- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.901
ben önceleri ilaçlara bağlıyordum bu adet öncesi gibi ağrıları. ama biz 15. günde ilaçları kestik. bugün 24. gün. hala devam ediyor. buradaki kadın doğumcum hamileliğin ilk dönemlerinde adet öncesi gibi hisler ve kasılmalar normal dedi dün. benim normalde de çok şiddetli ağrıyla geçiyor reglim. bu yüzden normal karşıladım.Çok ilginç ya ne alakaysa. Arada geçiyor tekrar başlıyor. İns sizin gibi güzel sonuçlar alırız
Çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsinTebrikler gözünüz aydınnn
Olumsuza yormamak gerekiyor demekki. Hayirlisi olsun ins.ben önceleri ilaçlara bağlıyordum bu adet öncesi gibi ağrıları. ama biz 15. günde ilaçları kestik. bugün 24. gün. hala devam ediyor. buradaki kadın doğumcum hamileliğin ilk dönemlerinde adet öncesi gibi hisler ve kasılmalar normal dedi dün. benim normalde de çok şiddetli ağrıyla geçiyor reglim. bu yüzden normal karşıladım.
[/QUOTE]Olsun cnm önemli degil. Ben pek umudum yok ama yine de verdim.ben 3.gün embriyosu idrar testi yaptım koskocaman tek çizgi cıktı silik bile çıkmadı. 8.9. Gün yapmıştım Smdi degl.bugun de test günüm verdim kan öğlenden sonra alicam.
[QUOTE="gulserencintesun, post: 6535953
5. Gün embriyosu 12 Eylül transfer olmuştum.geç gördüm şuna ne durumdasın
Benim de adetim çok şiddetli ağrıyla geçiyor normalde. Hatta benim transferimin ertesi günü adet tarihimdi. Suan adet tarihim olmamasına rağmen şiddetli kasık ağrılarım basladi. Acaba halâ gelmeye mi çalışıyor diye panik oldum doğrusuben önceleri ilaçlara bağlıyordum bu adet öncesi gibi ağrıları. ama biz 15. günde ilaçları kestik. bugün 24. gün. hala devam ediyor. buradaki kadın doğumcum hamileliğin ilk dönemlerinde adet öncesi gibi hisler ve kasılmalar normal dedi dün. benim normalde de çok şiddetli ağrıyla geçiyor reglim. bu yüzden normal karşıladım.
Gözün aydın, inşallah sağlıklı kucağına alırsın6.gün bugün var değil mi
Normal heralde ben de de var bende endişeleniyorum adet günün geçti micanım ben keseyi gördüm ama hala adet olacak gibi ağrım var günde 1 defa en az.
Aminn çok sağolun inşallahGözün aydın, inşallah sağlıklı kucağına alırsın
öyle canım. hiçbişeyi hiçbişeye yormamak lazım. ay atladım zıpladım bişey mi oldu, dinlenemedim tutmazsa vs. bana 2. test 15. günde çıkan 95 ten sonra kimyasal bu dediler. ben oo koli taşıdım. temizlik yaptım. hatta 14 gün boyunca bişey olur diye kucağıma alamadığım 2 yaşındaki tombik yeğenim birden ağlayıp kucak isteyince herkesin itirazına rağmen "bırakın ya zaten yokmuş bebek. bari meleğimle kucaklaşalım" diye kucağıma aldım kuzucuğumuOlumsuza yormamak gerekiyor demekki. Hayirlisi olsun ins.Kısmet bakalım
çoktan geçti. üstelik ilaç da kullanmıyorum ben. kese vs gördük zaten. kalp atışı bekliyoruz artık. ama yine de azıcık akıntı olsa, azıcık adet ağrısı hemen bi bakıyorum. endişe böyle bişey.Normal heralde ben de de var bende endişeleniyorum adet günün geçti mi
benim de 10. gün test tarihimdi. 10 gündür ilaç da kullanmıyorum ben. benim de bazen şiddetlenecek gibi oluyor. sanırım rahim hareketleri olunca böyle hissediyoruz.Benim de adetim çok şiddetli ağrıyla geçiyor normalde. Hatta benim transferimin ertesi günü adet tarihimdi. Suan adet tarihim olmamasına rağmen şiddetli kasık ağrılarım basladi. Acaba halâ gelmeye mi çalışıyor diye panik oldum doğrusu
benim de 10. gün test tarihimdi. 10 gündür ilaç da kullanmıyorum ben. benim de bazen şiddetlenecek gibi oluyor. sanırım rahim hareketleri olunca böyle hissediyoruz.
