- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
yok yanlış anlama ben senin durumunu demedimBenim romatizmam var dr um suya az gir banyo az yap dedi kalp damarlarimda tikaniklik da var
Allah razi olsunİnanamıyorum çocuğuna da bakmıyor tabi..geçmiş olsun korkunç bir olay
Arkadaslar hepinizin cok guzel aciklamalarindan dolayi tesekkurler ben bu kulube uye olduktan sonra esimle aram iki gundur iki insan paylastikca rahatlitor kaldiki mahremiyetimi anlatmiyorum sorunu anlatiyor arkadas olayida onun sorunuydu bana rica etti benim olayim esimle inatlasmamiz uzun surdu ama iki gundur evde baris havasi esiyor yavas yavasBaktim galiba esin seninle konusmuyor ve evkendikten sonra hayal kirikligi yasamissin eger esini seviyorsan ve esin kötü cekilmez biri degilse sabret ve suyuna git evlilik tabi zor sartlar maddiyat cevre vs o yuzden sabirli olman lazim esinin huyunu ogren gecinmenin anlasmanin yoluna bak evlilik hersey gulluk gulistanlik degil malesef bide illa haftada 3 4 kez iliski olacak diye de birsey yok bu bi mecburiyet degil ki esinin de seninde kendinizi rahat ve hazir hissettiginiz zamsn olmasi haftada 3 4 kez okmasindan daha iyi ki biz 6 yillik evliyiz bazen haftada 3 kez bazen 2 3 haftada 1 oluyor ki bu bi mecburiyet degil onemli olan onunla ayni yastiga bas koydugunda icinin eriyip gitmesi iliski yasamak degil onun varliginin sana huzur ve guven vermesi onun seni iyi hissedirmesi ve onsuzlugu dusundugun zamanlarda bogazinin dugumlenip kalbinin sıkısmasi esimin is yerinde sorunlari vardi bi taraftan ailesi ayirmays calisiyordu bizi diger taraftan bi bebegimizin kaybi esimin ve benim saglik sorunlarin e boyle olunca da insan iliskiyi dusunemiyor ama cok sukur ayrilmadik beraberiz onemli olan bu aldatiyor mu bilmiyorum bi seyini bulamadim ama kendi vebali gunahi bu acaba aldatiyor mu diye cok dusundum ama bu stres ten ve ksvga dan baska bi seye yaramadi esin Kur ana el basti eger suphen varsa bosa beni dedi bu kadar sıkınti ve exiyetten sonra bi suphe icin yuvami yikmak istemedim
Kv de bi tuhaf zaten evin icindeyken banyoyu kontrol ederdi hstta esime sorarmis yine mi yapmadiniz diye sonra bana da sordu hatta f.. yi sen kendine baglayacan kadinligini kullan falan dedi ki daha 2 aylik evliydikyok yanlış anlama ben senin durumunu demedim
geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin
eşinin banyo yapmayı sevmemesine annesigil gelin yaşadı demiş ya
onu dedim
Iyi bari sevindimArkadaslar hepinizin cok guzel aciklamalarindan dolayi tesekkurler ben bu kulube uye olduktan sonra esimle aram iki gundur iki insan paylastikca rahatlitor kaldiki mahremiyetimi anlatmiyorum sorunu anlatiyor arkadas olayida onun sorunuydu bana rica etti benim olayim esimle inatlasmamiz uzun surdu ama iki gundur evde baris havasi esiyor yavas yavas
Soyle bir durum var esimle karsilikli konusamitoruz ki cozelim ben niye anlatayim cozsek ayrica kimligimiz belli degil diye rahatim mahremiyetimide anlatmiyorum bu sosyal sorun herkez kendinden birseyler bulmasa yazmaz.saKonu sahibi arkadasim sana karsi onyargili degilim bak bana kizma. Bende kendimce fikrimi soylemek isterim. Bastan belirteyim bekarim. Kari koca arasindaki iliskinin ucuncu sahislara anlatilmamasindan yanayim.
