Evliyken yalnız olmak

Pek anımız yok en azından ben hatırlamıyorum,tatilede kızımla başbaşa gidiyoruz genelde ,kesinlikle bende artık bunun bir evlilik olmadığını düşünüyorum , babasida eşimden pek farklı değil kv de de aynı kadın yıllarını yanlız geçiriyor , 4 saatlik uykuya dayanıyor 2 saatte öğlen iş yerinde uyuyormuş ama biliyorum ki ilerde bunun sağlık problemleri inanılmaz olucak ve çok kez gece gittim gerçekten çalışıyorlar inanılmaz ,önceleri vay be diyordum bu gerçekten büyük bir azim gecicek ,sonradan bunun aslında hırs olduğunu anladım ve bitmicek

Rahmetli dedem de öyleymis (babamin babasi). Istanbul'un bilindik erkek berberi olmus. Haftanin 7 gunu, Bayram vs hergun calisirmis, ve calisirken ayakta ölmüs. Babaannem 2 cocuga evde kendi bakmis. Babam ve halam dukkana gidip babalarina yardim ederlermis, oyle zaman gecirirlermis. Ben babaannemin tek bir gun sikayetini duymadim, hatta vefat ettikten sonra kalan Mal mulk sayesinde cok rahat bir hayat yasadigi icin "Allah o adamdan razi olsun, bizleri ne guzel yasatti, cocuklarimin da gelecegini kurtardi" derdi.

Madem nisanliyken de öyleymis, ileride temposu azalsa bile Standart calisma saatinde calisan biri pek olamayacak, ancak yasi epey ilerlediginde. Esiniz bir iskolik, bu sizin konusmanizla degisecek bir durum degil.

Siz de olaya babaannemin baktigi gibi mi baksaniz ?

Herkesin kendi bileceği iş ama lüksünden feragat etmek istemeyen şikayette etmeyecek o zaman.
:) Lüks demeyelim ama evet iyi şartlarda yaşıyorum lakin gelir kendimin ,eşim kazandigini genelde gayrimenkule yatırır , dediğiniz gibi olsaydı şikayetim olmazdı muhtemelen

Nişanlıyken ayrılsaydın diyor musunuz pişman mısınız iyi kazanıyorsa adam ne yapsın çalışıyor
evet bazen, çalışmak herşey değil. şuan da yönetici durumunda, daha önce düz memurdu tanıştığımızda. ama bi değişiklik olmadı. her zaman çok çalışırdı. konuşmaları, bugün - yarın. 1 - 2 personel daha gelse düzeleceği şeklinde oldu. personel gelse de durum düzelmedi... ben düz memurluğa geri dön diyorum ki bu 3-4 bin daha aşağı maaş alması demek. valla para umrumda değil. bende kazanıyorum yeter yani.... sağlığından oluyor. bizi geçtim kendisine yazık ediyor artık...

kendisi ile de çalıştığım için nasıl iş yaptığını biliyorum. her detaya önem verir. her şeyi inceler ıdısına bıdısına kadar. ama gönderdiği mercih umursamaz okumaz. yani basit düşünüp yapsa da iş yürür... o abartır... mükemmelliği arar...

Evet sizin işinizde çok zor beni çok iyi anlarsınız gerçekten zor ve benimde elimden pek birşey gelmiyor

7 senedir 2 sene sonra diyor :) bitmiyor
bitmez... huyu bu. ya kabullenmen lazım yada bitmesi...

ben düşünüyorum. çok sevdiğim için ve bize verdiği kısa zamanlara kıyamıyorum. biz gidersek hayata küser eminim. oda çok seviyor.

:) Lüks demeyelim ama evet iyi şartlarda yaşıyorum lakin gelir kendimin ,eşim kazandigini genelde gayrimenkule yatırır , dediğiniz gibi olsaydı şikayetim olmazdı muhtemelen
Sizin için yazmamıştım onu, cevap yazdigim üyenin yakını içindi.

Sizde çalışıyor musunuz? Eşiniz o kadar çalışıp parayı sizin hayatınızda artı bir değer olarak var etmiyorsa gerçekten ne anlamı var? Tabi ki yatırım da yapsın ama bilemedim, hem hayatınızda yok hem ekonomik olarak size katkı sağlamiyor fark şeyler yapıyorsa o da başka bir sıkıntı.

