip, kendi parasini biriktirip, garantili hayat pesinde. Adam da asik mi, saf mi bilemedim yani evlenmeden baskasina niye ev aliyor ki ya ayrilsalar tuhaf yani ha ama para bolsa her kizarkadasina ev aliyorsa o baska tabii :)
İnsanla hayvan ayrı değil ki zaten. Hayvanlar aleminin memeliler sınıfındaki bir cinsiz biz.Doğada dediniz. Doğada sadece insanlar yok. Ki konuda hayvan doğasından çıktı zaten :))
Peki mesele insan doğasıysa sizin eşiniz kaç eşli peki? Bilginiz vardır o zaman bu kadar netseniz..
O tamamen ayrı konu canım. Burada çocuk yok daha)Bazı konularda pozitif ayrımcılıktan yanayımdır yalnız. Eğer özellikle çocuk varsa boşanma durumunda velayeti alan kadın mutlaka desteklenmeli :)
Aynen bence kızı denedi ki, o msjlarda görüdm dedim ya, önemli olan benim için reaksiyonundu demişti.
Sanırım reaksiyonunu merak etti.
Zaten arkadşaım tamam belli bir miktar katkı yapacam dediği halde çok geç diye cevap vermiş.
Canim anlattıklarından çocuğun sıkışık olduğu ve o yüzden istediği anlaşılıyor.
Parayı sakınan biri evi üzerine yapmazdı, ki burda okuyoruz karısının üzerine bile yapmıyorlar.
Arkadaşının masrafların bi kısmına en başından yardım etmesi gerekirdi bence.
(acaba arkadaşın anlattığın kadar tutumlu değil de o yüzden böyle bişey talep etmiş olabilir mi?)
Markette ücret ödemekle kadınlığın alakasını çözemedim. Ne arkadaşın ev işini yapmak zorunda ne çocuk bütün giderleri tek başına karşılamak zorunda.Derdi anladığım beraber markete gittiğimiz zaman ben ödediğim an kadın olduğumu hissedemem diyor. Biraz anlayabiliyorum)))
Bir de, şimdi bunu istiyor, sorn abelki restorana gidince sen öde derse ya da, başka bir şeylerde de isterse korkusu. Hatta krize girip ya çocuk olunca tümden bana yıkarsa durumu diye korkuyor... öyle olmadığına ikna etmek istiyorum
Evet kadın kadının kurdu. Bu masum (pinti) kızcağızı eliaçık (enayi) sevgilisinden ayırıp ham yapıcazvalla kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyorlar. İki dakikada gömdüler kızı
Evet kadın kadının kurdu. Bu masum (pinti) kızcağızı eliaçık (enayi) sevgilisinden ayırıp ham yapıcaz
İnsanla hayvan ayrı değil ki zaten. Hayvanlar aleminin memeliler sınıfındaki bir cinsiz biz.
Nerede yazıyor bu görev tanımı?Vallahi evlenirse de hep böyle devam etsin arkadaşınız erkek milletine elini verince kolunu kurtaramıyorsun. Verici Olmasın söz konusu kocaysa alıcı olsun. Evi geçindirmek Erkeğin görevidir. Bu açık ve net.
Basta söyledim. Sayfaları okuyun.Nerede yazıyor bu görev tanımı?
Aminbi insan evli barklı değilken neden aldığı evi başkasının üzerine yapar ki? üstelik üzerine yaptığı kişi de adamın etini sütünü evini barkını sömürüyorken? üstelik mutfak masrafı konu olunca utanmadan parayı masnaın üstüne filan çarpabiliyor. allah insana akıl mantık, utanma duygusu versin.
Evet kadın kadının kurdu. Bu masum (pinti) kızcağızı eliaçık (enayi) sevgilisinden ayırıp ham yapıcaz
Yani erkeklerede tam senin arkadaşın gibiler layık
Bizim gibi her işini kendi halleden her şeye ortak olan erkek arkadaşından 50 lira istemeye utanan tipler sürünür de sürünür
Hep daha fazla fedakarlık etmemiz istenir
Evet şimdi okudum bir yerlerden uydurulmuş kanunuBasta söyledim. Sayfaları okuyun.
Biz ikimizde tek eşliyiz :)
Bu soruyu sorduğunuza göre sizinki çokeşli galiba
Hahaha ondan o zaman =)Ben beraberken nasıl harcıyolar bilemiyorum ki canım.
İşte görüyorum, bir iki defa da iş yerinin yakınında çay içtik o kadar.
Ben bana anlatılanları diyorum. belki de haklısın bilemedim.
benim gibi süslü sadece
çocuk salak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?