Evlilikte maddiyat

Bence siz saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.
Demek ki sizde yardım ediyorsunuz,burada alenen söylemediğinize göre. Sanırım yardım etmek zorunda bırakıldınız ki bu kadar net konuşuyorsunuz.
İyi günler.
Bunları da kafanızdan uyduruyorsunuz.

Iyi günler

Burada evin gecimini erkek ustlenmeli dedigimizde bazen tepki aliyor iste o tepkilere tam da bu noktada hak veriyorum.

Ortada zaten evlilik bile yok adam kiza ev almis, kiz hala aman cebimden tek kurus cikmasin derdinde.

Iyi de adam calisiyor, eve bakiyor ama parasi yetmiyor.

Arkadasiniz paragoz, daha evlenmeden ustune ev yaptirmak ne demek ben olsam asla kabul etmem boyle birseyi, erkek para odeyecekmis de oyle erkek oldugu hissedilecekmis, ya daha sonra harcamalari kizin ustune yikarsa nolurmus, nasil bir maddiyatci ve garantici yaklasim bu?

Adamin aldigi ev yeterince pahali degilmiymis ki erkek oldugunu hissettirememis?

Bir de hesap ödeyince kadınlığını hissedemiyor? Çok güzel laf, bir ömrü bedava sürdürecek erkeklik kadınlık vs diye, yiyen olursa...
Şu arabesk şarkıcı zengin koca avcısı tipler olur ya erkek dediğin masaya yomruğunuuu vurmalı
Bana bir şey ödetmemeli
Bol bol pahalı hediye almalı diye ıyyykkkk

Uyanıklıktan anladığınız insan söğüşlemekse çok yanlış.
Ben çalışıp para kazandığım evime katkı sağladığım için ne eziyorum ne eziliyorum.
Katkı sağlamaktan bahsetmiyorum ev geçindirmekten bahsediyorum

Bilemedim yani üstüne ev alması falan ya çok iyiniyetli ya da saf.
Kız nasıl biri peki ?

Arkadaşımı ben şahsen severim. Benim bildiğim kadarı ile evi ile ilgilenen, yemek yapan benim gibi hamarat))) Yani öyle görüyorum, çünkü yemek tarifi felan söyler bana sürekli şunu böyle yap bunu böyle yap gibisinden.
Hanım hanımcık derken , öyle fazla sesi çıkmayan aşırı süslü olmayan ama şirin bi kız.Ben konuşurken çok maddiyatçı olduğunu hissetmedim. Bunu da buraya o okuyacak diye yazmıyorum. Bilmem nasıl tanımlanırki daha.

Yani bilemedim. Evi bile üstüne yaptırmış göründüğü gibi olmayabilir.

Arkadaşınız hatalı.Daha nişanlısı söylemeden arkadaşınız bu hayata ortak olmalıydı.Henüz nişanlıyken üzerine ev yapınca rahatsız olmamış ama çocuk yetiştiremeyip rica edince mi rahatsız olmuş.Hem karnım doysun hem pastam dursun.Ne güzellll

Doğada dediniz. Doğada sadece insanlar yok. Ki konuda hayvan doğasından çıktı zaten :))

Peki mesele insan doğasıysa sizin eşiniz kaç eşli peki? Bilginiz vardır o zaman bu kadar netseniz..
Biz ikimizde tek eşliyiz :)

Bu soruyu sorduğunuza göre sizinki çokeşli galiba

Yaptırdı mı? Çocuk mu teklif etti onu bilmiyorum. Ama çocuk teklif etse bile belki de kabul etmemeliydi.
Yani tuhaf biraz çocuğa ablam veremedim. Bir de ev alacak kadar parası var ama mutfak mı geçindiremiyor. Belki de kızı denedi.

Yani tuhaf biraz çocuğa ablam veremedim. Bir de ev alacak kadar parası var ama mutfak mı geçindiremiyor. Belki de kızı denedi.

Aynen bence kızı denedi ki, o msjlarda görüdm dedim ya, önemli olan benim için reaksiyonundu demişti.
Sanırım reaksiyonunu merak etti.
Zaten arkadşaım tamam belli bir miktar katkı yapacam dediği halde çok geç diye cevap vermiş.

Çocuk ya aşık ya da çok saf.
Ya da çok zengin aman bir ev ne ki feda olsub diyor
Ama calisiyormus, mesai yapiyormus belli ki adam zengin de degil ama kiz cok cingöz maasallah yerini saglamlastirip, kendi parasini biriktirip, garantili hayat pesinde. Adam da asik mi, saf mi bilemedim yani evlenmeden baskasina niye ev aliyor ki ya ayrilsalar tuhaf yani ha ama para bolsa her kizarkadasina ev aliyorsa o baska tabii :)

Canim anlattıklarından çocuğun sıkışık olduğu ve o yüzden istediği anlaşılıyor.
Parayı sakınan biri evi üzerine yapmazdı, ki burda okuyoruz karısının üzerine bile yapmıyorlar.
Arkadaşının masrafların bi kısmına en başından yardım etmesi gerekirdi bence.
(acaba arkadaşın anlattığın kadar tutumlu değil de o yüzden böyle bişey talep etmiş olabilir mi?)

:)
bosanirken mal paylasimi yaparlar ama- sonrada altinlar kadinin diye cirlarlar- nafaka vs. alirlar ama etkisiz eleman olarak yasadiklarini unuturlar

Bazı konularda pozitif ayrımcılıktan yanayımdır yalnız. Eğer özellikle çocuk varsa boşanma durumunda velayeti alan kadın mutlaka desteklenmeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…