Evrenin saç baş yolduran espri anlayışı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
n

Yargilamak icin sormuyorum fakat baba olmadan niye bir cocuk yaptiniz? Hadi annelik duygusunu tatmak istediniz, niye ikincisini yaptiniz? Niye cocuklari babasiz bir hayata, yipranmis bir anneye mahkum ettiniz?

14 haftalık bebegın düşmesi boyle mı olur ? yanı rahımde bebek kendılıgınden yere duser mı rahımden cıkıp ? oyle bebegın basını falan mı tutabılırız
?
hanı hıc dogurmamıs olsak...

bunu şimdi neden yazdınız buraya? Hamile olan, olmak isteyen, düşük tehlikesi olan onlarca yüzlerce kadın okuyor burayı. Neden insanları bu şekilde kötü etkilemeye çalışıyorsunuz?
Kibledim mesajınızı, kabul görür, görmez bilmiyorum ama bu mesajda iyi niyet yok.

Valla bende okurken dumur oldum , 12 haftalikken bebegimin kalbi durdu , aldilar , minnacigin da minnacigi biseydi , 14 haftalikta ne kadar buyuyecek de basini tutucaksin normal dogum yapar gibi yapacaksin

Duzenleme : 8 cm mis bebek 14 haftalikken

Hani alttan iki pirinç tanesi gibi dişi çıkacak ve size gülerek ağzının dolusu anne diyecek ya :) hah işte hepsi geçecek hissettiğiniz endişe korku isteksizlik adı her ne ise hepsi son bulacak. Naçizane tavsiyem içinizi ferah tutmak bunun olması için de bol bol dua etmek :)

Valla bende okurken dumur oldum , 12 haftalikken bebegimin kalbi durdu , aldilar , minnacigin da minnacigi biseydi , 14 haftalikta ne kadar buyuyecek de basini tutucaksin normal dogum yapar gibi yapacaksin

zekayı kucumsemek cıddı ıstır
ah bır bılseler milana ah ah :)

Hislerimize saygı duymakla beraber ilk bebeğini doğumdan sonra kaybetmiş ve güç bela çocuk sahibi olabilmiş bir anne olarak yazdıklarınız bana biraz fazla acımasızca geldi açıkcası. Umarım Allah o sevgiyi koyar içinize.eşiniz mutluymuş bu durumdan demekki gerçekten istiyormuş sizi üzmemek için mecburiyetten saygı duymuş istememenize. Aslında eşinizin mutluluğu bile çocuk konusunda sizde istek uyandırabilir. Lütfen ama lütfen acil psikolojik destek alın.

Zorla insani kotu soyletiyosunuz ya.
Evlenmeden hamile kalip kurtaj olmak isteyene sayfalarca aldirma vebal bilmem ne diye ne hakaretler yazildi. Simdi kadin dogurmak istiyorum ama hazir degildim demis duygularını anlatmis tavsiye istemiş. Nerden cikardiniz sevgisiz buyuyecekmis acinacak haldeymis cocuk. Yok sen o cocugu aldir, yok boyle dusunuyosun engelli olursa, bag kuramayan cocuklar psikopat katil olur , Allah onu senden alsin bilmem ne. Cahilliginizin , kararmis kalplerinizin, batıl inanclarinizin ucu bucagi yok. Kendi beddualarinizda bogulun. Sinir geldi ya.

Gencecik üniversite öğrencisi olsaydı okulu bırak doğur ya bir daha olmazsa derler, babası istiyor annesi henüz şokta kalkmış neler diyorlar.
Evlat acısı istemek nedir ya?
Ben düşmanıma diyemem o sözü.
En nefret ettiğim insana elinden alsın Allah diyemem.
Bu cümleyi kurabilen insandan bin kat iyi anne olacağına da eminim.
Kalpleri kararmış bazı insanların.
Resmen sinirlendim ya.

Konu sahibine yazdım size yazmadım polemikten dolayı şikayet ediyorum şimdi. Ayrıca beddua değil herkesin gönlüne göre olsun diyorum. Bana da aynısını dileyebilirsiniz. Memnun olurum hatta.
Herkesin gönlüne göre değil yaradanın isteğine göre oluyor bu işler. O biliyor çünkü kimi neyle imtihan edeceğini.

Öyle sevgi kelebeği olmanıza gerek yok
Şart değil yani
Gerçekçi olun bence, durum bu ve karar sizin kararınız. Aldırmak seçenek değil demişsiniz. O zaman önünüzde 8 ay gibi bir zaman var biraz adapte olursunuz. Doğunca işler zorlaşıp karışabilir. Bebek 6 aylık falan olunca hayatınızı ele geçiren küçük varlıktan çok fazla zevk almaya başlıyorsunuz bence.

ee hem kurtaj tavsiye edip hem kurtaj olanlardansaniz mesajim size degilmis demek ki bosuna ustunuze alinmissiniz. sizi tanimiyorum ki ozel hayatinizi bileyim.

ben 17 haftalık bebeğimi düşürdüm, baya baya suyu geldi ve normal doğum gibi doğdu. aynı normal bir bebek gibiydi, sadece biraz minyatürü. zannedersem bir karış kadar vardı boyu.

ben 17 haftalık bebeğimi düşürdüm, baya baya suyu geldi ve normal doğum gibi doğdu. aynı normal bir bebek gibiydi, sadece biraz minyatürü. zannedersem bir karış kadar vardı boyu.
Ayni sekil bi tanidigimda 18 haftalikken karninda olen bebegini, suni sanciyla dogurttular. Ben gormedim ama bebegin herseyi belliymis.. elleri ayaklari kafasi..

yalnız 17 haftalık ıle 12 haftalık bebek arasında 1 aydan fazla zaman var 4 ay+1 haftalık bebekmıs bebek gun gun buyuyor bılıyorsunuz 5 haftada dedıgınız gıbı olur fark eder tabıkı ... gecmıs olsun bu arada

Dimi tamda konuyla alakalı Videoyu yükleyemedim
Bu kadin surekli ama cocuk doguranlara bi ates puskuruyo.. yani hakli oldugu yerlerde var elbet ama surekli ayni seyleri soyluyor. Sevgilisi kendinden bi hayli kucuk yasca.. herkes diyorki: sen zaten baskasinin cocugunu buyuttugun icin dogurmana gerek kalmamis:)) ee ne diyecegini degil ne duyacaginida hesap etseydi keske..

Cok uzuldum , gecmis olsun , 17 haftalik ile 14 haftalik farkli ama hic duymamistim 8-10 cmlik bir ceninin normal dogum gibi dusurulduunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…