Evlilikte maddiyat

Iyice saçmaladınız.
Bana saracağımıza konuya dönün isterseniz. :))

Bende eşimden bahsetmedim kaç eşi var diye Abes bi soru soran sizsiniz

Yine is hayvanlar alemine gelmis de, cogu hayvan da baba kavrami yok zaten, baba sperm verip sonra basip gidiyor anne de hem avlaniyor, hem cocuklari buyutuyor. Cogu hayvanda anne,baba, aile kavrami falan da yok zaten anne-yavru erkek kediyi ayirin, erkek kedi ilerde annesini tanimaz ciftlesmeye calisir gayet.
Insan hayvanliktan cikali binlerce yil oldu, ahlak, toplum kurallari, aile kavramini cope atalim dogaya doneceksek herkes sokakta alenen birbiriyle ciftlessin, tutan tuttuguna tecavuz etsin o zaman ne diyeyim. Insanlar islerine gelince ama dogaaaa (ee o zaman en guclu erkegin kendine tecavuz etmesine izin vericeksin ablacim), islerine gelmeyince dinimiz boyle emrediyor (hani hayvandik, din nerden cikti?) ya...neyse.

Işte bunu demek istiyorum.
Ne kadar verirse kadın o kadar üzülüyor. Vermesin erkek yapsın herseyi.

Kesinlikle hatta bu erkeklerin fedakar eski sevgilisi / karısı tarafından her konuda adam edilmiş ama o kadını etmediğini bırakmayıp ayrılan sonrada böyle bir tip bulup ağzının içine bakan avaneler dolu

Diyorum ya o kadın tipini biliyorum anasının gözü her işi bilen tipler
Bir erkek yanına geçince kadınlar kavonoz kapağı bile açamaz biz narinnn zariffff ve her konuda erkeğe muhtaçız palavraları başlar
Diyorum ya ikinci sınıf arabesk kadın şarkıcı ekolü
İrkeekkk dediğin yımrığı masaya vurmalı
Her şeyi kendi ödemeli
Bana ekstra karat elmaslar almalı :)

Arkadaşınız evliliği bilmiyor galiba

Bir olmak demek

Senin benim olmaması demek

Onun parası bunun parası yok bizim paramız var düğün de ikisinin düğünü yani o birikecek olan da ikisinin parası

Lütfen evlenmesin

Dün benzer bir hikaye dinledim Adam 1000 lira eksik kaldı verir misin demiş de olay olmuş eşinden borç istemiş kira için evlilik değil de anonim şirket sanki

Bir de Cidden aylardır yiyip içip yaşarken hiç mi aklına gelmemiş para vermek

Vay arkadaş biz mi çok safız ya son 5 TL ye kadar bölüşerek yaşadık

Iyice saçmaladınız.
Bana saracağımıza konuya dönün isterseniz. :))

Ama o benim ilk cümlem. Zira yazdığınızı unutan sizdiniz :)

Çıkış yolu bulamadınız tabi. Konuya ilgimi kaybettim tüh :))

Bu arada yanlış yazmışım o yorumda doğrusu
"Doğada tek eşlilik olmadığına inanmıyorum" dediniz olacaktı..

Son düzenleme:
Arkadaşınız çok uyanık, ilişkiyi sadece maddiyat için yürütüyor gibi gibi...

Arkadaşınız gibiler hiç de masum değiller ne kadar hanım görünseler de ne kadar okul okumuş olsalar da olmuyor. Çok yazık...
Parasını birlikte yaşadığı sevgilisinden ya da eşinden saklayanlar (hani kumar vs oynayıp parayı çar çur edenler hariç) sevgisizler bence. Her an boşanacak gibi yaşamak, ya da ben kadınım çalışırsam kendime çalışırım para benim demek bence onursuzluktur.

Niye terbiyesizlik olsun. doganin kanunu diyen ve savunan sizsiniz. kendi fikirinizi terbiyesizlik olarak görüyorsaniz o baska :)

neyse... siz dogal kanunlarla yasayin
Pardon da neden bana sarıyorsunuz öğrenebilir miyim başka işiniz uok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…