Evlilikte maddiyat

O kadar düşünceli bi kızsa sevgiliyken aldığı evi nasıl kabul edebiliyo acaba

Arkadaşınız yolunacak kaz bulmuş, saglam yoluyor masallah. Ben misafirlige gittigim eve bile eli boş gidemem. Arkadasiniz beleşcilige alışmış

Haklısınız, kendi dünyanızda kalmanız en iyisi.
Sizin de öyle zira sağlıklı bi psikolojiniz yok malum tanımadığı birine gelinin zırnık koklatmasın dediğinize göre.
Ki ayrıca gelinimin zırnığına ihtiyacım yok kişi kendine yetebilmeli oğlundan gelininden beklentisi de Olmamalı.

Herkes aynı fikirde arkadşınız açıkgöz bu mesajları okutun belki yaptığı ayıbı anlar çocuğuda çok saf buldum kimse bu devirde sevgilisine ev almaz para kolay kazanılmıyo

Siz neden çalışmıyorsunuz o zaman merak ettim ?
Eşiniz bem çekiliyorum sen çalış bundan sonra ben evde çocuklara bakarım dese seve seve mi derdiniz? Ya da işi olmayan bir adamla evlenir miydiniz ?
Madem Erkeğin görevi Sorumluluğu değil ev geçindirmek hayat ortak istemezsen çalışma ben bakarım sana der miydiniz

Ben çalışıyorum zaten :) Eşim çocuk bakmanın zorluğunu bildiği için öyle bir şey demez ama dese tabii ki bakarım. İşi olmayan adamla evlenir miydin sorusuna da iş bulmasını bekleyip öyle evlenirdim diyebilirim. Çünkü tek maaş bizim ev kurmamıza yetmezdi. İkimiz de çalıştık evimizi kurduk.

e diyecek zaten normal olanı da bu ben çalışmıyorum uzun süredir arada eşime yemek ısmarlarım kendi gelirimden market alışverişi de yaparım hemen her gün .ama harcamama karıştırtmam ne istersem alırım kendime

Bende sizin aranızdaki uyumu sevdim ya.
MaşAllah size
Ne bileyim biz hep böyle idik
Eşim demin 3500 tl prim almış
2700 evin kredisini verdi
300 aidat verdi
Kalan 500 ü de 250 olarak paylaştık
Geçen hafta da onda para yoktu
Bebek için ayrıntılı ultrasona girdik bende 500 vardı ultrasona 300 verdim
Dönüşte pazara uğradık
Adami mi bekleyeceğim ultrasona girmek için o zaman kendi parami ayırıp onun maaş gününe ayarlayayım randevuları
Konu sahibinin çocuk olursa masrafları bana itelemesinden korkuyorum cümlesi de çok enteresan

Masallah size
Biz de eşimle tanışırken eşimin kredi borçları vardı
Evlendik daha bir sene borcu varken
Ödüyordu borçlarını ama pat diye işten çıkarıldı
6 ay işsiz kaldı
Kredileri 6 ay ben ödedim ve evin tüm geçimini sagladım
Dediğiniz gibi bazı zamanlar öyle zorlandık ki evin milli yemeği makarna tost olmustu
6 ayda anca iş bulabildi eşim
Ama ne oldu
Çıkarıldığı işin 3 katı maaşa iş buldu
Sonra evimizi de aldık
Biz de hep şükrederiz destek oluruz
Umarım bu düzen değişmez
Diğeri bencillik evlilik falan değil bence
Kadınlar artık hep rahat yasama derdinde
Oysaki hayat çok zor
İyi maaş alan bir erkeğin bile evi tek başına geçindirmesi çok güç

Kesinlikle öyle katılıyorum ekmek elden su gölden ne anladım ben o işten ozmn Allah öncelikle hepimize hayırlı eş hayırlı kazançlar versin inşallah maşallah sizede valla helal olsun eşlerimizede ne mutlu ozman

bu devirde kocam bile olmayan bir adam üzerime ev yapacak (40 yıllık evli adam karısının üzerine yapmıyor), ben de mutfak masrafına kendim ortak olmayı düşünmem gerekirken adam rica edince trip atacağım öyle mi?
arkadaşınız tam bir ölücü kezban kusura bakmasın..

Arkadaşınızın sevgilisi daha sevgiliyken üzerine ev yapıyor ama arkadaşınız ‘masraflara ortak ol’ diyince bozuluyor. Böyle adamı öpsün de başına koysun... insan olanın içine sinmez bi kere, söylemeden yardımcı olur giderlere.
Bir de evi üzerine yaparken nasıl kabul etmiş; en azından ortaklaşa yapalım tapuyu falan deseydi.
Arkadaşınız böyle adamı bulmuş, bunamasın bence!

Cocuk evi benim uzerime yapsa degil mutfak masrafi kirayı ben öderim be

O saftirik çocuk bu kadına ev yaparak hayatının en büyük hatasını yapmış. İleride kafasını vuracak taş bulamayacak. Hem de böyle bir kadına.... vay anasını. Arkadaşınız da hanım hanımcık falan değil, bildiğin şark kurnazı. Eminim sırıta sırıta almıştır o evi ve bir ayrılık durumunda asla emeği olmayan bir evi geri vermeyi falan düşünmez. Yediğini içtiğini bile başkasına yıkan bir tip sonuçta. Bu tür kadınlar korkulası, uzak durulası kadınlardır, düşman başınadır. Şu çocuğun anası danası yok mu gözünü açsın, harcanıyor göz göre göre. Yakacak başını.

Kusura bakmayın ama arkadaşınızın birlikte olduğu çocukta zerre akıl yok. evli olmadığı bir kadının üstüne ev yapmak akılla bağdaşır bir durum değil. yarın kavga etseler parazit yaşamaya alışmış kız arkadaşınız emeksiz çocuğun hazırına konar gözünün yaşına da bakmaz gibi sanki.

Ne kadar mantıksız geldi bu konu bana ya.Hadi kız asalak onu anladık da adam ne diye evi kızın üstüne yapmış biri bana bunu açıklasın...Veee sonra da mutfak masrafına yardım et oldu canım bu kız bu mantıksızlığı nasıl kaldırsın da masraflara yardım etsin,kız belki "ya sen yoruluyosun cicim eve bir yardımcı alalım veya tatlım düğünü hangi sarayda yapalım"ı bekliyordu,şok olmuş olabilir...şok etkisini yitirip kendine gelince büyük ihtimal çıtayı bu denli ve ani bir sekilde düşüren sevgilisinden ayrılır muhtemelen.Ki zaten ayrılsın da evi vermeyi unutmasın yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…