çocuk salak.
Iyice saçmaladınız.İyice saçmaladınız neyi savunduğunuzu unuttunuz. Biraz geri dönüp okuyun :))
"Doğada çok eşlilik olduğuna inanmıyorum."
"İnsan doğasından bahsediyoruz"
Bunlar sizin sözleriniz. Zira ben kendi eşimden bahsetmedim :)
Bende eşimden bahsetmedim kaç eşi var diye Abes bi soru soran sizsinizİyice saçmaladınız neyi savunduğunuzu unuttunuz. Biraz geri dönüp okuyun :))
"Doğada çok eşlilik olduğuna inanmıyorum."
"İnsan doğasından bahsediyoruz"
Bunlar sizin sözleriniz. Zira ben kendi eşimden bahsetmedim :)
Işte bunu demek istiyorum.Katiliyorum
Erkeklere boyle soyup sogana ceviren tipler mustehak. Hanim hanimcik, akli basinda, gozu tok kadinlar genelde uzulen taraf oluyor.
Ben doktoradayken gayet duzgun, isi gucu saglam, ustelik guzel bir kiz vardi, baska bir doktora ogrencisi. Bizim fakulteden biriyle beraberdi, adam kizi cok uzdu neyse sonra ayrildilar sanirim adam baska biriyle evlendi murdar, tipsiz, issiz gucsuzz, para avcisi...Allah akil fikir versin. Boyle tiplerle takilan erkekler baslarina gelenleri hakediyor genelde cunku daha once duzgun kadinlari uzmus oluyorlar.
Kesinlikle hatta bu erkeklerin fedakar eski sevgilisi / karısı tarafından her konuda adam edilmiş ama o kadını etmediğini bırakmayıp ayrılan sonrada böyle bir tip bulup ağzının içine bakan avaneler doluKatiliyorum
Erkeklere boyle soyup sogana ceviren tipler mustehak. Hanim hanimcik, akli basinda, gozu tok kadinlar genelde uzulen taraf oluyor.
Ben doktoradayken gayet duzgun, isi gucu saglam, ustelik guzel bir kiz vardi, baska bir doktora ogrencisi. Bizim fakulteden biriyle beraberdi, adam kizi cok uzdu neyse sonra ayrildilar sanirim adam baska biriyle evlendi murdar, tipsiz, issiz gucsuzz, para avcisi...Allah akil fikir versin. Boyle tiplerle takilan erkekler baslarina gelenleri hakediyor genelde cunku daha once duzgun kadinlari uzmus oluyorlar.
O tamamen ayrı konu canım. Burada çocuk yok daha)
valla kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyorlar. İki dakikada gömdüler kızı
Bencede :)+++
İnsan utanır karşındakinin sırtından geçinmeye. Ben olsam çıkarıp kendim para koyardım zaten. Karşıdaki erkek diye eşşek mi yani sırtına semer vurucaz?
Derdi anladığım beraber markete gittiğimiz zaman ben ödediğim an kadın olduğumu hissedemem diyor. Biraz anlayabiliyorum)))
Bir de, şimdi bunu istiyor, sorn abelki restorana gidince sen öde derse ya da, başka bir şeylerde de isterse korkusu. Hatta krize girip ya çocuk olunca tümden bana yıkarsa durumu diye korkuyor... öyle olmadığına ikna etmek istiyorum
HahahahahahahahBen Doğada tek eşlilik olmadığına inanmıyorum.
Iyice saçmaladınız.
Bana saracağımıza konuya dönün isterseniz. :))
Terbiyesizlik etme !
Ben kendi yorumunu söyledim. Beğeniyorsan oku geç
Olduğuna inanıyorum patron Yazım hatası olmuşHahahahahahahah
Pardon da neden bana sarıyorsunuz öğrenebilir miyimNiye terbiyesizlik olsun. doganin kanunu diyen ve savunan sizsiniz. kendi fikirinizi terbiyesizlik olarak görüyorsaniz o baska :)
neyse... siz dogal kanunlarla yasayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?