Evlilikten ne kadar zaman sonra çocuğunuz oldu?

Kadın haklı pasta möhöm
Ya insanın başına ne geliyorsa vallahi çok düşünmekten geliyor.
Bak mobilyamı yapmışlar , güzelce döşemişler kumaş uygun değilmiş. Bildiğin mobilyam mahvoldu. Normalde takıntılı ben bunu sorun eder bir güzel delirirdim. Az bir zaman kaldı çünkü düğüne.
Ama görünce güldüm adam da şaşırdı. Tamam kumaş değişelim dedim ve mağazadan çıktım.
Nişanlım sinir krizi geçirirse hemen ambulans çağır demiş adama arkamdan sesleniyor Kaj canım iyi misin? Evet dedim sorun yok. Napalım rengi değişmesinde de var bir hayır dedim.
Tabi o an adamın yüzü beyaz oldu kaj iyi misin deyip durdu yol boyu.
Amannn akışına bıraktım ya

Cok heyecanlandım suan isim konusunda. Lutfen yaz evet
Bosanırken ki konunu merak ettim eminim yuzdeyuz haklı sebeple bosandın. Simdi bakacagım konuna
Dur canım bulamazsın .

Tık tık

9 yıl sonra ben 29 eşim 34 yaşındayken

Sizin gönlünüzden geçirmenize dolayısıyla size nasip olmasına bağlı. Ben evlendikten iki buçuk yıl sonra anne oldum. İnsanlar sorar merak ederler ,
Yakınlarınıza , aile büyüklerinize ; eşinizle ortak bir dil olacak şekilde henüz düşünmüyoruz , yahut 3 sene sonra istiyoruz gibi açıklamalar yapın. Yabancılara hiç açıklama yapma gereği duymayın
En Hayırlı zamanda yavrunuzu kucağınız alın ins

Muhtemelen rekor bendedir. 23 yaşında evlendim. Tam olarak 2005 "ocak ayında. 2019 ocak ayında çocuk istedim. Evlendikten sonraki 15." senede. 38 yaşındayım. 2019 "ocak ayında ilk denemede hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık mart ayında kürtaj oldum. Haziran ayında ikinci defa denedim yine hamile kaldım. Şimdi 12+4 günlük hamileyim. Şimdilik her şey yolunda maşallah

Yaa Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…