evlilikte soguklukistemiyormus

Iste bakin siz tecrube etmis olumlu bir orneksiniz. Benimde fikrim esiyle konusmasi yonunde.
Erkekler kadinlar gibi degil kkadin zevk almasa hissetmese de sorunlari olsada iliski yasayabiliyor ama erkek ler iclerinr atiyor hemde herseyi

Kız ayda 1 mi yıkanıyor

Siz sadece gece birlikte oluyosunuz galiba
Valla bi ara oyleydi kv dem esimin teyzeleri falan yeni evliyken f... nin hanimi yasadi derlerdi bende niye ki diye sordum kv de f.. oldum olasi banyoyu sevmez zorla banyoya sokardik o yuzden rahat edersin demisti kv ama simdi iyiyiz konustum ve sorunlar i hallettik cok sukur oglumda hic sevmiyor banyoyu 3 kisi zor yikiyoruz

Bosandigim kisi oyleydi. Gerdege bile girememistik ben yanasiyodum basim agriyor deyip yatiyordu. 2 ay evlilikte bi ilk gun yanasti o da ayip olmasin diye sonucta evlenmisiz, bi de ayrilirken yanasmisti onda da zaten ayriliyorduk. Surekli bahanesi vardi. Evden kaciyodu annemi ozledim diye ben yanasinca. Var yani boyle erkekler. Bi sorunu da tibben cikmamisti onun altinda baska bi is mi yatiyodu neydi ben anlamadim

Sesli güldüm Allah canını almasın Hakkaten sadece geceleri birlikte olanlar varsa terk etsinler burayı çünkü o birlikte olmak değil artık bayağılık yani hahahhah Alemsin
kız beni de güldürdünüz amma velakin çocuklar olduktan sonra eğer gündüz uykuları denk gelmezse geceden başka şansın kalmıyor tavsiye benden iki küçük bebek üst-üste olunca zor bu cinsellik bendeki libido kocamla birleşmese herşey zor olurdu şükür.diyorum

adam yıkanmayı sevmiyor diye sen neden yaşıyorsun ya anlamadım

Benim eski erkek arkadaşım söylerdi,kadınlar çok saf diye..cevap çok basit çünkü adamın başka bir cinsel hayatı var :)
Bence o erkek arkadaşın daha saf mis. Herkesi kendi gibi sanmis ayrıca her kadın bir erkekten daha akıllı ve kurnaz dir. Böyle düşünen saflar hep yakalanır aldatirken ve aldatmayı ortaya çıkaran hisseden hep kadınlar dir. Kadın aldattiginda bir tane erkek bile bunu anlamaz hissetmez. Gözüyle görmedikten sonra ruhu bile duymaz. O arkadaş bayagi safmis ama ya yazikk :)

Kardesimin hanimi kardesimi bir bucuk yil boyuncs aldatmis ustelik annemlerle birlikte aile apt niydi yani en son kendi acikladi brn bosanacam baskasina asik oldum ve evldnecegiz onunla diye zsten bosandilar 1 ay sonra evlendi adamla

Ve kendini akıllı sanan bir saftirik daha :)) vurur yüze ifadesi yaran mı var bitanesi :))

buda tam rahatsızmış. iyiki yol vermişsin

Kardesimin hanimi kardesimi bir bucuk yil boyuncs aldatmis ustelik annemlerle birlikte aile apt niydi yani en son kendi acikladi brn bosanacam baskasina asik oldum ve evldnecegiz onunla diye zsten bosandilar 1 ay sonra evlendi adamla

Baya gidip 1,5 yıl elin adamıyla yatmış yani? Vay be midesize bak..çocukları varmıydı?

Ben olsam aldatmasından ya da sevmemesinden şüphelenirdim hiç normal değil gibi geldi 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…