Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çok ilginç ya ne alakaysa. Arada geçiyor tekrar başlıyor. İns sizin gibi güzel sonuçlar alırız
ben önceleri ilaçlara bağlıyordum bu adet öncesi gibi ağrıları. ama biz 15. günde ilaçları kestik. bugün 24. gün. hala devam ediyor. buradaki kadın doğumcum hamileliğin ilk dönemlerinde adet öncesi gibi hisler ve kasılmalar normal dedi dün. benim normalde de çok şiddetli ağrıyla geçiyor reglim. bu yüzden normal karşıladım.

Olumsuza yormamak gerekiyor demekki. Hayirlisi olsun ins. Kısmet bakalım

[/QUOTE]
Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın

Benim de adetim çok şiddetli ağrıyla geçiyor normalde. Hatta benim transferimin ertesi günü adet tarihimdi. Suan adet tarihim olmamasına rağmen şiddetli kasık ağrılarım basladi. Acaba halâ gelmeye mi çalışıyor diye panik oldum doğrusu

Olumsuza yormamak gerekiyor demekki. Hayirlisi olsun ins. Kısmet bakalım
öyle canım. hiçbişeyi hiçbişeye yormamak lazım. ay atladım zıpladım bişey mi oldu, dinlenemedim tutmazsa vs. bana 2. test 15. günde çıkan 95 ten sonra kimyasal bu dediler. ben oo koli taşıdım. temizlik yaptım. hatta 14 gün boyunca bişey olur diye kucağıma alamadığım 2 yaşındaki tombik yeğenim birden ağlayıp kucak isteyince herkesin itirazına rağmen "bırakın ya zaten yokmuş bebek. bari meleğimle kucaklaşalım" diye kucağıma aldım kuzucuğumu tabii bunları azıcık umudumuz var deseler yapmazdım ama demeye çalıştığım tutacaksa ağrı sızı dinlemiyor tutuyor sanırım.

benim de 10. gün test tarihimdi. 10 gündür ilaç da kullanmıyorum ben. benim de bazen şiddetlenecek gibi oluyor. sanırım rahim hareketleri olunca böyle hissediyoruz.

Arkadaşlar eşlerinize de ilaç yazıyor mu doktor hani sorun eşinden kaynaklananlara sorum eşim doktora gidene kadar ilaç kullanmam diyor takviye kullanıyordu bir hafta oldu bitti kullanmam diye inat ediyor çok ters bir eşim var hiç bu huyunu sevmiyorum alsan da içmem diyor o kadar inat

Benim doktor tüp bebek icin örnek verene kadar takviyeye devam et sonra kes dedi. Opu sonrası bıraktı eşim takviyeyi. Zaten 6 aydan fazla kullanılmaması gerekiyormus. Tutmazsa tekrar başlariz artık. Zaten erkekler ne iş yapiyor ki bütün işlemleri kadınlar görüyor. Bi zahmet ilaçlarida kullansınlar

Son düzenleme:
Benim doktor tüp bebek icin örnek verene kadar takviyeye devam et sonra kes dedi. Opu sonrası bıraktı eşim takviyeyi. Zaten 6 aydan fazla kullanılmaması gerekiyormus. Tutmazsa tekrar başlariz artık.
8 9 aydır takviye kullanıyor ama farklı takviyeler kullandı promotil men ile başladı uzun sure kullandı sonra progeny m kullandı 1 ay da acaba devam mı etmeli doktora gidere kadar gerçi yok artık kullanamam diyor doktora gidene. Kadar

Kuzum aynen yaaa bi zahmet bizim yaşadıklarımız ya da yaşayacaklarımız karşısında bir takviye kullanmış çok mu keci boynuzu kuru yapıyorum tüp bebeğe kadar ileri hareketimiz çok çok dusuk ben keçiboynuzu pekmezi yiyorum yeter diyor

Canım tedavi basladimi sizin?. Sperm örneği verene kadar devam etmeli. Kaan Aydos takviyeleri kullandigi sürece sperm düzelir demişti.

Benim eşimde yumurta toplamadan sonra ilaç bitene kadar devam etti, sonra bıraktı. Doktor da kullanın dememişti. Bizde tekrar başlamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…