- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
G greengirll bu kadar evde durmak istemeyen,sosyalleşmek isteyen insan iki ortak arkadaşınızla iş çıkışı birşeyler yiyip içmek için plan yapardi...orada gene kutlardi doğumgününü.Ne istiyor beyefendi? Kendi doğum günu kutlamani sen mi planlayacak missin?
Yani hediye olayina cok sikilirdim . Bunun icin uzun bir sure konusmayabilirim.
Ama sosyallesme konusunda hakli olabilir. Kucuk bir yerdeymissiniz ve normal cevrenizden uzaksiniz saniyorum. Sikiliyor olabilir. Biraz destek olmaya calisin .15 gunde bir yada ay da 1 gorusun .
Yani eve misafir çağırmak istese misafir en nihayetinde kadının müsait olmasıyla baglantili oluyor yada gideceginiz yerlerin sizin keyif alacağınız yer olmasını istiyor olabilir, ne kadar da iyi niyetliyim :)senelerdir aynı şeyi söylüyor, onun da etkisi vardır tabi, ama aileyle görüşelim demiyorum onu kastetmiyorum dedi, o konuda kararı kesin. evet haklısınız o açığı kapatmak istiyor olabilir.
senelerdir bende sen oluştur ortamı diyorum sevmezsin diyor illa benden bekliyor ortam oluştur program yap.
Yani siz sevmiyorsunuz ama eşiniz seviyorsa arada gidilebilir, biz ikimizde çok severiz misafiri, akraba arkadas ziyaretini ama ben çok sevmesemde eşim sevdiği için akraba ziyaretin de falan bulunurdum.Ailesiyle görüşmüyoruz, benim aileme de gitmiyor öyle olunca. Yooo memleketteyiz ama öyle aman aman çevremiz yok kimle görüşeceğiz akrabalar var bir tek nefret ediyorum akraba görüşmesinden
Yani eve misafir çağırmak istese misafir en nihayetinde kadının müsait olmasıyla baglantili oluyor yada gideceginiz yerlerin sizin keyif alacağınız yer olmasını istiyor olabilir, ne kadar da iyi niyetliyim :)
Çağırın o zaman yakın zamanda arkadaşlarından görüştüğünüz çiftleri muradına ersin eşiniz.
Anladım bir deneyeceğim ay benim için işkence gibi, ya esasen seviyorum ama haftanın 5 günü 500 insanla uğraşınca soğuyorum insanlardan. bunun için boşanılır mı ya eşim benimle yalnız kalmak değil fink fink gezmek istiyor şaka gibi kendimi eskort gibi hissediyorumYani siz sevmiyorsunuz ama eşiniz seviyorsa arada gidilebilir, biz ikimizde çok severiz misafiri, akraba arkadas ziyaretini ama ben çok sevmesemde eşim sevdiği için akraba ziyaretin de falan bulunurdum.
Ya kusura bakmayin lutfen ama pasam sizin istediginiz seyleri cok mu yapiyor ki simdi bir sosyallesme aski depresmis. Hep mi boyleydi yoksa kendi hatalarini mi kapatmaya calisiyor acep?
Geldimmmmm cok sinirlendimmm
Geldimmmmm cok sinirlendimmm
Esin ev gezmesi yapamayınca kendisini "kafese kapatılmış aslan " olarak tanımlamış ya çok güldümonun d. gününü kutlamadım bu sene onun intikamını alıyor kendince. ay aslan burcu çok zor ya valla nefret ettim boşanmak istiyorum şu an
eskiden beri aynı talepleri. sosyallik de sosyallik...beni yanında gezdirecek eskort gibi, başka bir beklentisi yok yani bunu anladım ben 6 senelik evliyiz hep aynı.
Nerede çokluk orada b... derler nefret ediyorum insanlardan,aile ortamlarindan,akraba ortamlarindan,cikarci menfaatci arkadas dost görünümlulerden.hoşgeldin canım ay aynı adam işte her sene bir sosyallik talebi başlar hep aynı
Sosyallik pasam mutlu olacak eee is evlilik yildonumu ve dogumgunune gelince yokkk olduuuu canim.
Hosbulduk sekerim :))) esime kapris yapiyordum hahahahahaHahah nerdesin kuzum ya :)) hosgeldin.
evet onun dediği olacak benim dediklerim sonra
Nerede çokluk orada b... derler nefret ediyorum insanlardan,aile ortamlarindan,akraba ortamlarindan,cikarci menfaatci arkadas dost görünümlulerden.
Okey sosyallesin deeee ne istiyor ki kocan napmak istiyor yani
Sevdigim uyelerdensiniz ama esinize cok piss gicik oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?