Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Yok canım vermediler

Gec dollenme olabilir belkide

Canım tedavi basladimi sizin?. Sperm örneği verene kadar devam etmeli. Kaan Aydos takviyeleri kullandigi sürece sperm düzelir demişti.
Kuzum Kasım’da başlayacağız şuan evimizden uzaktayız yoksa çoktan başlamıştık ama sizlerin güzel hanelerinizle mutlu oluyorum sureci öğreniyorum takip amacım bu moral almak umut etmek neler yaşayacağımı bilmek öğreniyorum siz güzel anne adayları sayesinde şimdilik eşimi ikna ettim takviye kullanacak örnek verene kadar

Çok tatlısın. İkna etmene sevindim. Allah gonlune göre versin inşallah

B bcingoz transferin ne zaman olacak? Maydonoz kesinlikle transferde yenilmemesi gerekenlerden. Ananas da rahim kasilmasina sebep oldugundan, bazi doktorlar onermiyor aklinda bulunsun
Çok teşekkürler, bilmiyordum. Transfer pazar olacak muhtemelen eğer bir sıkıntı çıkmazsa ama kabızlık var şuan duphalac ve bekunis de işe yaramadı

Çok teşekkürler, bilmiyordum. Transfer pazar olacak muhtemelen eğer bir sıkıntı çıkmazsa ama kabızlık var şuan duphalac ve bekunis de işe yaramadı
Erik yiyebilirsin kuzum kuru ya da yaş kayısı da öyle yasak listende yoksa zeytinyağı içebilirsin sabahları kahvaltıda bir arkadaş yazmıştı onu da burda baya işe yaramış su bir de sabah ılık aç karnına içebilirsin her sabah insalalh geçer benim de en çok korktugum bu çünkü ıkınmamak gerekiyormuş sanırım

Iyi aksamlar arkadaşlar lütfen bana yardım edin gecen hafta cuma transfer oldum 2.gün embriyosu. Demin hapşırmamak icin kendimi kastim ve kasiklarima ağrı girdi bisey olmuş mudur ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…