evlilikte mutluluk sıfır beklenti mi?

onun d. gününü kutlamadım bu sene onun intikamını alıyor kendince. ay aslan burcu çok zor ya valla nefret ettim boşanmak istiyorum şu an

Ailesiyle görüşmüyoruz, benim aileme de gitmiyor öyle olunca. Yooo memleketteyiz ama öyle aman aman çevremiz yok kimle görüşeceğiz akrabalar var bir tek nefret ediyorum akraba görüşmesinden

Yani eve misafir çağırmak istese misafir en nihayetinde kadının müsait olmasıyla baglantili oluyor yada gideceginiz yerlerin sizin keyif alacağınız yer olmasını istiyor olabilir, ne kadar da iyi niyetliyim :)
Çağırın o zaman yakın zamanda arkadaşlarından görüştüğünüz çiftleri muradına ersin eşiniz.

Ailesiyle görüşmüyoruz, benim aileme de gitmiyor öyle olunca. Yooo memleketteyiz ama öyle aman aman çevremiz yok kimle görüşeceğiz akrabalar var bir tek nefret ediyorum akraba görüşmesinden
Yani siz sevmiyorsunuz ama eşiniz seviyorsa arada gidilebilir, biz ikimizde çok severiz misafiri, akraba arkadas ziyaretini ama ben çok sevmesemde eşim sevdiği için akraba ziyaretin de falan bulunurdum.

En son misafir geldiğinde amma zormuş misafir ağırlamak demişti Neyse epeydir çağıran akrabalar vardı onlara gidelim bari ıykkkk, arkadaş işyerinden çağırmak istemiyorum dedikodu yapıyorlar

Yani siz sevmiyorsunuz ama eşiniz seviyorsa arada gidilebilir, biz ikimizde çok severiz misafiri, akraba arkadas ziyaretini ama ben çok sevmesemde eşim sevdiği için akraba ziyaretin de falan bulunurdum.
Anladım bir deneyeceğim ay benim için işkence gibi, ya esasen seviyorum ama haftanın 5 günü 500 insanla uğraşınca soğuyorum insanlardan. bunun için boşanılır mı ya eşim benimle yalnız kalmak değil fink fink gezmek istiyor şaka gibi kendimi eskort gibi hissediyorum

Ya kusura bakmayin lutfen ama pasam sizin istediginiz seyleri cok mu yapiyor ki simdi bir sosyallesme aski depresmis. Hep mi boyleydi yoksa kendi hatalarini mi kapatmaya calisiyor acep?

Ya kusura bakmayin lutfen ama pasam sizin istediginiz seyleri cok mu yapiyor ki simdi bir sosyallesme aski depresmis. Hep mi boyleydi yoksa kendi hatalarini mi kapatmaya calisiyor acep?

eskiden beri aynı talepleri. sosyallik de sosyallik...beni yanında gezdirecek eskort gibi, başka bir beklentisi yok yani bunu anladım ben 6 senelik evliyiz hep aynı.

Doğumgünün kutlu olsun hayatım
Eşin gayette trip atılmasını uzak durulmasını falan hak ediyor.
Muhtemelende kisasa kısas yapiyor ama anlamadigim birsey var sen neden onun dogumgununu kutlamadın ki ? Evde bir pasta alabilirdin
Ailesiyle gorusmemene suanda oooooohhhh çekiyorum
Gorusmemeye devam et haketmiyor ki ailesi seni
Bi de kendisi de haketmiyor fedakarlik
Evlilik yildonumunde yaptigi da ayip ogun temizlik vardi sizin evde sen adet olmustun hatirladim
Hediye falan almadi mi
Bence zaten evlilik yildonumunde erkek kadina hediye almalı
Dogumgunu vs olunca kadin kocasina almali
Sevgililer gunu sacma birgun ama yine erkek kadina almali
Kadininda icinden geldigi sürece ozel gun olmasa da bir hediye mesela gömlek alip begendim sana cok yakışır hayatim diyip almali
Ben hediye konularinda inanilmaz kompleksliyim ve bence hediye onemli birsey bende boyle senin gibi beklentiliyim beklentilerim. Karşılanıyor cogu zaman ama karşılanmadiginda esime sinir oluyorum
Bizde suanda kusuz
Zannetti ki hemen barışcam onunla benimle konusurken başkasını savundu,dun gece ve sarhostu alkolluydu bana sen kimsin dedi
Aynen boyle ha olay
Simdide gelmis sarhosun mektubu okunmaz iste sen arkadasimin yaninda taramali tufek gibi konustun bagirdin dio
Yalan ha bagirmadim
Sanane dedim sana hakaretmi ettim kufur mu ettim yada ailene
Banane senin annenin arkadaşından sen bana anlatırsan boyle bende cevap veririm tabi yorum yaparim
Ki yuzde 100 hakliyim
Ozur diliyor oglenden beri
Barismicam görür gününü
Az evelde gelsene şu koltugun surasini bir kokla dedi ne kokuyor ki dedim kolumdan tuttu sarildi öpüyor uzak dur benden dedim
Icim yemin ederimki soğumadı..

onun d. gününü kutlamadım bu sene onun intikamını alıyor kendince. ay aslan burcu çok zor ya valla nefret ettim boşanmak istiyorum şu an
Esin ev gezmesi yapamayınca kendisini "kafese kapatılmış aslan " olarak tanımlamış ya çok güldüm Ev gezmesini,akraba ziyaretini hiç sevmem ...doğrusu eşim de sevmez. Ayni zamanda is ortaminda rakip oldugu kisileri esim asla eve cagirmaz cunku her şey dedikodu konusu yapılabiliyor. Ama kahvaltısını sevdiğim mekanda kahvaltiyi veya canlı müzik olan akşamlar dışarıda birkac arkadas yemek yemeyi severim.Belki bu tür programlar yapabilirsiniz

eskiden beri aynı talepleri. sosyallik de sosyallik...beni yanında gezdirecek eskort gibi, başka bir beklentisi yok yani bunu anladım ben 6 senelik evliyiz hep aynı.

Sosyallik pasam mutlu olacak eee is evlilik yildonumu ve dogumgunune gelince yokkk olduuuu canim.

hoşgeldin canım ay aynı adam işte her sene bir sosyallik talebi başlar hep aynı
Nerede çokluk orada b... derler nefret ediyorum insanlardan,aile ortamlarindan,akraba ortamlarindan,cikarci menfaatci arkadas dost görünümlulerden.
Okey sosyallesin deeee ne istiyor ki kocan napmak istiyor yani

Nerede çokluk orada b... derler nefret ediyorum insanlardan,aile ortamlarindan,akraba ortamlarindan,cikarci menfaatci arkadas dost görünümlulerden.
Okey sosyallesin deeee ne istiyor ki kocan napmak istiyor yani

ay canım bi anlasam...senelerdir aynı...hep aynı konuşmalar, eve tıkıldık, asosyaliz, evde kalınca of pof surat 5 karış. ailsini de sildik ya şimdi bak bahanen kalmadı demeye getiriyor haftaya bir akraba ziyareti yapayım siyaset konuşsun da saatlerce aklı başına gelsin

ıyyyy ben de nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…