- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.921
Yok canım vermedilerArkadaşlar eşlerinize de ilaç yazıyor mu doktor hani sorun eşinden kaynaklananlara sorum eşim doktora gidene kadar ilaç kullanmam diyor takviye kullanıyordu bir hafta oldu bitti kullanmam diye inat ediyor çok ters bir eşim var hiç bu huyunu sevmiyorum alsan da içmem diyor o kadar inat
Olunca ay bisey mi oldu kötü mü acaba kafandan her şey geçiyor belirtisiz hamile olmak daha guzelNeden daha iyi
Haklısınız, umarım herşey hepimiz için güzel olur.Olunca ay bisey mi oldu kötü mü acaba kafandan her şey geçiyor belirtisiz hamile olmak daha guzel
Gec dollenme olabilir belkideMerhaba kader arkadaşlarım bugün 17.günüm tekrar kan testi istemişti doktorum 296 çıktı doktorumla görüştüm şuan yükseldi fakat başta düşük çıktığı için 1 hafta sonra tekrar test yaptır dedi henüz hiçbişeye kesin diyemiyoruz seviniyim mi üzülym mi bilemedim hiç
İnşallah dediğin gibi olur biraz lekelenme yaşadım iki gündür açık renkte ilk defa transferimden beri hayırlısı olsun artıkGec dollenme olabilir belkide
Anladım kuzum ikna ettim bakalım çok şükür sizlerin yazdıklarınızla teşekkür ediyorumBenim eşimde yumurta toplamadan sonra ilaç bitene kadar devam etti, sonra bıraktı. Doktor da kullanın dememişti. Bizde tekrar başlamadık.
Kuzum Kasım’da başlayacağız şuan evimizden uzaktayız yoksa çoktan başlamıştık ama sizlerin güzel hanelerinizle mutlu oluyorum sureci öğreniyorum takip amacım bu moral almak umut etmek neler yaşayacağımı bilmek öğreniyorum siz güzel anne adayları sayesindeCanım tedavi basladimi sizin?. Sperm örneği verene kadar devam etmeli. Kaan Aydos takviyeleri kullandigi sürece sperm düzelir demişti.
Teşekkürler kuzum benim bu sözlerinizle ikna etmeyi başardımBenim eşimde yumurta toplamadan sonra ilaç bitene kadar devam etti, sonra bıraktı. Doktor da kullanın dememişti. Bizde tekrar başlamadık.
Çok tatlısın. İkna etmene sevindim. Allah gonlune göre versin inşallahKuzum Kasım’da başlayacağız şuan evimizden uzaktayız yoksa çoktan başlamıştık ama sizlerin güzel hanelerinizle mutlu oluyorum sureci öğreniyorum takip amacım bu moral almak umut etmek neler yaşayacağımı bilmek öğreniyorum siz güzel anne adayları sayesindeşimdilik eşimi ikna ettim takviye kullanacak örnek verene kadar
Zaten öyle yapmak lazımTeşekkürler kuzum benim bu sözlerinizle ikna etmeyi başardım
Sonucun ne oldu acabaKam tahlili verilmiştir artık kızlar. Öğleden sonra sonuç alicam....
Amin sende çok tatlısın kuzum masallah Rabbim Güzel haberlerle müjdelendirsin insallah ağrılarınız mutluluk gözyaşları ile ödüllensin dileğim buÇok tatlısın. İkna etmene sevindim. Allah gonlune göre versin inşallah
Aynen aynen öyle dedim zaten hepinize çok teşekkür ederimZaten öyle yapmak lazımBen demiyorum hastalar diyo falan
Benim de 25 haydi hayırlısı. Hiç bir belirtim yok. Sizde durum nasıl acaba
Çok teşekkürler, bilmiyordum. Transfer pazar olacak muhtemelen eğer bir sıkıntı çıkmazsa ama kabızlık var şuan duphalac ve bekunis de işe yaramadı
Erik yiyebilirsin kuzum kuru ya da yaş kayısı da öyle yasak listende yoksa zeytinyağı içebilirsin sabahları kahvaltıda bir arkadaş yazmıştı onu da burda baya işe yaramış su bir de sabah ılık aç karnına içebilirsin her sabah insalalh geçer benim de en çok korktugum bu çünkü ıkınmamak gerekiyormuş sanırımÇok teşekkürler, bilmiyordum. Transfer pazar olacak muhtemelen eğer bir sıkıntı çıkmazsa ama kabızlık var şuan duphalac ve bekunis de işe yaramadı
2 tane kuru inciri geceden zeytinyağına koy sabah aç karna ye canımÇok teşekkürler, bilmiyordum. Transfer pazar olacak muhtemelen eğer bir sıkıntı çıkmazsa ama kabızlık var şuan duphalac ve bekunis de işe yaramadı
Amin sende çok tatlısın kuzum masallah Rabbim Güzel haberlerle müjdelendirsin insallah ağrılarınız mutluluk gözyaşları ile ödüllensin dileğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?