Teşekkür ederim
Herkes hakkında hayırlısı olsun vallaEvet bu bayan henüz sonucunu yazmadı umarım her şey yolundadır merqk ettim bende
Benim doktor tüp bebek icin örnek verene kadar takviyeye devam et sonra kes dedi. Opu sonrası bıraktı eşim takviyeyi. Zaten 6 aydan fazla kullanılmaması gerekiyormus. Tutmazsa tekrar başlariz artık. Zaten erkekler ne iş yapiyor ki bütün işlemleri kadınlar görüyor. Bi zahmet ilaçlarida kullansınlarArkadaşlar eşlerinize de ilaç yazıyor mu doktor hani sorun eşinden kaynaklananlara sorum eşim doktora gidene kadar ilaç kullanmam diyor takviye kullanıyordu bir hafta oldu bitti kullanmam diye inat ediyor çok ters bir eşim var hiç bu huyunu sevmiyorum alsan da içmem diyor o kadar inat
8 9 aydır takviye kullanıyor ama farklı takviyeler kullandı promotil men ile başladı uzun sure kullandı sonra progeny m kullandı 1 ay da acaba devam mı etmeli doktora gidere kadar gerçi yok artık kullanamam diyor doktora gidene. KadarBenim doktor tüp bebek icin örnek verene kadar takviyeye devam et sonra kes dedi. Opu sonrası bıraktı eşim takviyeyi. Zaten 6 aydan fazla kullanılmaması gerekiyormus. Tutmazsa tekrar başlariz artık.
Kuzum aynen yaaa bi zahmet bizim yaşadıklarımız ya da yaşayacaklarımız karşısında bir takviye kullanmış çok mu keci boynuzu kuru yapıyorum tüp bebeğe kadar ileri hareketimiz çok çok dusuk ben keçiboynuzu pekmezi yiyorum yeter diyorBenim doktor tüp bebek icin örnek verene kadar takviyeye devam et sonra kes dedi. Opu sonrası bıraktı eşim takviyeyi. Zaten 6 aydan fazla kullanılmaması gerekiyormus. Tutmazsa tekrar başlariz artık. Zaten erkekler ne iş yapiyor ki bütün işlemleri kadınlar görüyor. Bi zahmet ilaçlarida kullansınlar
Canım tedavi basladimi sizin?. Sperm örneği verene kadar devam etmeli. Kaan Aydos takviyeleri kullandigi sürece sperm düzelir demişti.8 9 aydır takviye kullanıyor ama farklı takviyeler kullandı promotil men ile başladı uzun sure kullandı sonra progeny m kullandı 1 ay da acaba devam mı etmeli doktora gidere kadar gerçi yok artık kullanamam diyor doktora gidene. Kadar
Benim eşimde yumurta toplamadan sonra ilaç bitene kadar devam etti, sonra bıraktı. Doktor da kullanın dememişti. Bizde tekrar başlamadık.Arkadaşlar eşlerinize de ilaç yazıyor mu doktor hani sorun eşinden kaynaklananlara sorum eşim doktora gidene kadar ilaç kullanmam diyor takviye kullanıyordu bir hafta oldu bitti kullanmam diye inat ediyor çok ters bir eşim var hiç bu huyunu sevmiyorum alsan da içmem diyor o kadar inat
Neden daha iyiİnan belirti olmaması daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?