- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Var. Ben.Merhaba arkadaşlar.
Çevremde çoğu evli mutsuz. Ya aldatılıyorlar ya anlayışsızlar. Burada da okuyoruz bunlardan ayrı bir çok sorunları var. Ben ise evlilikten korkuyorum. Gelecekte evlenmek istemiyorum. Erkek arkadaşım evlilikten söz ediyor, seneye evlenelim diyor. Aslında hemen diyordu ama benim tavırlarım karşısında ısrar edemedi. Şimdi de olmaz iki sene sonra olsun diyorum. Bunun ilk nedeni evlilikten korkuyorum, kendimi hazır hissetmiyorum. Diğer nedeni de kardeşi özel üniversitede okuyor onu okutacağım diyor. Okutsun ama,okuttuktan sonra evlenmek istesin. Açıkçası ben evine bakmıyor diye düşünmek istemiyorum. Hayat müşterek sonuçta eğer olur da ikna olursam bana güvenip kardeşini okutuyor demek istemiyorum. Kafam çok karışık. Hem evliliğe uygun bir yapıda olmadığımı düşünüyorum hem de erkek arkadaşım sürekli evlilik lafı ediyor. O hergün evlilik hayali kurdukca bu durumdan nasıl kurtulurum diyorum. Benim gibi evlilikten korkan var mı?
Sen şimdi çalışmıyorsun yani. Hadi yarın evlenelim. Ben çalışmayı da düşünmüyorum. Önce bir kaç sene evimin kadını olmayı sana sarmalar yapmayı börekler açmayı düşünüyorum de, kaçar.Kardeşi üniversite okuyor son senesi. Seneye de diğer kardeşi özel üniversitede okuyacakmış. Resmen kardeşlerini okutmak için bana işe gir diyor. İşe gireceğim zaten ama kendim için...
Cidden denesene bunu konu sahibi. Hiç tartışmaya, ailesini dile getirmeye gerek yok. Hiç boşuna kötü olma. Doktora master yapıp öyle işe gireceğim de. Çalışmayı düşünmüyorum de mesela. Bakalım ne diyecek?Sen şimdi çalışmıyorsun yani. Hadi yarın evlenelim. Ben çalışmayı da düşünmüyorum. Önce bir kaç sene evimin kadını olmayı sana sarmalar yapmayı börekler açmayı düşünüyorum de, kaçar.
O kendi ailesine bakacak, sen ikinizin ailesine. Sponsor yapmış seni
Evet aynen sponsor yapmaya çalışıyor. Aslında dediğin mantıklı bunu söyleyeceğim ona. Tepkisini merak ediyorumSen şimdi çalışmıyorsun yani. Hadi yarın evlenelim. Ben çalışmayı da düşünmüyorum. Önce bir kaç sene evimin kadını olmayı sana sarmalar yapmayı börekler açmayı düşünüyorum de, kaçar.
O kendi ailesine bakacak, sen ikinizin ailesine. Sponsor yapmış seni
Cidden denesene bunu konu sahibi. Hiç tartışmaya, ailesini dile getirmeye gerek yok. Hiç boşuna kötü olma. Doktora master yapıp öyle işe gireceğim de. Çalışmayı düşünmüyorum de mesela. Bakalım ne diyecek?
Çalışmak bayanın tercihi olmalı, bu bir dayatma olmamalı evlenecek erkek de her şartı göze alabilmeli.Kadın çalışmak zorunda değil, çalışırsa şayet kendisi için...
Sonucu yaz buraya;-)Diyeceğim bende tepkisini merak ettim.
Sonucu yaz buraya;-)
Once kardeşini okutsun demeniz iyi bence..
Evliliginiz sırasında da ailesine ne denli yardimci olmayı planlıyor bu da önemli.. siz ne kadarina musama gosterebilirsiniz.. Birçok evlilik ailelere yapılan yardım konusunda çok çekiyor çünkü..
Evlilik hiç acele edilecek bişey değil evlenmeden de mutlu olup sevmeye devam edebilirsiniz.. ailenizin yanında ya da kendi ayaklarınız üstündeki hayat her zaman paylaşılan evlilik hayatından kolaydır.. birlikte yaşamaya karar vermektir evlilik ve istediğiniz de çok da güzel olur.. doğru kişi ile.. doğru kişi mi bilmek imkansız.. 25 yaşında tanıdığınız kişinin 45 yaşında nasıl olacağını bilemezsiniz.. sadece inanabilirsiniz iyi düşünebilirsiniz.. kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?