- 14 Ekim 2016
- 7.249
- 49.169
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Unutulamaz kiHatırladım o kızı
Kadın haklı pasta möhömBazen gamsız bir insan olmayı çok istiyorum.
Burda bi hanım kızımız vardı. Kocasi tam bi manyaktı. Hakaret. Sindirme şiddet...
Neyse kızımız tabiki hamileydi. Ve esi gebeliğini kutlamak için pasta almamış diye üzülüyordu.
O kadarcık gamsız olsam yeterdi. Ama yok vallahi düellosu bile korkuttu şu an. Bence ben yenildim. Siz devam edin
Dur canım bulamazsın .Cok heyecanlandım suan isim konusunda. Lutfen yaz evet
Bosanırken ki konunu merak ettim eminim yuzdeyuz haklı sebeple bosandın. Simdi bakacagım konuna
9 yıl sonra ben 29 eşim 34 yaşındaykenEvlendikten üç sene sonra çocuk isterdim.Üçüncü senede yani ama eşimle hala oturmayan şeyler var onun iş durumu vs. gibi.Gelecek sene düşünürüm diyordum ama artık 30a kadar yolu var diyorum yaşım 27...Ne yaparım bilmiyorum artık hemen herkes ne zaman çocuk demek yerine dua moduna geçti sanırım olmadığını düşünüyorlar kendi annemde dahil olmadığını söylüyor sorunlara.Bugün en son görümcem eşime demiş (kendisiyle görüşmüyorum senede bir rastlarız anlaşamıyoruz) rüyamda gördüm kızınız olmuştu bembeyazdı tontondu diye bu bir çeşit psikolojik baskı değil mi? Bazen neden 30dan önce evlendim diyorum ama kader kısmet işte...
Dur canım bulamazsın .
Boşanma ve sonrası...
Merhabalar beni bilen bilir , buralarda coook eskiyim.. Butun heyecanli anlarimi , mutsuz ve mutlu anlarimi hep buraya yazdim ve sizinle paylastim. Allah razi olsun cok umutsuz oldugum zamanlarda sizden gelen bir cift guzel soz beni cok dik tuttu.. Simdi gelelim konumuza. Yaklasik 1ay once...www.kadinlarkulubu.com
Tık tık
Bosanmamiza o kadar cok sebep var ki. Saygisizligimi dersin , asagilamasi mi ? surekli olarak sana ne kadar eksik oldugunu soylemesi mi ? Her konuda seni surekli bir seylere zorlamasi mi ? Ailenle arana mesafe koymaya calismasi mi ? Cocuk olmadigi donemde seni bununla vurmasi mi ? :) hangi birini sayayim sen sec
Yuzde yuz haklisin dır derken bılmısım, iyi bile katlanmıssın 4 yıl. Cocuk olmaması da isabet olmus.
Su saatten sonra Hersey dilediğin gibi olsun.
Buldukların umduklarını olsun, Hep mutlu ol
Muhtemelen rekor bendedir. 23 yaşında evlendim. Tam olarak 2005 "ocak ayında. 2019 ocak ayında çocuk istedim. Evlendikten sonraki 15." senede. 38 yaşındayım. 2019 "ocak ayında ilk denemede hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık mart ayında kürtaj oldum. Haziran ayında ikinci defa denedim yine hamile kaldım. Şimdi 12+4 günlük hamileyim. Şimdilik her şey yolunda maşallah
Teşekkür ederim.YaaSağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?