Evlilikten ne kadar zaman sonra çocuğunuz oldu?

Benim 1.evlilik yıl dönümümde oğlumun kırkı çıktı. 23 yaşında anne oldum. Ama yaşınız müsait, gençsiniz. Dilerim en uygun zamanda, kendinizi en hazır hissettiğiniz zamanda olsun inşallah.

Olmadı derken? İstemiyor musunuz?
Hayır olmadı. İstedık ama, olmadı
Asılama ve tup bebekte olmadı
Sonra bosandık zaten. Simdi bekarım ve 35 yasındayım
Belki kaderimde anne olmak yoktur diyip, dusunmeyı bıraktım.
Allah gonlunuze göre versın

Belki o kisiden nasip olmadi Bir cift duydum senelerce olmuyor sonra ayriliyorlar ikisinin de 2.esinden oluyor .Allahin hikmeti .Rabbim size de nasip etsin insallah hayirlisiyla

İnşallah hepimizin. Bekarlık güzel. Yaşınız genç. Bundan sonra herşey iyi olur umarım.

25te evlendik 5sene olmadı ama kendı ırademız dısında ve 30da dogurdum ıyıkı de erken olmamıs dıyorum bazen ona daha ıyı bır gelecek sunmak ıcın calıstık cabaladık cunku. Her nasıp vaktıne esırdır. Beynen bedenen madden ne zaman hazır olursanız o zaman bebek yapın. Cunku dogunca elden bir öğün bile gelmiyor

Yaaaa cok uzuldum
Rabbim gonlunuze gore bir es ve ondan da bir bebek nasip etsin ins

35 yaşında bir çıtırsın.
Daha dur bakalım ya ne günler var önümüzde.
Bende boşandım ,bak yeniden evleniyorum. Ben evleniyorsam (bu kadar evlenmem sözünün üzerine) herkes evlenir

35 yaşında bir çıtırsın.
Daha dur bakalım ya ne günler var önümüzde.
Bende boşandım ,bak yeniden evleniyorum. Ben evleniyorsam (bu kadar evlenmem sözünün üzerine) herkes evlenir
Senin Evlenecegını daha önce bir konunda okumuştum, gelınlıkle kimbılır nası guzel olacaksın Allah mutlu etsin omur boyu

Senin Evlenecegını daha önce bir konunda okumuştum, gelınlıkle kimbılır nası guzel olacaksın Allah mutlu etsin omur boyu
Teşekkür ederim canım. Hikayemi okuyabildin mi ? Boşanırken konu açmıştım epey buraya . Onu okursan ne demek istediğimi anlarsın.
Bu arada ayakkabı altına yazılıyorsun. Seneye senide ekliyorum 2020 annelerine

Bu sene evleniyorum . 2020 anneler topiğinde sen , ben ve B Brunello Cicinelli yu düelloya davet ediyorum
Bazen gamsız bir insan olmayı çok istiyorum.
Burda bi hanım kızımız vardı. Kocasi tam bi manyaktı. Hakaret. Sindirme şiddet...

Neyse kızımız tabiki hamileydi. Ve esi gebeliğini kutlamak için pasta almamış diye üzülüyordu.

O kadarcık gamsız olsam yeterdi. Ama yok vallahi düellosu bile korkuttu şu an. Bence ben yenildim. Siz devam edin

Cok heyecanlandım suan isim konusunda. Lutfen yaz evet
Bosanırken ki konunu merak ettim eminim yuzdeyuz haklı sebeple bosandın. Simdi bakacagım konuna

Hatırladım o kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…