Evlilikte mali işler/tartışmalar

İyi de erkeklerin ne masrafı var ki zaten
Kuaför, manikür pedikür, çeşit çeşit ayakkabı, farklı giysiler, makyaj malzemesi merakları zaten yok. Bir erkeğin kaç para masrafı oluyor ki Allah aşkına???

Ben de oyle dusunuyordumdogrusu benım de zaten kuafor masrafın kas bıyık arada sac kemekten ıbaret hatta makyaj bıle pek yok. Kıyafet desen ucuz amakalıtelı olsa yeter. Hatta alısverıse cıktıgımızda o markakıyafetler aldırıyordu. bu sekılde yuzume vurulacagını bılseydım keske.

Ablacim orda baskasini bulmus olmasin?

Çok müsrif birimisiniz yoksa adamın canına tak etmiş gibi eğer öyle değilseniz bahane arıyordur bişeyler için

Zaten ne kadar kazanıyorsuna bıle geldı konu. İşsiz oldugu dönemlerde baya karıstı bızde işler. çalıştıgı zamanlarda hatta maasını bıle benım hesabıma gonderırdı. amayurtdısına gittigınden beriolaylar bu hale geld ılk 6 ay ıyıydı ama sonra nasıl oldu ne oldu yavas yavas boyle oldu. bır seyler eksık ama cozemıyorum. goremıyorumveya gormek ıstemıyorum ama bu yaşımda yaslanmıs hıssedıyorum

Türkan Şoray ileKadir İnanır'ın "Dönüş" filmi geldi aklıma nedense.Yapar mı eşiniz yani yurt dışında birini bulup boşanma planları kurar mı sizden?Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Çok müsrif birimisiniz yoksa adamın canına tak etmiş gibi eğer öyle değilseniz bahane arıyordur bişeyler için

her seyın en ucuzunu bulmaya calısan bırıyımdır aslında aldıgımen pahalıseylerı o zorla bana almıstır mesela. Paranın nasıl kazanıldıgını bılen bır ınsanımdır aslında. ama oyle bır hale geldım kı dolabımı acıp onune oturup ben bunu bu adama dedirtecek ne aldım dıye dakıkalarca bos bos bakarken buluyorum kendımı

Size beraber gitmeyi teklif etmis miydi? Belli bir süre katlanilacaksa sürecin bir kisminda da ücretsiz izinle beraber kalabilirdiniz

Çalışırken tüm paramı ortaya koyardım, çünkü eşimin tüm kartları ve maaşı ben de mali işlere ben bakıyorum. Bana imzasını bile yapmadı umarımda yapmaz bu yol uzun hayat ikimizin neden bu konu edilirki sanki başkasının cebine girecek tek harcayacakmışsınız gibi öyle bile olsa insan kazandığı parayı layık bulmuyor gibi davranmaz harcanırken

Ben de esımın calısmamasını hıc sorun etmemıstım. bızımde bıraz kıra gelırımız var hatta sırf o ıstıyor dıye aılesının yanında bılekaldım 2 yıl onunla 1 yıl onsuz daha yenıkendı evıme gectım. elımden gelen fedakarlıgı yaptıgımı dusunurken bu sekılde bır tepkı almak benı cok yıpratıyor. ben de ona ıs bıle bulmutum da maasını begenmeyıporası yerıne yurtdısına gitti

Eşinize düşündüğü gibi olmadığını anlatın ve anlaşma yapın kendinize ne alıyorsanız maaşınızdan alın bence kesinlikle böyle yapın bizim ortak ev için ödemelerimiz oluyor onun dışında herkes kendi parasını kullanıyor

Size beraber gitmeyi teklif etmis miydi? Belli bir süre katlanilacaksa sürecin bir kisminda da ücretsiz izinle beraber kalabilirdiniz

ucretsız ızın ıcın gereken 5 yılı tamamlamadım daha oyle bırplanmız vrdı amabu kadar tartısınca 5yılım dolsa bıle gıtmeye cesaret edemem sanırım. Cunku bır oncekı tartısmmızda ıse sana zaman verıyorum duzelmessen (!) ben gelmem sen evı sat parayı al gel dedı. bu sozu bana hıc masumane gelmedı. bu sozunden sonra oraya gıtmeye cesart edemem

Toplumu bosverin herkes kendine baksın onun bunun lafiyla hayat yaşanmaz ayrilin demiyorum ama mutlu değilseniz değer görmüyor ve sevilmiyorsaniz sırf millet lafiyla hareket etmeyin. Önemli olan sizin mutlulugunuZ bu devirde zaten sevgi diye bişey kalmadiki hersey para olmuş artık.sizde zaten çalışan kadinsiniz gereksiz kocayla ugrasmak yerine hayatın tadını cikarirsiniz.ayrılık acısı oldurmez öldürmeyen acida guclendirir hayırlısı olsun hakkinizdq
.

Ben universite mezunuyum ama işsizim.
Eşim sınıf arkadaşımdır. Atandı. Görev yapıyor.

Evin bütün geliri gideri onda. Bazen çok sıkışıyor. Ama beni kırmaz bunun için.

Benim birikmiş param var. Altın hesabında. Kendim de günlere giriyorum, 1 liralar biriktiriyorum. Altınıma ekliyorum. Eşim sıkışırsa çıkarıp veriyorum.

Ne zengin kadınsın kirli çıkı

Diyor bana :)

Para için eşimi kırmak istemem. O da beni kırmak istemez. Eğer aksi bir durum varsa sevgisinden şüphe ederim.

Bence siz de sevgisini sorgulayabilirsiniz. Çünkü adam halen daha mal paylaşmak diyor.

Olaylar nasil bu raddeye geldi? Siz calistiginizi onun basina mi kaktiniz?

Acık acık senı sevmıyorum dıyene kadar sanırım kabullenemıyecegım. Ama dedıgınızde o kadar mantıklı gelıyor kı. Gururuma yedıremesem de..

Eşiniz nerede?Neden yanınızda değil.

Evın tum gıderı bende oldugu zamanlar kı su an hala oyle hıc konusunu acmadım ıncınır dıye. Ama su an dedıgınız gıbı sevgısı bana artık gerçek gelmıyor kı ben romantık bır ınsanım benı en cokuzecek sey sevgısızlıktı ve o da oluyor gıbı. bana hayır senı sevıyorum demek yerıne hala para konusunu acması ve o gunden ıtıbaren aramıyor olması bılmıyorum gercekten.

Yani açık söylemek istemiyorum ama...

Mal paylaşımı icin gelmek ne demek anlamadim.
Tamam sevmiyor sizi amenna ama

Paylaşmak için boşanmak geliyor aklıma .

Yurtdışında biri ile anlaşıp sizden ayrılmaya karar vermis olabilir mi...

Kadir inanır ile türkan şorayın "dönüş" filmi senaryosu gibi yazdim ama
Ne bileyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…