- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.941
Ben bi kez hapsurdum feci ağrı girdi. Arastirdim bı etkisi olmaz diyorlarIyi aksamlar arkadaşlar lütfen bana yardım edin gecen hafta cuma transfer oldum 2.gün embriyosu. Demin hapşırmamak icin kendimi kastim ve kasiklarima ağrı girdi bisey olmuş mudur ;(
Hapsur canım skıntı olmaz inşallahIyi aksamlar arkadaşlar lütfen bana yardım edin gecen hafta cuma transfer oldum 2.gün embriyosu. Demin hapşırmamak icin kendimi kastim ve kasiklarima ağrı girdi bisey olmuş mudur ;(
Kan tahlili sonucu elimde değil hastaneden almadık sadece idrar varEnfeksiyon için kan tahlili yaptırdığında wbc diye yazan şey kaç çıktı ?
Haklisin ama enfeksiyon yüksekmiş tüp bebek doktorum da baktı 4 gün kullan dedi ama bende kararsizimTüp bebek doktorun biliyo mu peki bu sonradan yazılan ilaçları? Mutlaka ona bildir. Ama bence kullanmamalısın çünkü enfeksiyonla savaşan ilaçlar vücutta yabancı bulduğu herşeyi atma eğilimindedir yani yeni gelişmeye çalışan embriyoyu da atabilir Allah korusun. Onun yerine hergün 1 tane sarımsak at ağzına. Kaldı ki üç kadından birinde idrar yolu enfeksiyonu var aşırı ciddi bişey değil bi de kana geçmedi yazmıştın sanırım bu problem yok demek zaten.
Canım hapşurma ve öksürmeyle bişey olmaz demişti bana hemşiremiz. Sadece ıkınmayacaksın. Bu yğzden de kabızlık istemiyoruz demişti. Yani bişey olmamıştır. Kendini çok kastıysan, rahimlerimiz işlem nedeniyle hassaslaşıyor. Ben de hapşurunca olmuştu bikaç defa. Tutmana gerek yok. Ferah tut icini.Iyi aksamlar arkadaşlar lütfen bana yardım edin gecen hafta cuma transfer oldum 2.gün embriyosu. Demin hapşırmamak icin kendimi kastim ve kasiklarima ağrı girdi bisey olmuş mudur ;(
Kaçıncı gün embriyosu olduğuna göre değişir ama tabiki yükselebilir 2-3 gün sonra tekrarlasınMerhaba size bişey sormak istiyorum. Benim halam transferin 8. Günü kan verdi değeri 3 çıktı yükselir mi sizce bilgi verir misiniz
5. Gün embriyosu olduğunu söylemiştiKaçıncı gün embriyosu olduğuna göre değişir ama tabiki yükselebilir 2-3 gün sonra tekrarlasın
Canim progesteron hormon ilaclari bacak agrisi yan etkisi yapiyor. Prospektusunde yaygin gorulen yan etkilerde yaziyorBugun transferimin ikinci gunu sabaha kadar ayak agrisinsan uyuyamadim benim gibi olan var mi
Tamam canim saolCanim progesteron hormon ilaclari bacak agrisi yan etkisi yapiyor. Prospektusunde yaygin gorulen yan etkilerde yaziyor
merhabalar günlerdir takip ediyorum sizleri rica etsem benide listeye dahil edebilir misiniz 24 Eylülde transferim oldu 7 ekim test tarihimArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
canım kaçıncı günde kaçtı? ilaçlarına devam ediyor musun?Kızlar benim 40dan 33e düştü kimsayal mı oldu
2 sonuç arasında ne kadar vakit var?Kızlar benim 40dan 33e düştü kimsayal mı oldu
canım pozitifi gördük keseyi de gördük sonunda. kalp atışı bekliyoruz.Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
2 gün var2 sonuç arasında ne kadar vakit var?2 gün sonra tekrar etmek gerekir sanırımm
Devam ediyorum 30nda 40 çıkmıştı bugün 33 artması gerekiyorducanım kaçıncı günde kaçtı? ilaçlarına devam ediyor musun?
evet artması gerekiyordu. ama belli de olmaz. ilaçlarını kesmediysen devam et. 2 gün sonra yeniden ölçtür.Devam ediyorum 30nda 40 çıkmıştı bugün 33 artması gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?