Evlilikten ne kadar zaman sonra çocuğunuz oldu?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Evlendikten üç sene sonra çocuk isterdim.Üçüncü senede yani ama eşimle hala oturmayan şeyler var onun iş durumu vs. gibi.Gelecek sene düşünürüm diyordum ama artık 30a kadar yolu var diyorum yaşım 27...Ne yaparım bilmiyorum artık hemen herkes ne zaman çocuk demek yerine dua moduna geçti sanırım olmadığını düşünüyorlar kendi annemde dahil olmadığını söylüyor sorunlara.Bugün en son görümcem eşime demiş (kendisiyle görüşmüyorum senede bir rastlarız anlaşamıyoruz) rüyamda gördüm kızınız olmuştu bembeyazdı tontondu diye bu bir çeşit psikolojik baskı değil mi? Bazen neden 30dan önce evlendim diyorum ama kader kısmet işte...

Kendinizi , evliliğinizi hazır hissettiğinde çocuk yapın. Millet söyler , doğunca ‘agu gugu ‘der severler o kadar . Bakacak sizsiniz. Maddi manevi her yönden hazır olmanız gerek .. ‘evlendikten şu kadar zaman sonra çocuk olması gerek’ diye bir yazılı kural olmadığı gibi , bu başkasının istemesiyle de olacak birşey değil . Bırakın konuşsun millet
Biz de 3 sene sonra bebek sahibi olduk . Ben 30 , eşim 37

21 yaşında evlendim 7 sene sonra oldu. O zaman istedik, ömcesinde soranlara hazır değiliz istemiyoruz dedik ki değildik.

5 yıl sonra 32 yaşımda

Ben 29da evlenip üçüncü yılımızda anne oldum 32 yaşında. Ama evlilikte sorunlarımız yoktu. Evlilik oturmamışsa yaşınız da ufak sizin yerinizde olsam beklerdim

Benim evlenmeden önce oldu . Çocuğun 4 aylıkken düğünüm oldu . Nasıp napalim şimdi 19 yaşındayım ve bir çocuk annesiyim . Yine de herşeye şükürler olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…