- Konu Sahibi kavun kokusu
-
cok tesekkur ederımSu ilk 3 cümle resmen korku filmi gibi. Bende lohusa depresyonu yasadim fakat sen cok daha kötü seyler yasamissin. Önünde saygi ile egiliyorum ve dahasi yaninda olsam sarilirdim sana. Gercekten cok kötü zamanlar gecirmissin.
Ve vatana millete hayirli cocuk diyorsun ya, iste ondan dolayi kürtaji savunmustum. Cocuk yetistirmek öyle zor ki. Kilavuzu yok. Hep kendini sorguluyorsun, hafif (yada agir :) ) paranoya oluyorsun. Esin ile mesajlarda kakasinin rengini dahi konusuyorsun. Umarim cocuklarimiz saglik ve huzur icinde büyüyürler canim.
O haberi ben de okudum ve o bebeklerin anneleriyle ne kadar geçirecek zamanları var diye üzüldüm.Konuyu okuyunca ilk olarak bebeginize üzüldüm,anlatım şeklinizden dolayı sert geldi. Sizi anlamaya çalısıyorum sizde haklısınız,sizin icin dua edicem ins. bebeginizle aranizda çok kuvvetli ve güzel bir bag olusur.
Biraz once haberlerde izledim, hindistanda 74yaşında kadin ikiz bebek dogurmuş
Sizi korku sarmış sanki,o yuzden bu duygular tavan yapmişbakin teyzeme size cesaret olur belki diye yazayim dedim
Saka bi yana,bebginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz ins. ❤
Haberi ilk duydugumda çocuklara üzuldüm,kendi bencilce sadece annelik duygusunu yaşamak adini cocuk dogurmak vicdansizlik bence. O cocuklar nasil yetisecek nasil olucak aklim almiyor. Zaten babalarida felc gecirmis.....O haberi ben de okudum ve o bebeklerin anneleriyle ne kadar geçirecek zamanları var diye üzüldüm.
İnsanların şartları farklı çünkü.siz bu gruba dahil misiniz bilmiyorum lakin soyle bir yorum yapmak istiyorum cunku bu forumda cok karsilastim.
istenmeyen gebelikle karsilasan kisilere kurtaj tavsiyesi veren, destek olan kisiler kendi baslarina geldiklerinde bebeklerine kiyip kurtaj olamiyor.
acaba baskasina onerdiklerinde dogru oldugunu dusundukleri yontemi kendileri neden uygulamazlar?
ya da kendi uygulayamayacaklari yontemi neden baskalarina tavsiye ederler?
hic sanmiyorum8 ay sonra bebeğinizi kucağınıza alınca bu söylediklerinize pişman olacaksınız. Evlat demek can demek, gözünüzün ondan başkasını görmemesi demek. O nedenle çok tasalanmayın, hamileliğinizin keyfini çıkarın.
Çocuğumuz olmak istemezdim, Rabbim sadece isteyenlere versin. Verip de sukretmediklerinden alsin, isteyip dua edenlere versin
Konu sahibine yazdım size yazmadım polemikten dolayı şikayet ediyorum şimdi. Ayrıca beddua değil herkesin gönlüne göre olsun diyorum. Bana da aynısını dileyebilirsiniz. Memnun olurum hatta.Ben de böyle bol bol beddua edenlere dönsün bedduası diye diliyorum.
Daha taze hamile bir anne adayının üzülüp üzülmeyeceğini düşünmeden, kalpsiz davranan, beddua edenlere dönsün inşallah o kötü sözleri.
Ayıptır ya.
Kadın belki çok iyi bir anne olacak! Olamasa bile siz kimsiniz de burada iki satır cümlesine evlat acısı dileyebiliyorsunuz?? Ne kadar tanıyorsunuz bu kadını? Merhametini, kalbinin temizliğini ne biliyorsunuz da bu satırları yazabiliyorsunuz?
Konu sahibine yazdım size yazmadım polemikten dolayı şikayet ediyorum şimdi. Ayrıca beddua değil herkesin gönlüne göre olsun diyorum. Bana da aynısını dileyebilirsiniz. Memnun olurum hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?