Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Iyi aksamlar arkadaşlar lütfen bana yardım edin gecen hafta cuma transfer oldum 2.gün embriyosu. Demin hapşırmamak icin kendimi kastim ve kasiklarima ağrı girdi bisey olmuş mudur ;(
Ben bi kez hapsurdum feci ağrı girdi. Arastirdim bı etkisi olmaz diyorlar

Haklisin ama enfeksiyon yüksekmiş tüp bebek doktorum da baktı 4 gün kullan dedi ama bende kararsizim

Iyi aksamlar arkadaşlar lütfen bana yardım edin gecen hafta cuma transfer oldum 2.gün embriyosu. Demin hapşırmamak icin kendimi kastim ve kasiklarima ağrı girdi bisey olmuş mudur ;(
Canım hapşurma ve öksürmeyle bişey olmaz demişti bana hemşiremiz. Sadece ıkınmayacaksın. Bu yğzden de kabızlık istemiyoruz demişti. Yani bişey olmamıştır. Kendini çok kastıysan, rahimlerimiz işlem nedeniyle hassaslaşıyor. Ben de hapşurunca olmuştu bikaç defa. Tutmana gerek yok. Ferah tut icini.

Merhaba size bişey sormak istiyorum. Benim halam transferin 8. Günü kan verdi değeri 3 çıktı yükselir mi sizce bilgi verir misiniz

Merhaba size bişey sormak istiyorum. Benim halam transferin 8. Günü kan verdi değeri 3 çıktı yükselir mi sizce bilgi verir misiniz
Kaçıncı gün embriyosu olduğuna göre değişir ama tabiki yükselebilir 2-3 gün sonra tekrarlasın

Bugun transferimin ikinci gunu sabaha kadar ayak agrisinsan uyuyamadim benim gibi olan var mi

merhabalar günlerdir takip ediyorum sizleri rica etsem benide listeye dahil edebilir misiniz 24 Eylülde transferim oldu 7 ekim test tarihim

Kızlar günaydın bugün transferin 7. Günü. bende dün geceden itibaren kas ağrısı başladı. Ensemden sırtıma kadar dokunamıyorum. Normal mi ilaçlardan mı yoksa korona mı oluyorum

canım pozitifi gördük keseyi de gördük sonunda. kalp atışı bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…