- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
Ne şirketi var acaba başka elemanları yok muOlay kocayla yapılacak aktiviteler değil zaten, kızımla aktivite programlarımız var ,gruplarımız var,sanat etkinliklerimiz var çocuk parkı yürüyüş her günümüzü senlendiren aktiviteler, olay evde bir düzen olmaması ailece gecirilebilen vaktin olmaması toplu yenilen yemeklerin olmaması canımı sıkan bunlar
bu arada 13 yıllık evliyim. belliydi aslında böyle olacağı, nişanlıykende aynıydı... keşke ozaman aysaydım.. çok seviyorum ama zorlanıyorum. oğlum 1. sınıf ödev yaptırıyorum 10dk aralara ihtiyacım oluyor ozaman bile çocukla ilgilenmiyor. iş iş diye ölüyor... sevdiğim için bırakasım da gelmiyor. bilmiyorum... böyle devam ederse kendi sağlığından da olacak...Bizde de sorun var, eşim iş kolik. kurumda çalışıyor üstelik. sürekli iş yapıyor. akşam evde ama bilgisayar başında geçiyor yemekten sonra. iş olmadığı zamanda uyuyor. iş planlaması pek yok. bi dönem birlikte de çalıştık. elinden iş alacam diye göbeğim çatlamıştı. zorla iş almıştm. aşırı mükemmeliyetçi eşin gibi... oğlum 6 yaşında, babasını evden gönderme derdinde. gitsin biz takılalım diyor artık çocuk. eşim evde sesimizden rahatsız olunca kızıyor, oğlumda gönderem naparsa yapsın modunda....
ben eşimi ikna ettim ilaç kullanması için. şimdi ilaç deneyecek olmadı psikiyatriste gidecek. kendisi de sıkıntılı. keskin sirke küpüne zarar. 1 yıldır geçmek bilmeyen egzamaları oluyor artık.. onun vücut bu düzeni kaldıramadı....
senin eşinde anca sağlık elden gitmeye başladığı zaman anlayacak malesef... onun öncesinde ne desen boş.
Nişanlıyken ayrılsaydın diyor musunuz pişman mısınız iyi kazanıyorsa adam ne yapsın çalışıyorbu arada 13 yıllık evliyim. belliydi aslında böyle olacağı, nişanlıykende aynıydı... keşke ozaman aysaydım.. çok seviyorum ama zorlanıyorum. oğlum 1. sınıf ödev yaptırıyorum 10dk aralara ihtiyacım oluyor ozaman bile çocukla ilgilenmiyor. iş iş diye ölüyor... sevdiğim için bırakasım da gelmiyor. bilmiyorum... böyle devam ederse kendi sağlığından da olacak...
Her şey para mı? Para kazanılır yine ama çocuğunun büyümesini görememek geri gelmez.Nişanlıyken ayrılsaydın diyor musunuz pişman mısınız iyi kazanıyorsa adam ne yapsın çalışıyor
Haklısınız ama kendi işini yapan çoğu kişi böyle malesef benimde var etrafımda böyle adam çok iyi kazanıyor ama gecesi gündüzü yok çok lüks terde yaşıyorlar ama çocuklar hep anne ilgileniyor adamın iş dışında muhabbeti yok oturmaya gittiğimizde bile hep iş elinde telefonHer şey para mı? Para kazanılır yine ama çocuğunun büyümesini görememek geri gelmez.
Konuda da zaten işkolik ve hırslı olmasından yakınılıyor. Sadece iş tarafına zaman ayırıyor aileye yok.
Bence çok zor Allah yardımcısı olsun.
Başlığı görünce çalışmak zorunda olan çalışmasa geçinilemeyecek bir durum var sanmıştım ama hiç de öyle değilmiş.
Bu kazandığımın çok çok daha azını kazanayım maaşlı bir yere gireyim saatlerim belli olsun deseydi konu sahibi kabul eder miydi acaba aynı durumda bir yakınım var kadın hem şikayet ediyordu bize zaman ayırmıyor diye hemde adam bu teklifi yaptığında kabul etmiyordu lüksünü bırakamıyorduBahsettiğiniz çalışma saatleri çok uzun.
Boşanma lafı geçince, haftada dört gün eve erken gelebildiğine göre eşiniz, gerçekten ailesiyle vakit geçirmek istese bir yolunu bulur. Baba ve oğullar aynı kafada, ailelerinin hayatlarından çalıyorlar.
Çok zor Allah yardımcınız olsun.
7 senedir 2 sene sonra diyor :) bitmiyorPeki soruyormusunuz ne zamana kadar böyle devam edecek diye. Eğer bir süre ise idare edilir de her zaman olacaksa işiniz zor.
4 saat evde uyuyor bildiğim kadarıyla 2 saatte iş yerinde uyuyor öğle vakti inanılmaz ama gerçek :)kac saat uyuyor, iki mi ?
Herkesin kendi bileceği iş ama lüksünden feragat etmek istemeyen şikayette etmeyecek o zaman.Bu kazandığımın çok çok daha azını kazanayım maaşlı bir yere gireyim saatlerim belli olsun deseydi konu sahibi kabul eder miydi acaba aynı durumda bir yakınım var kadın hem şikayet ediyordu bize zaman ayırmıyor diye hemde adam bu teklifi yaptığında kabul etmiyordu lüksünü bırakamıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?