evlilikte soguklukistemiyormus

banyolarını kontrol et anne ne iş dersin sende haha
diyemem ki bi keresin de de bak gördün mü f.. e çok güvenip koltuk kabartıyor dun neredeyse 2 yıl oldu daha tek çocukla duruyorsunuz demek oglum istemiyor seni bıkmış dedi

Soyle bir durum var esimle karsilikli konusamitoruz ki cozelim ben niye anlatayim cozsek ayrica kimligimiz belli degil diye rahatim mahremiyetimide anlatmiyorum bu sosyal sorun herkez kendinden birseyler bulmasa yazmaz.sa

herkez kendinden birseyler bulmasa yazmaz.sa derken?? Ayrica yazdigim mesaji hic anlamamissin. ilk mesajindan yola cikarak cevap verdim. Cozum onerdim. Sen, ben diye diye cevap vermissin. Hani arkadasindi sorun yasayan? Neyse anlasamayacagiz senle.

seni istemediği için yapıyor bence arıza çıkartmış habire
neler neler esimin eski nişanlısını övüp dururdu bi gün resimleri indirdi baktım eşimin eski nişan resimleri eşim anne 5 yıl oldu daha ne diye duruyor bunlar dedi kv de resimlerde sen varsın kuzum ya kıyamadım dedi eşimin eski nişanlı benim sınıf arkadsımızın kızkardesiydi kızı görmemiştim hiç hem de sonradan etraftan duyuyorum kv de kızla daha nişanlıyken kavga etmiş neyse kız kaçmış evlenmiş gitmiş ben de anlata anlata bitiremediğin kız bumuydu anne dedim resimleri yırtıp attı sonra demesin mi ben zaten seni hiç begenmemiştim diye eşimde ben begendim sevdim aldım yetmez di dedi

psikolojik oluyor genelde böyle seyler arkadaşlar, ama bir erkek tahrik olunca yapmadan nasıl durur
genelde erkekler hemen etkilenirler . iki ay nasıl olacak bu adam körmü hiçmi etraftanda etkilenmiyor :))

psikolojik oluyor genelde böyle seyler arkadaşlar, ama bir erkek tahrik olunca yapmadan nasıl durur
genelde erkekler hemen etkilenirler . iki ay nasıl olacak bu adam körmü hiçmi etraftanda etkilenmiyor :))
dogru diyorsun ben bi ara yeni evli oldugumuz zamanlar ve dogumdan sonra esim adım atmayınca bende adım atmadım aklımca gurur ve inat ediyordum ama eşimle konuşmamızda eşim ilk adımın senden gelmesini bekliyorum o yüzden çogu zaman yaklasmıyorum dedi bende neden dedim senin istediğinden emin olmam gerekiyor zorla yada mecburiyet gibi görev gibi olsun istemiyorum dedi şimdilerde zorlamıyoruz hiç ikimizde hazır ve rahat hissedersek zaten oluyor kaldı ki bunu sayısı ve zamanı olmaz bence

Valla böyle bişey için sevinilmez tam tersi ayda 1 yıkanmak mı bayilijimm ay lütfen oğlununda kafasına gir bişeyler yap yıkanmayan nesil yetişmesin lütfeennnn

Esiyle konusmayi denemismi peki?
Yani sormuyomu neden bogle isteksizsin falan alsin karsisina konussun

Valla böyle bişey için sevinilmez tam tersi ayda 1 yıkanmak mı bayilijimm ay lütfen oğlununda kafasına gir bişeyler yap yıkanmayan nesil yetişmesin lütfeennnn
canım oglumu banyo yaptırdıgım gün alttaki teyze kuzum pek aglıyor çocuk yıkama diye geldi bi kaçkere

Anlamadigim esler sorunlarini bir birleriyle konusmadan once neden baskalariyla sorunlarini paylasma ihtiyaci duyarlar ki belki de konussalar daha cabuk hall olur mesele ama kadin milletiyiz iste ille dedikodu yapcaz:)
evet ben en son artık esimle konusmamaya falan basladım eşim ilk cocuktan dolayı psikoloji bozuk oldugu için uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuyup kalıyordu bende benden kacıyor diye üzülüp tavır alıyordum megerse adamın kendi içinde bin tane sıkıntısı varmış

En guzeli tatlim konusarak anlasmak

Her evlilikte aogukku yasaniyor bazen ama kimsr soylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…