İyi de erkeklerin ne masrafı var ki zaten
Kuaför, manikür pedikür, çeşit çeşit ayakkabı, farklı giysiler, makyaj malzemesi merakları zaten yok. Bir erkeğin kaç para masrafı oluyor ki Allah aşkına???
Her tartışmamızda ayrılığa geliyor konu zaten. Ama ben biraz geri adım atıyorum. Mal kaçırmak mı bilmiyorum ama tek söylediği kazandığım oarayı Türkiye ye getirmeyeceğimdi. Halbu ki buraya son geldiğinde kaç gün ağladım gitme evliliğimizin en güzel yılları bizim o paraya ihtiyacımız yok dşye ama gitti. Ve bunu gelecekte hiç sıkıntı çekmeyelim bir ev daha alıp kirasıda gelsin kendine iş kursun dşye gittiğini söylemişti. Şimdiyse böyle diyor. Kafam karışık çok fazla.
Kimin ne aldığı hesaplanmaz bizde,sizde bi sorun var. Senin harcamaların gözüne batıyorsa adamın sıkıntı büyük bence. Evi bey geçindirir,benim kazandığım hesabımda durur. Lazım olunca miktarı söyler gönderirim hesabına öyle yürür işler. Hiçte sorun yaşamadık.
Türkan Şoray ileKadir İnanır'ın "Dönüş" filmi geldi aklıma nedense.Yapar mı eşiniz yani yurt dışında birini bulup boşanma planları kurar mı sizden?Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Evet 1 buçuk yıl önce gitti. Giderken 6ay diye gitti bir yıl oldu. İki aylığına geldi yine gitti gitme dememe rağmen sonra olanlar böyle işte. Düşünmekten ve gözlerime buz basmaktan bitkinim artık. Nerede yanlış yaptım acaba
Çok müsrif birimisiniz yoksa adamın canına tak etmiş gibi eğer öyle değilseniz bahane arıyordur bişeyler için
Buradaki maaşla ilgili hiçbir yorum sizinkiyle kıyaslanamaz bence. Eşiniz parasını kıskanmaktan öte size karşı saçma bir şekilde dolmuş. Sorun ilişkinizde.
Not: Eşim 2 yıla yakındır çalışmıyor(tayin meselesi ile ilgili dükkanını kapattı yeni dükkan için tayin yerime gitmemizi bekliyor) bebek bakımında bana yardım ediyor, 2800tl kira geliri var, ben ise şu an ücretsiz izindeyim. Maaşım 6bin tl evi ben döndürüyorum gibi birşey. Gücenmesin diye ilk onun eksiklerini almak için ortaya laf atarım. İçten içe üzüldüğünü bilirim. Eşiniz afedersiniz de yontulmamış...
Eşinize düşündüğü gibi olmadığını anlatın ve anlaşma yapın kendinize ne alıyorsanız maaşınızdan alın bence kesinlikle böyle yapın bizim ortak ev için ödemelerimiz oluyor onun dışında herkes kendi parasını kullanıyorher seyın en ucuzunu bulmaya calısan bırıyımdır aslında aldıgımen pahalıseylerı o zorla bana almıstır mesela. Paranın nasıl kazanıldıgını bılen bır ınsanımdır aslında. ama oyle bır hale geldım kı dolabımı acıp onune oturup ben bunu bu adama dedirtecek ne aldım dıye dakıkalarca bos bos bakarken buluyorum kendımı
Size beraber gitmeyi teklif etmis miydi? Belli bir süre katlanilacaksa sürecin bir kisminda da ücretsiz izinle beraber kalabilirdiniz
Al benden de o kadar. Hepsi özünde iyi.Zaten bu erkeklerin hiç kötüsü yokki... Hepsi melek.
Toplumu bosverin herkes kendine baksın onun bunun lafiyla hayat yaşanmaz ayrilin demiyorum ama mutlu değilseniz değer görmüyor ve sevilmiyorsaniz sırf millet lafiyla hareket etmeyin. Önemli olan sizin mutlulugunuZ bu devirde zaten sevgi diye bişey kalmadiki hersey para olmuş artık.sizde zaten çalışan kadinsiniz gereksiz kocayla ugrasmak yerine hayatın tadını cikarirsiniz.ayrılık acısı oldurmez öldürmeyen acida guclendirir hayırlısı olsun hakkinizdqarkadaslarımdan da aynı yorumları alıyorum. O kadar severek evlenmiştim ki su an o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam. Toplumumuzda bulunan baskıların beni etkilemedğini düşünürdümm eskiden ama sanırım ayrlık konusu beni korkutuyor.
Gerçekten kazandığı para var mı düşündürdüburnuma hiç iyi kokular gelmedi. Parayı getirmeyip de ne yapacakmış? Korkarım ki sizden mal kaçırıyor. Olası bir boşanmanin yolunu yapıyor gibi duruyor.
Ben universite mezunuyum ama işsizim.
Eşim sınıf arkadaşımdır. Atandı. Görev yapıyor.
Evin bütün geliri gideri onda. Bazen çok sıkışıyor. Ama beni kırmaz bunun için.
Benim birikmiş param var. Altın hesabında. Kendim de günlere giriyorum, 1 liralar biriktiriyorum. Altınıma ekliyorum. Eşim sıkışırsa çıkarıp veriyorum.
Ne zengin kadınsın kirli çıkı
Diyor bana :)
Para için eşimi kırmak istemem. O da beni kırmak istemez. Eğer aksi bir durum varsa sevgisinden şüphe ederim.
Bence siz de sevgisini sorgulayabilirsiniz. Çünkü adam halen daha mal paylaşmak diyor.
Ablacim orda baskasini bulmus olmasin?
Yani açık söylemek istemiyorum ama...Evın tum gıderı bende oldugu zamanlar kı su an hala oyle hıc konusunu acmadım ıncınır dıye. Ama su an dedıgınız gıbı sevgısı bana artık gerçek gelmıyor kı ben romantık bır ınsanım benı en cokuzecek sey sevgısızlıktı ve o da oluyor gıbı. bana hayır senı sevıyorum demek yerıne hala para konusunu acması ve o gunden ıtıbaren aramıyor olması bılmıyorum gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?