Keşke tüm kadınlar uyanık olsa da ezilmese
Bunları da kafanızdan uyduruyorsunuz.Bence siz saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.
Demek ki sizde yardım ediyorsunuz,burada alenen söylemediğinize göre. Sanırım yardım etmek zorunda bırakıldınız ki bu kadar net konuşuyorsunuz.
İyi günler.
Çocuk ya aşık ya da çok saf.çocuk aşık olmuş bence.
kız iyi yere kapak attım derdinde.
Şu arabesk şarkıcı zengin koca avcısı tipler olur ya erkek dediğin masaya yomruğunuuu vurmalıBir de hesap ödeyince kadınlığını hissedemiyor? Çok güzel laf, bir ömrü bedava sürdürecek erkeklik kadınlık vs diye, yiyen olursa...
Terbiyesizlik etmeyin !Bunları da kafanızdan uyduruyorsunuz.
Iyi günler
Katkı sağlamaktan bahsetmiyorumUyanıklıktan anladığınız insan söğüşlemekse çok yanlış.
Ben çalışıp para kazandığım evime katkı sağladığım için ne eziyorum ne eziliyorum.
Sizde !Terbiyesizlik etmeyin !
Bilemedim yani üstüne ev alması falan ya çok iyiniyetli ya da saf.
Kız nasıl biri peki ?
Yani bilemedim. Evi bile üstüne yaptırmış göründüğü gibi olmayabilir.Arkadaşımı ben şahsen severim. Benim bildiğim kadarı ile evi ile ilgilenen, yemek yapan benim gibi hamarat))) Yani öyle görüyorum, çünkü yemek tarifi felan söyler bana sürekli şunu böyle yap bunu böyle yap gibisinden.
Hanım hanımcık derken , öyle fazla sesi çıkmayan aşırı süslü olmayan ama şirin bi kız.Ben konuşurken çok maddiyatçı olduğunu hissetmedim. Bunu da buraya o okuyacak diye yazmıyorum. Bilmem nasıl tanımlanırki daha.
Hayvanlardan değil insan doğasından bahsediyoruz
Yani bilemedim. Evi bile üstüne yaptırmış göründüğü gibi olmayabilir.
Biz ikimizde tek eşliyiz :)Doğada dediniz. Doğada sadece insanlar yok. Ki konuda hayvan doğasından çıktı zaten :))
Peki mesele insan doğasıysa sizin eşiniz kaç eşli peki? Bilginiz vardır o zaman bu kadar netseniz..
Yani tuhaf biraz çocuğa ablam veremedim. Bir de ev alacak kadar parası var ama mutfak mı geçindiremiyor. Belki de kızı denedi.Yaptırdı mı? Çocuk mu teklif etti onu bilmiyorum. Ama çocuk teklif etse bile belki de kabul etmemeliydi.
Yani tuhaf biraz çocuğa ablam veremedim. Bir de ev alacak kadar parası var ama mutfak mı geçindiremiyor. Belki de kızı denedi.
Ama calisiyormus, mesai yapiyormus belli ki adam zengin de degil ama kiz cok cingöz maasallah yerini saglamlastirip, kendi parasini biriktirip, garantili hayat pesinde. Adam da asik mi, saf mi bilemedim yani evlenmeden baskasina niye ev aliyor ki ya ayrilsalar tuhaf yani ha ama para bolsa her kizarkadasina ev aliyorsa o baska tabii :)Çocuk ya aşık ya da çok saf.
Ya da çok zengin aman bir ev ne ki feda olsub diyor
Canim anlattıklarından çocuğun sıkışık olduğu ve o yüzden istediği anlaşılıyor.Arkadaşlar Merhaba.
Sabahtan beridir bir arkadaşımla telden yazışıyoruz konuşuyoruz. Burada öyle çok konu var biliyorum işte arkadaşımın başına geldi gibi ama beni tanıyanlar evli olmadığımı, tek olduğumu bilir. Bu kız arkadaşım 29 yaşında.
2 yılı aşkındır bir ilişkisi var. Önceden çocukla farklı bir şehirde tanışmışlar. Çocuk mühendis, inşaatta çalışıyor. O bulundukları iş bitmiş tabi orada ve İstanbul'a gelmişler. Evli değiller bu arada. Ama berabe ryaşıyorlar ve çocuk evlenme teklif edip yüzük taktı , hayırlısıyla yazın-sonbahar evlenecekler.
Durum şu, arkadaşım İstanbul'a gidince çocuk ,yeni başladığı işini gidebilmek için bırakmış. Yanına gelmiş. Bu arada uzun süre çalışmamış. Yaklaşık 4 ay önce bizim yanımızda işe başladı tanıştık konu konuyu açtı. Geçen gün suratı asık gleince konuştuk. Çocuk özetle şunu demiş,
Sen de ben de çalışıyoruz. hayatımız ortak. İstanbul'da giderlerim arttı , sen de bir süredir çalışıyorsun madem mutfak masraflarına ortak olur musun? Arkadaşım bu konuya baya bozuldu. Ben onun tarafından şunu anladım, bu kadardır beraberiz hiç böyle bir isteğinden bahseetmedi şimdi niye diyor. O akşam bir süre odasına kapanmış ve çıkarıp maaşını masanın üstüne para istedin al para gibisinden bir de koymuş.
Bu arada çocuk o bahsettiğim ufak şehirden bir ev almış ve kızın üsütne yapmış. Bir de arabası var onun kimin üstüne olduğunu bilmiyorum.
Çocuk bir iki kere işten almaya geldi arkadaşımı, öyle kötü biri gibi de değil bir yanlışı da benim anladığım anlattığından arkadşaımın yok.
Arkadşaım çok şirin çok hanımhanımcık iyi yürekli bir kız. Çok ekonomiktir, evde temizlik her şeyi yapıyor. Ben bunları yapıyorsam neden ödeyeyim diyor. Ben düşün masrafı için biriktirmek istiyordum diyor. Ben onu da anlıyorum. Bilemedim siz ne düşünüyorsunuz? İstemesi çocuğun böyle bir şey doğru mu?
bugün bana yazışmalarını az gösterdi. Şimdi arkadaşım diyorki, tamam ben bir miktar katayım masraflara diyor çocuk baya alınmış sanırım geçti, ben reaksioynundan korktum diyormuş... Bilmiyorum.
Evlilik bu durumlarda korkutucu geliyor. Para girince araya.
:)
bosanirken mal paylasimi yaparlar ama- sonrada altinlar kadinin diye cirlarlar- nafaka vs. alirlar ama etkisiz eleman olarak yasadiklarini unuturlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?