Iste bakin siz tecrube etmis olumlu bir orneksiniz. Benimde fikrim esiyle konusmasi yonunde.Evet esiyle konusmasi daha iyi ben enson ipler kopma noktasina gelince esimle konustum adamin meger ne cok sıkıntisi varmis konusmak en iyisi
Erkekler kadinlar gibi degil kkadin zevk almasa hissetmese de sorunlari olsada iliski yasayabiliyor ama erkek ler iclerinr atiyor hemde herseyiIste bakin siz tecrube etmis olumlu bir orneksiniz. Benimde fikrim esiyle konusmasi yonunde.
Kız ayda 1 mi yıkanıyorBenim esimde oyledir hele kisin hic sokulmaz banyoyu sevmiyor o yuzden yani
Siz sadece gece birlikte oluyosunuz galibahepinizin cok aktıf seks hayatı olduğu icin bu saatte burdasınız hadi iş başına
Valla bi ara oyleydi kv dem esimin teyzeleri falan yeni evliyken f... nin hanimi yasadi derlerdi bende niye ki diye sordum kv de f.. oldum olasi banyoyu sevmez zorla banyoya sokardik o yuzden rahat edersin demisti kv ama simdi iyiyiz konustum ve sorunlar i hallettik cok sukur oglumda hic sevmiyor banyoyu 3 kisi zor yikiyoruzKız ayda 1 mi yıkanıyor
Siz sadece gece birlikte oluyosunuz galiba
Kız ayda 1 mi yıkanıyor
Siz sadece gece birlikte oluyosunuz galiba
Nasil simdi esim benim saglik sorunum yuzunden bana dokunmuyorsa beni aldatiyor mu yani
kız beni de güldürdünüz amma velakin çocuklar olduktan sonra eğer gündüz uykuları denk gelmezse geceden başka şansın kalmıyor tavsiye benden iki küçük bebek üst-üste olunca zor bu cinsellik bendeki libido kocamla birleşmese herşey zor olurdu şükür.diyorumSesli güldüm Allah canını almasınHakkaten sadece geceleri birlikte olanlar varsa terk etsinler burayı çünkü o birlikte olmak değil artık bayağılık yani hahahhah Alemsin
adam yıkanmayı sevmiyor diye sen neden yaşıyorsun ya anlamadımValla bi ara oyleydi kv dem esimin teyzeleri falan yeni evliyken f... nin hanimi yasadi derlerdi bende niye ki diye sordum kv de f.. oldum olasi banyoyu sevmez zorla banyoya sokardik o yuzden rahat edersin demisti kv ama simdi iyiyiz konustum ve sorunlar i hallettik cok sukur oglumda hic sevmiyor banyoyu 3 kisi zor yikiyoruz
Bence o erkek arkadaşın daha saf mis. Herkesi kendi gibi sanmis ayrıca her kadın bir erkekten daha akıllı ve kurnaz dir. Böyle düşünen saflar hep yakalanır aldatirken ve aldatmayı ortaya çıkaran hisseden hep kadınlar dir. Kadın aldattiginda bir tane erkek bile bunu anlamaz hissetmez. Gözüyle görmedikten sonra ruhu bile duymaz. O arkadaş bayagi safmis ama ya yazikk :)Benim eski erkek arkadaşım söylerdi,kadınlar çok saf diye..cevap çok basit çünkü adamın başka bir cinsel hayatı var :)
Benim romatizmam var dr um suya az gir banyo az yap dedi kalp damarlarimda tikaniklik da varadam yıkanmayı sevmiyor diye sen neden yaşıyorsun ya anlamadım
Oylesine bi soruydu ysni her erkek aldatiyor diye birsey yok benceSağlık sorunu ayrı heralde? Bunu gerçekten bana soracak kadar mı anlayamadınız?
Kardesimin hanimi kardesimi bir bucuk yil boyuncs aldatmis ustelik annemlerle birlikte aile apt niydi yani en son kendi acikladi brn bosanacam baskasina asik oldum ve evldnecegiz onunla diye zsten bosandilar 1 ay sonra evlendi adamlaBence o erkek arkadaşın daha saf mis. Herkesi kendi gibi sanmis ayrıca her kadın bir erkekten daha akıllı ve kurnaz dir. Böyle düşünen saflar hep yakalanır aldatirken ve aldatmayı ortaya çıkaran hisseden hep kadınlar dir. Kadın aldattiginda bir tane erkek bile bunu anlamaz hissetmez. Gözüyle görmedikten sonra ruhu bile duymaz. O arkadaş bayagi safmis ama ya yazikk :)
noktayı koymuşsun.gün geçmiyor ki kk hatunlarının seks hayatlarını ortaya dökecekleri bi konu açılmasın
Bence o erkek arkadaşın daha saf mis. Herkesi kendi gibi sanmis ayrıca her kadın bir erkekten daha akıllı ve kurnaz dir. Böyle düşünen saflar hep yakalanır aldatirken ve aldatmayı ortaya çıkaran hisseden hep kadınlar dir. Kadın aldattiginda bir tane erkek bile bunu anlamaz hissetmez. Gözüyle görmedikten sonra ruhu bile duymaz. O arkadaş bayagi safmis ama ya yazikk :)
buda tam rahatsızmış. iyiki yol vermişsinBosandigim kisi oyleydi. Gerdege bile girememistik ben yanasiyodum basim agriyor deyip yatiyordu. 2 ay evlilikte bi ilk gun yanasti o da ayip olmasin diye sonucta evlenmisiz, bi de ayrilirken yanasmisti onda da zaten ayriliyorduk. Surekli bahanesi vardi. Evden kaciyodu annemi ozledim diye ben yanasinca. Var yani boyle erkekler. Bi sorunu da tibben cikmamisti onun altinda baska bi is mi yatiyodu neydi ben anlamadim
Kardesimin hanimi kardesimi bir bucuk yil boyuncs aldatmis ustelik annemlerle birlikte aile apt niydi yani en son kendi acikladi brn bosanacam baskasina asik oldum ve evldnecegiz onunla diye zsten bosandilar 1 ay sonra evlendi adamla
Evet suanda 6 yasinda annem bakiyor 2 yil oldu bosandilar simdi 3.evliligi yaptiBaya gidip 1,5 yıl elin adamıyla yatmış yani? Vay be midesize bak..çocukları varmıydı?
Ben olsam aldatmasından ya da sevmemesinden şüphelenirdim hiç normal değil gibi geldi 2 aySizce normalmi gecen arkadasimla konustum kocasi iki ayda bir yatiyormus.sebebi cani istemiyormus.o da caresizdi bende senin konunu k.kulubune koyacam koy dedi.sen koy dedim interneti yoktu yorumlarinizi bekliyirum boyle olaylar varmi arkadasima nasil akil veriyim canlarim
Evet suanda 6 yasinda annem bakiyor 2 yil oldu bosandilar simdi 3.evliligi yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?