Evlilikte maddiyat

Ben Doğada tek eşlilik olmadığına inanmıyorum.

Siz inanmıyorsanız yoktur tabi..

O kadar zoolog, veteriner boşuna uğraşıyor yıllardır desenize.
Size sorsalar hiç öyle kutuplarda döt dondurmaya hipotermiye, Afrika'da hastalıklı sivrisineklere ısırılmaya gerek kalmazmış..

Iyi de daha ortada evlilik yok bşy yok çocuğun yaptığı da kabahat

nesi kabahat?
ha kıza ev alması dersen o büyük salaklık. çünkü karşısındaki kendi gibi değil.
mutfak masrafına ortak ol demesi diyorsan kızın bunu dedirtecek kadar beleşçi olması kabahat asıl.
insan misafirliğe giderken bile eli boş gitmez.

Evrt ev almasını kastettim. Ortalıkta resmiyet yok bşy yok ev alıyor Saçma geldi.

Hayvanlardan değil insan doğasından bahsediyoruz

Oo arkadaşın ev hanım moduna iyice girmiş
Yok temizliği ben yapıyorum yemeği ben yapıyorum diye

Ne yapmış Allah aşkına kendi tek başına evde otursaydı o dediklerini yapmayacak mıydı
Üstelik kılını kıpırdatmadan ev sahibi olmuş daha adamdan yediğini içtiğini giydiğini karşılanmasını istemekten utanmıyor mu

Yani arkadaşının yaptığına başka şey denir de yazmayayım burada
Bulmuş bir keriz silkeliyor

Asıl şu zamana kadar çalışıp adama kendisinin teklif etmesi gerekirdi o kadar adamla oturdu ev aldırdı üstüne bir gün gidip market alışverişi yapmadı mı mesela

Evrt ev almasını kastettim. Ortalıkta resmiyet yok bşy yok ev alıyor Saçma geldi.

Ben de bunun nedenini çözemedim. Çocuk iyi kazanıyor farkettiğim ama konuşurken laf arasında anladım ki pazarları bile inşaatta ki ben iç mimarım, şantiyeler genellikle iki haftada bir pazar tatil yapıyor. Dolayısı il eöyl eçalışıyor ve snaırım onedenle iyi kazanıyor.

Iyi kazansa bile nişanlı olur vs olur tamam ama belki kız çekip gidecek ev alacak kadar nasıl güvendi

Iyi kazansa bile nişanlı olur vs olur tamam ama belki kız çekip gidecek ev alacak kadar nasıl güvendi

Onu bilmiyorum tabiki çocuk ne düşündü.
Belki de ciddiyetini göstermek istedi kıza. Yani seviyorum evleneceğim al bak bu da ispatım gibi bilemiyorum.

Onu bilmiyorum tabiki çocuk ne düşündü.
Belki de ciddiyetini göstermek istedi kıza. Yani seviyorum evleneceğim al bak bu da ispatım gibi bilemiyorum.
Bilemedim yani üstüne ev alması falan ya çok iyiniyetli ya da saf.
Kız nasıl biri peki ?

ee çalışacak tabi.
besleme beslemek kolay değil.
sevilmediğini anlayana kadar sırtında semeri pazar mazar demeyecek.

Bence siz saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.
Demek ki sizde yardım ediyorsunuz,burada alenen söylemediğinize göre. Sanırım yardım etmek zorunda bırakıldınız ki bu kadar net konuşuyorsunuz.
İyi günler.

Cocuk saf çok net...kız uyanik düğün masrafları için birikim yapicaktim diye soylenmis birde sanki baska biriyle evlenecek...insan olan utanır eve giderken eli kolu dolu gider...yağlı kapı bulmuş bizim orada öyle derler ama çocuğa üzüldün bu şartlarda umarım ayrılırlar ve evide elinden alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…