Evlilikte maddiyat

Aynen diyorum ya para bol demek ki :) ya da aşk bol :)

Doğada dediniz. Doğada sadece insanlar yok. Ki konuda hayvan doğasından çıktı zaten :))

Peki mesele insan doğasıysa sizin eşiniz kaç eşli peki? Bilginiz vardır o zaman bu kadar netseniz..
İnsanla hayvan ayrı değil ki zaten. Hayvanlar aleminin memeliler sınıfındaki bir cinsiz biz.

çocuğun aklı varsa evi başımın gözümün sadakası diye görüp ayrılır.

Ben beraberken nasıl harcıyolar bilemiyorum ki canım.
İşte görüyorum, bir iki defa da iş yerinin yakınında çay içtik o kadar.
Ben bana anlatılanları diyorum. belki de haklısın bilemedim.
benim gibi süslü sadece

Markette ücret ödemekle kadınlığın alakasını çözemedim. Ne arkadaşın ev işini yapmak zorunda ne çocuk bütün giderleri tek başına karşılamak zorunda.

İnsanla hayvan ayrı değil ki zaten. Hayvanlar aleminin memeliler sınıfındaki bir cinsiz biz.

Bilim adamları insan sosyal bir hayvandır der zaten. Ama ortada bilimi ve doğayı inkar eden biri var.

Geçen gün bir muhabbet kuşu ailesi gördüm. Yavruyu hem anne hem baba beslemek için dört dönüyordu. Dişi erkeğe "sen çekil bu benim görevim" demiyordu :))

Vallahi evlenirse de hep böyle devam etsin arkadaşınız erkek milletine elini verince kolunu kurtaramıyorsun. Verici Olmasın söz konusu kocaysa alıcı olsun. Evi geçindirmek Erkeğin görevidir. Bu açık ve net.
Nerede yazıyor bu görev tanımı?

Amin
Aynen kezbişimizin zoruna gitmiş yediğini içtiğini öde denmesi
Dedirtmeseymiş o zaman
Ya üniversitede son sene Büte kaldım arkadaşlarım kırk defa sorun değil senden hiç bir şey istemiyoruz demelerine rağmen ailemden akrabadan para isteyip kızlara 1 aylık kira ödedim kaç kere market alışverişi yaptım
Bu kız kaç aydır beraber oturuyor üzerine ev aldırıyor ki işsiz falan değil ama bir fatura ödemiyor bir pazara gidip alışveriş yapmıyor

Ne güzel hayat valla kendisinin teklif etmesi gerekir ben ödeyeyim diye. Ben hala kavga ederim kasada ay yok ben ödeyeyim diye. Kadın hissetmek birinin sırtından gecinmek mi? Kadın hissedemiyormuş. Bu çok gelenekselci bir yaklasım tarzı ve o gelenekte zaten evlenmeden beraber yaşamak yer almıyor. Ona temizlik yap diyen mi var beraber yapsınlar. Al para istedin para demekte cok cirkin bi yaklasım ayrıca. Alsın faturaları ödesin söylemeden, gitsin telefon faturasını ödesin minik ama düsünceli tavırlar. Bir şeyler ortak olacaksa eğer her şey ortak olur. Eş olmak demek erkeğin sırtından yaşamak anlamına gelmiyor.

Katiliyorum
Erkeklere boyle soyup sogana ceviren tipler mustehak. Hanim hanimcik, akli basinda, gozu tok kadinlar genelde uzulen taraf oluyor.
Ben doktoradayken gayet duzgun, isi gucu saglam, ustelik guzel bir kiz vardi, baska bir doktora ogrencisi. Bizim fakulteden biriyle beraberdi, adam kizi cok uzdu neyse sonra ayrildilar sanirim adam baska biriyle evlendi murdar, tipsiz, issiz gucsuzz, para avcisi...Allah akil fikir versin. Boyle tiplerle takilan erkekler baslarina gelenleri hakediyor genelde cunku daha once duzgun kadinlari uzmus oluyorlar.

Biz ikimizde tek eşliyiz :)

Bu soruyu sorduğunuza göre sizinki çokeşli galiba

İyice saçmaladınız neyi savunduğunuzu unuttunuz. Biraz geri dönüp okuyun :))

"Doğada çok eşlilik olduğuna inanmıyorum."

"İnsan doğasından bahsediyoruz"

Bunlar sizin sözleriniz. Zira ben kendi eşimden bahsetmedim :)

Hahaha ondan o zaman =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…