Evliyken yalnız olmak

huysuzsdo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
359
460
103
Merhabalar arkadaşlar ,derin bir kırgınlık içerisinde açıyorum bu konuyu. Benim eşim çok yoğun inanılmaz yoğun çalışan biri öyle ki sabah 7 gece 3 ,kendi iş yerleri ,büyüme aşamasında bir şirket. Bir kizim var 4 yaşında 7 senelik evliyiz. Gelin görün ki ben yalnızım ,yoğun çalışma saatlerinin dışında sadece cumartesi aksam ve pazar günlerini bize ayırıyor. Aldatma gibi bı durum söz konusu değil aile şirketi kaynım kayinbabam da ayni düzende çalışıyor, eltim ve kv demde aynı konudan muzdarip..
Ve sanırım ben çok yoruldum..evde kızım ve ben,kızımın hayatı ben benim hayatım kızım, yalnız oturuyoruz yalnız yatıyoruz yalnız uyanıyoruz hafta sonu gelmeden asla eşimi görmüyoruz o bu durumu normal karşılıyor ,ama ben artık dayanamıyorum, bosanma yoluna girdim 3 kez ,bı şekilde vazgecirildim ,bı sure duzeldi sonra yine aynı amansız bir kısır döngü gibi ,kızım babasını özlüyor ilişkileri görüştükleri saatler içerisine dayanarak söylüyorum çok güzel.. Ama baba aksamlari eve gelmediği için kızımda da kızgınlık baş gösteriyor babayı kabullenmek istemiyor artık,büyüdü farkında babanın olmadiginin. Napicam bilmiyorum bu düzene alisamiyorum aile ilişkileri kuvvetli bir ailede büyüdüm..çözümü yok biliyorum yinede paylaşmak istedim..

Bu hep böyle mi devam edecek yoksa belli bir süre mi evet zor bir durum gerçekten eşinizinde elinde olan bir durum değil ama bir çözüm yolu vardır elbet ne biliyim yardımcı eleman alsınlar eşiniz annesiyle babasıyla konuşsun durumun ciddiyetini anlatsın evliliğim bitecek yardım edin desin hiç değilse biraz erken çıkmak konusunda anlaşsın bi yok bulunur belki Allah yardımcınız olsun

Kızınız ile birlikte yapabileceğiniz bir çok aktivite var.
Eşiniz yok diye eve kapanmıyorsunuzdur umarım
hafta sonu gelmeden asla eşimi görmüyoruz
Demişsiniz. Siz eşinizi işyerinde ziyaret edin mesela, ardından bi yürüyüşe çıkın, çocuğu parka götürün.
Kocasız da yapılıyor tüm bunlar.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , tasarım işi eşimde olduğu için elemana pek fazla güvenmiyor zaten sorun burda baş gosteriyor mükemmeliyetçi zihniyetleri yüzünden herşeyi kendileri yapmak istiyor elemanlar var ama normal çalışma saatlerinde kendileri kontrol edebildikleri surece..

Olay kocayla yapılacak aktiviteler değil zaten, kızımla aktivite programlarımız var ,gruplarımız var,sanat etkinliklerimiz var çocuk parkı yürüyüş her günümüzü senlendiren aktiviteler, olay evde bir düzen olmaması ailece gecirilebilen vaktin olmaması toplu yenilen yemeklerin olmaması canımı sıkan bunlar

Hayır yani öyle bi yazmışsınız ki; sabah akşam evdesiniz diye anladim şahsen
7 senelik evliyiz demişsiniz, bu çok uzun bir süre,şimdiye bi düzen olmuş olması gerekiyordu.

Baba oğul kazandıkları parayı napiyorlar?
İşlerini hafifletecek ek çalışan almayı düşünmezler mi?

Anladığım kadarıyla işleri iyi, elde ki imkanları ile çalışan sayısını arttırıp vakitlerini ailelerine neden ayirmiyorlar? Çok mu pintiler acaba

Evet bende yazdığımı okuyunca şimdi size hak verdim :) yok genelde evde olmuyoruz kızım çok sorgulamasin diye mümkün mertebe programları akşama yapmaya çalışıyorum.
Kazandıkları parayı sadece büyümeye harcıyorlar daha fazla daha fazla ,elemanlari var evet ama sayılı ,işleri gereği mühendis çalıştırmak zorundalar yaptıkları işi herhangi biri yapamıyor , çalışan bulmakta haliyle zorlaşıyor ,zoruma giden herşey biranda olsun isteyip bizden yılları çalıyorlar zamana bırakmıyorlar.. dahada kötüsü farkında bile değiller .. keşke bı farkındalık oluşturabilsem..