Sebep 1- mahremiyet
Sebep 2- istedigin kadar anlat cozum yine esinde ve sendedir yani kari koca arasindadir. (Cumledeki sen ve es oznesi geneldir konu arkadasinla ilgili biliyorum)
Bana kalirsa sen arkadasina soyle once esiyle konussun bu durumu. Belki hic tahmin etmedigi bir sebep vardir altinda. Belki cok buyuk bir sorundur ya da tam aksi ufak bir mudahale ile duzeltilebilecek bir seydir. Kisacasi esiyle konussun ona gore yol alsin. Biz burada ne soylesek bos. Sen arkadasina ne akil versen yine bos. Arkadasinin dert yanacagi ne sensin ne de bir baskasi; esidir..
tövbe yarabbim çetele mi tutacakmışKv de bi tuhaf zaten evin icindeyken banyoyu kontrol ederdi hstta esime sorarmis yine mi yapmadiniz diye sonra bana da sordu hatta f.. yi sen kendine baglayacan kadinligini kullan falan dedi ki daha 2 aylik evliydik
Tam 3 .5 yillik evliydik ben oglana hamileyim dr yasakladi iliskiyi kv de kaliyorduk otururken sizin ilk gece kanaman oldu degil mi diye sordu sok oldum bunu ima etmisti bi kac kere daha oldu anne tabi simdi mi sorulur bu dedim ne biliyim f... carsafi gostermedi de dedi bende onun tercihi benim alnim acik dedim baktim ikna olmuyor detaya girmeden anlattim o gece iliski yi basaramadik ilk ben cok korkmus bayilma noktasina gelmistim esimde tecrubesiz di ancak 3 denemeden sonra basarili olduk esim tam 2 hafta uzak durdu agladi hatta seni incittim diye ama ailesinin bunu soracagini ve mecbur oldugunu soyleditövbe yarabbim çetele mi tutacakmış
O zaman biz normaliz esimle :) iliski de saglikli olan kac defa oldugu degil iki tarafinda isteyerek ve hissederek yasamasi benceHaftada 2 idealdir.
2 ayda bir nedir yahu
Hiç normal değil.
O zaman biz normaliz esimle :) iliski de saglikli olan kac defa oldugu degil iki tarafinda isteyerek ve hissederek yasamasi bence
Kv deyle kp der de tam 10 yildir ayri yatiyor ya aslinda arsiz olup anne sizde isler nasil demek lazim di amatövbe yarabbim çetele mi tutacakmış
2 aymi ?
Yav benimki adet donemlerinde azgin teke gibi oluyo
Hatta gecen dedim askm 2 ay yapmayanlar nasil dayaniyo dedim. Sacmalama dedi mumkunati yokmus yeni.
Ya baska kadin var yada adam o bicim
Kv deyle kp der de tam 10 yildir ayri yatiyor ya aslinda arsiz olup anne sizde isler nasil demek lazim di amakv 46 kp der 50 suanda
10 yıl önce daha 36 yasında oluyor biraz erken gibi sankibence onlar artık kepenk kapatma moduna yavaştan girmişlerdir.
belki adamın psikolojik yada iş yerinde evliliğinde maddi olarak vs sorunları vardır hemen aldatıyor diye düşünmek kendini strese sokmaktan baska bişey degil ben de enson ipler kopacaktı ama esimle konuştum meger ne çok sorunu sıkıntısı varmış adamın bide beni incittiğini düşünüyormuş bi taraftan ondan da yaklaşamıyor muş sorun olmadıgını söyledim ve simdi iyiyiz çok şükür huzursuzluk gittiSadece 2 ayda bir defa isteyip hissediyorsa bu da anormal bence.
10 yıl önce daha 36 yasında oluyor biraz erken gibi sanki
belki adamın psikolojik yada iş yerinde evliliğinde maddi olarak vs sorunları vardır hemen aldatıyor diye düşünmek kendini strese sokmaktan baska bişey degil ben de enson ipler kopacaktı ama esimle konuştum meger ne çok sorunu sıkıntısı varmış adamın bide beni incittiğini düşünüyormuş bi taraftan ondan da yaklaşamıyor muş sorun olmadıgını söyledim ve simdi iyiyiz çok şükür huzursuzluk gitti
yok sen söylüyorsun demedim zatenBen aldatıyor demedim ki zaten.
Normal değil dedim sadece.
Tabi ki bu tarz sıkıntılar da faktör olabilir.
Erkeğin de düşünmesi gerekmez mi acaba eşimin bana ihtiyacı yok mu diye?
Yani bizim de bu tarz dönemlerimiz oldu ama hiç 2 ay gibi uzun bir süre olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?