Toplumu bosverin herkes kendine baksın onun bunun lafiyla hayat yaşanmaz ayrilin demiyorum ama mutlu değilseniz değer görmüyor ve sevilmiyorsaniz sırf millet lafiyla hareket etmeyin. Önemli olan sizin mutlulugunuZ bu devirde zaten sevgi diye bişey kalmadiki hersey para olmuş artık.sizde zaten çalışan kadinsiniz gereksiz kocayla ugrasmak yerine hayatın tadını cikarirsiniz.ayrılık acısı oldurmez öldürmeyen acida guclendirir hayırlısı olsun hakkinizdq
.
Yani açık söylemek istemiyorum ama...
Mal paylaşımı icin gelmek ne demek anlamadim.
Tamam sevmiyor sizi amenna ama
Paylaşmak için boşanmak geliyor aklıma .
Yurtdışında biri ile anlaşıp sizden ayrılmaya karar vermis olabilir mi...
Kadir inanır ile türkan şorayın "dönüş" filmi senaryosu gibi yazdim ama
Ne bileyi.
Borç fatura vs varsa ödenir, kimin ne eksiği varsa imkanlar dahilinde alınır v3 geriye kalan kısım birlikte harcanır. Yaklaşık 2 yıldır evliyim daha öncesinden de 1.5 yıllık sevgililik dönemimiz vardi bizde hep böyleydi. Yani oturup bunları konuşmak nasil yapalim demek bile bana tuhaf geldi acikcasi. Eşiniz normalin baya dışında bir davranış sergilemiş.
4 yılda bu konuları asamadınız mı?
Ay o ne acıklı filmdir , tövbeler olsun.Benzemesin inşallah ona ya.Türkan Şoray ileKadir İnanır'ın "Dönüş" filmi geldi aklıma nedense.Yapar mı eşiniz yani yurt dışında birini bulup boşanma planları kurar mı sizden?Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Eski konularına goz attigimda eşinin yurt dışına giderken senden 3 şey istediğini belirtmissin; 1-Calisman 2-Ailesine göz kulak olman 3- para biriktirmen...eşinin o günden bu güne fikrinin değişmediğini yalnizca senin gözündeki perdenin kalkmaya başladığını düşünüyorum
Anladığım kadarıyla eşiniz yurt dışında.dolar üzerine maaşı.Aslinda biraz Hakli.donemsel işler orada.is devam ederken birikim yapmak istiyor.biraz sabırlı olun.hersey ikiniz ve çocuklarınız için.
bırıkım yapmak ıstedıgını soyleyerek gıdıp bu sekılde konusması cok celıskılı degıl mı ama. ınsan sevdıgıne mal paylasımdan ayrılıktan soz edebılır mı bılmıyorum sevgı yoksa paranın onemı yok benım ıcın ama farklıyız belllı kı
Eşinizi biraz para hırsı bürümüş.cok kazanma derdinde..zamanla hatalarının farkına varacaktır.guzellikle dize getirin.Uzaktan evlilik yürütmek zor.ama ilerisini düşünün.
İnşallah.Uzaktan yürütmek zor.is stresini sizden çıkarıyor aklınca.uzakta olunca sevgide azalıyor gibi oluyor ama izne geldiğinde yada temelli geldiğinde herşey ilk gunki gibi olur.umarim eşinizi dış etkenler doldurmuyordur.o yüzden böyle değişmemiştir.kimseye fırsat vermeyin.siz alttan alın.istediklerinizi yapmaya devam edin.umarım bana sevdııgını gosterır de ben de bu evlılıkten vazgecmem cunku 4 yıllık evlılıkte 1bucuk yıllık ayrılık kı bu 2yıla gıdıyor bu durumda bır kac guzele soz yetebılecekken tartısmalar cok yıpratıyor. ınsaallah hakkımızda hayırlısı olur..
Ya bizde de mesela bn daha çok alışveriş yaparim ama esim sen çok alıyorsun demez ki zaten kadınlar her zaman bi tık daha fazla alışveriş yapar o yüzden kendini sorgulama hic çünkü burda normal olmayan davranış eşine ait canimınsan belkı de olayların ıcınde olunca normal olup olmadıgını algılamakta gucluk cekıyor. konussak keske ama tartısıyoruz. evlendıgın kısyle para sorunu yasamamalısın bencede sonuucta evlenmıssın hayatının gerı kalanını adama verıyorsun ve o gelıp paradan bahseedıyor. en nerede yanlıs yaptım d bu duruma geldık ya da hep mı boyleydık bılmıyorum ama bu dort yıl benı on yıl yaslandırmıs gıbı hıssedıyorum.
Evet gerçekten çok doğru karar vermişsiniz.Bu vb konuları asamadıımız ıcın cocuk yapmaya cesaret edemedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?