Evet bu inanılmaz canımı sıkıyor.. her gün biraz daha büyüyen kızımin bu hallerine tek şahit olan benim ,destek alıyorum.. yinede bu saatler olduğu zaman bir hüzün çöküyor iste

Çok kötü bir durum,adınıza üzüldüm en çokta kızınıza.
7 aylık bebeğim babasını çok seviyor diye hafta da bir gün kaldığı nöbete kalmasını istemiyorum va hatta bu yüzden tartışıyoruz.

Çünkü çocuk babasını görünce resmen havalara uçuyor. Gelmediği gün,acaba babasını özledi mi, üzülüyor mu diye çok takıyorum kafaya

Bir de sizin kızınız yaş olarak daha büyük ve dolayısıyla durumun daha çok farkında.
Bi çözüm bulana kadar siz alın kızı babasına gidin olmaz mı?

Yaa Allah bağışlasın ,bebeklerin babalara karşı ayrı bir düşkünlüğü oluyor, Rabbim ayırmasın..
Onuda denedim ama organize evimize uzak gittiğimizde eşim pek memnun olmuyor , alalen dile getiriyor zaten yollar bozuk bişey olcak akşam vakti vs sakin gelmeyin veya çalışmam gerek vaktim yok vs gibi ,inanılmaz bir psikoloji hiçbir kadının maruz kalmasını istemem..

Amin Allah razı olsun. Umarım siz de bu durumu tez zamanda çözüme kavuşturursunuz.

Bu adam da hiç mi özlem duygusu yok. Neden bi çabası,gayreti yok.

Boşanmaya kalkıştım dediniz,aileler haberdar oldu mu?

Amin Allah razı olsun. Umarım siz de bu durumu tez zamanda çözüme kavuşturursunuz.

Bu adam da hiç mi özlem duygusu yok. Neden bi çabası,gayreti yok.

Boşanmaya kalkıştım dediniz,aileler haberdar oldu mu?
Īskolik tanımı var ya işte o tam olarak eşim ve ailesi ,inanılmaz bı ilgi ve aşkla yapıyorlar anlamlandiramiyorum bende pek ,ama yok bize karşı özlem vs yani varsada pek hissetmiyorum.
Evet aileler haberdar oldu tabi, ailem karışmadi saygı duydular ,ama eşimin ailesi inanılmaz bir baskı yaptı tekrar olması için eşimde öyle ,sözler verildi iş yükünü hafifleticez daha ağır adımlarla ilerlicez vs ki 6 ayda en azından haftada 4 gün eve gelmeye başladı , sonra yine aynısı oldu

Sizi anlıyorum ama aşılmıcak gıbı deıl. Bılmıorumkı yalnızlık derecesını. Herkesın yasadıgı kemdıne zor

Benimde eşim asker yılın 8 ayı görevde oğlum 2 yaşında babası birkaç ayını anca gördü çok zor evliyken yalnız olmak biz onlarla olmak için evlendik ama onlarsiz yaşıyoruz malasef

Siz sanki boşanmışsınız da eşiniz hafta sonları çocuğu görüyor gibi yaşıyorsunuz. Mecburi bir durum olsa idare etmeye çalışılır ancak esinizinki keyfi. Adam işiyle evli. Kendinizi daha fazla bu evliliğe hapsetmeseniz iyi olacak. Yaşlandıktan sonra değil de şimdi ister insan kocasıyla dışarı çıkmayı, beraber yemek yemeyi, gülmeyi, sohbet etmeyi, eğlenmeyi. Ömür böyle geçmez ve sizi kocasız bir evliliğe mahkum etmeye hakkı yok.
Çocuğunuz için hiç konuşmuyorum bile. Konuşun düzelir belki durum diyemeyeceğim çünkü defalarca boşanma aşamasına gelmişsiniz ama değişen bir şey olmamış. Giden zaman sizden gidiyor.

Benim eşim de çok yoğun çalışır ama yaptığı iş bunu gerektiriyor. Daha azı olmaz yani. Sizin eşinizin işi için durum nasıl bilemiyorum Ben de alırım çocuğumu en geç gün aşırı işyerinde ziyarete giderim. Eşim de çok mutlu olur bu duruma çocuğum da ama şartlar bunu gerektirmiyor olsa ve sırf işkolik oludpu için saatleri uzatıyor olsa sorun olurdu

Siz bunu yazınca asker eşleri aklıma geldi sınıra giden askerler eşlerini çocuklarını aylarca göremiyorlar. Şükredin bence işi gücü var birşeyler için uğraşıyor. İşsiz bir sürü insan var. Bu ekonomik koşulda artık kimse mantıklı düşünemiyorum malesef. Geçici olarak bakın olaylara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…