evlilikte soguklukistemiyormus

Arkadaslar hepinizin cok guzel aciklamalarindan dolayi tesekkurler ben bu kulube uye olduktan sonra esimle aram iki gundur iki insan paylastikca rahatlitor kaldiki mahremiyetimi anlatmiyorum sorunu anlatiyor arkadas olayida onun sorunuydu bana rica etti benim olayim esimle inatlasmamiz uzun surdu ama iki gundur evde baris havasi esiyor yavas yavas

yok yanlış anlama ben senin durumunu demedim
geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin
eşinin banyo yapmayı sevmemesine annesigil gelin yaşadı demiş ya
onu dedim
Kv de bi tuhaf zaten evin icindeyken banyoyu kontrol ederdi hstta esime sorarmis yine mi yapmadiniz diye sonra bana da sordu hatta f.. yi sen kendine baglayacan kadinligini kullan falan dedi ki daha 2 aylik evliydik

Iyi bari sevindim

Soyle bir durum var esimle karsilikli konusamitoruz ki cozelim ben niye anlatayim cozsek ayrica kimligimiz belli degil diye rahatim mahremiyetimide anlatmiyorum bu sosyal sorun herkez kendinden birseyler bulmasa yazmaz.sa

tövbe yarabbim çetele mi tutacakmış
Tam 3 .5 yillik evliydik ben oglana hamileyim dr yasakladi iliskiyi kv de kaliyorduk otururken sizin ilk gece kanaman oldu degil mi diye sordu sok oldum bunu ima etmisti bi kac kere daha oldu anne tabi simdi mi sorulur bu dedim ne biliyim f... carsafi gostermedi de dedi bende onun tercihi benim alnim acik dedim baktim ikna olmuyor detaya girmeden anlattim o gece iliski yi basaramadik ilk ben cok korkmus bayilma noktasina gelmistim esimde tecrubesiz di ancak 3 denemeden sonra basarili olduk esim tam 2 hafta uzak durdu agladi hatta seni incittim diye ama ailesinin bunu soracagini ve mecbur oldugunu soyledi

2 aymi ?
Yav benimki adet donemlerinde azgin teke gibi oluyo

Hatta gecen dedim askm 2 ay yapmayanlar nasil dayaniyo dedim. Sacmalama dedi mumkunati yokmus yeni.
Ya baska kadin var yada adam o bicim

Ya ben de yeni evliyim. Normalde ''kaç gün kaldı, kaç gün kaldı bitmesine'' diye dolanırdı. . Bu sefer 3. günüm oldu adetliyim. Sormadı. Allamm bana geldiler niye böyle diye. Ona sordum, bu aralar bizim borçlarımız falan çok, her şeyimiz üst üste geliyor da, o da onu söyledi işte, onlar aklımda hep falan filan. . Meğer 2 ay elleşmeyeler de varmış. .

Sadece 2 ayda bir defa isteyip hissediyorsa bu da anormal bence.
belki adamın psikolojik yada iş yerinde evliliğinde maddi olarak vs sorunları vardır hemen aldatıyor diye düşünmek kendini strese sokmaktan baska bişey degil ben de enson ipler kopacaktı ama esimle konuştum meger ne çok sorunu sıkıntısı varmış adamın bide beni incittiğini düşünüyormuş bi taraftan ondan da yaklaşamıyor muş sorun olmadıgını söyledim ve simdi iyiyiz çok şükür huzursuzluk gitti

Ben aldatıyor demedim ki zaten.
Normal değil dedim sadece.
Tabi ki bu tarz sıkıntılar da faktör olabilir.
Erkeğin de düşünmesi gerekmez mi acaba eşimin bana ihtiyacı yok mu diye?

Yani bizim de bu tarz dönemlerimiz oldu ama hiç 2 ay gibi uzun bir süre olmadı.

yok sen söylüyorsun demedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…