Iş iş diye ölüyor kısmı var ya hah işte bu beni okadar yoruyorki ,sağlığından olmasından da inanılmaz korkuyorum ki görünen o zaten

Aklıma asker eşleri geldi, onlar napsın hepsi kocayı mı boşasın, sizi anlıyorum ama bu yüzden boşanmak biraz düşündürdü, bence başka rahatsız olduğunuz şeyler de var bu da çabası gibi geldi..

Iş iş diye ölüyor kısmı var ya hah işte bu beni okadar yoruyorki ,sağlığından olmasından da inanılmaz korkuyorum ki görünen o zaten

egzama eşim şuan. kötü sıkıntısı çok... daha farklı yerlere gidecek diye de korkuyorum...

En azından bundan eminsiniz ben pek emin değilim

belki seviyordur. hırs gözünü karartmıştır. daha fazla daha fazllla. kendi işi ya birde.. kazandıkları aileye... benim durum farklı kamu olduğu için k.çını yırtsada aynı.. basit yapsada işini aynı maaşı. değişen yok. tabi aldığı paranın hakkını versin yatmasın ama kendine de yazık etmesin. basit yapsada işi yürür.

ne umduk ne bulduk gibi.. konuşma zamanı yakın bizim.. hayırlısı artık. ben bu şekil devam edemiyorum. astım hastasıyım. beni desteklemeyince çok sık rahatsızlanıyorum... kendime ve oğluma da bakamaz duruma düşmekten korkuyorum.

Şuan calismiyorum kızım yokken yoğun çalıştığım dönemde bende kazanıp gayrimenkul yatırımı yapmıştım kira gelirlerim var ve evet eşim sadece kızımın okul kreş masrafını karşılıyor pek ekstramiz yok,genel anlamda kendim kendime geciniyorum,

ya arkadaş için değilde, misal asker eşi belli bu adam göreve gidecek vs belli yani... iş kolikler daha farklı bence. zaman ayırabilecekken yapmaması koyar. eşin diyor ki sabret az kaldı şu olacak düzelecek daha az çalışcam geçcek. ama o vakit hiç gelmiyor... asker adam 45 yaşında emekli... bunlar sittin sene çalışmaya devam edecekler...

Alin karsiniza konusun cocugun bu zamanlarini bir daha bulamayacaksin. Sagligindan da olursan sana bakmam. Makul bir saatte evde ol hic degilse aksam gor cocugunu bir aile olalim diye. Ise yarar mi bilmiyorum ama hic degilse denemis olursunuz.

InsAllah Rabbim size saglik verir her annelerin duygusal manevi ilgiye ihtiyacı var umarım sizde kendinizi ifade edebilir ve düzeltirsiniz benimki zor bende MS hastasiyim ve dönem dönem inanılmaz ağrılarım oluyor kafamı kaldiramicak kadar ,o zamanlarda bile yok belkide bu sebepten sevgi hissediyorum bilmiyorum

En güzel yıllarımı yapayalnız geçireceksem niye evleneyim ki? evlilik dediğin nedir? birlikte bir ömür paylaşmaktır. eve para vermek, ihtiyaçları karşılamak kocalık-babalık değildir. tatile bile birlikte gitmediğim eşi ne yapayım ben? burada asker-kaptan örnekleri veren insanlar için de aynı şeyleri söylerim. herkesin bir karakteri var, ben kabul edemem aylarca ayrı kalmayı sürekli. başkası kabul edebilir.

Canım sıkkın kocam yok, o akşam dışarda yemek yemek istiyorum kocam yok, hastayım kocam yok. sadece çocuğun değil sizin de bu yaşlarınız bir daha geri gelmeyecek ki. eşiniz normal saatlere çeksin çalışmasını. dünyayı kurtarmıyor sonuçta. para hırsı da tehlikeli bu kadar.

Alin karsiniza konusun cocugun bu zamanlarini bir daha bulamayacaksin. Sagligindan da olursan sana bakmam. Makul bir saatte evde ol hic degilse aksam gor cocugunu bir aile olalim diye. Ise yarar mi bilmiyorum ama hic degilse denemis olursunuz.
Bunuda denedim en fazla 1 hafta

Inanın bu durumlar okadar canımı yakiyor ki o kadar yanlızim inanın tamda o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…