Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Normalde hic umit vermek istemem fakat benimle ayni merkezde tedavi goren bir arkadas da 25 ile basladi, ŞuAn 2.5 aylik oldu bile.
Test transferin kacincu gunu ve kacinci gun embryosu

Transfer tarihim bugün netleşti. 26 Eylül. Rahim kalınlığı 9.5 mm olmuş Nerdeyse en son ben transfer olcam sanırım

Benimde ekleyin transfer tarihim 14 eylul

Kiz yok cok basit vajinaya itiyosun zaten incecik bisey hemen giriyor ve ilaci sıkıp geri cekiyosun.

C
Benim test sonucum canım.11. gün 24 çıktı. Kimyasal gebeliğe doğru gidiyor büyük ihtimalle. Salı günü tekrar teste gideceğim. Ona canım sıkıldı biraz.
anım sıkm canını inlallah yükselir değerin kimyasal grbelikde kürek kemiğinde batmz şeklinde ağrı oluyormuş brnde olmuştu mesela senfd varmı böyle bir durum

Hayrlı olsun cnm darısı bizlere olsun ıns

Ya aslında test sonucu beklerken yanımda en yakın arkadaşım var, o bile benden heyecanlıydı. Ona bile fazla stres yapma, şu an herşeye hazırım ben dedim. Hastaneden çıktık. Sakin bi cafede cheesecake yiyip sohbet bile ettim. Eşimi aradım. Negatif düşünelim, olursa seviniriz olmazsa üzülmeyiz dedim. Sağolsun, o her zamanki gibi “bunları kafama takma, Her koşulda ben seni seviyorum.” Konuşması yaptı. Ama eve gelince bi ağlaklı mod geldi bana. İşte 6 aydır eşimi göremiyorum, köpeğim kalp hastası ona üzülüyorum, bi taraftan kendi evimde değilim henüz falan. Bi bunaldım heralde bugün. Teşekkür ederim ama doğru söylüyorsun bi toparlarım birazdan.

Sağol canım. Benimki genel bi birikim galiba ya. Bahanesi oldu embriyocağız eşimi çok özledim, evimi özledim. Bu da bugün böyle sebebi oldu herhalde. Bahçeye çıktım. Köpeklerim yanmda. Biraz uzattım ayaklarımı falan. Çiçek, böcek, köpek falan takılıyorum.

Normalde hic umit vermek istemem fakat benimle ayni merkezde tedavi goren bir arkadas da 25 ile basladi, ŞuAn 2.5 aylik oldu bile.
Test transferin kacincu gunu ve kacinci gun embryosu
Evet canım bikaç arkadaş daha yazdı şimdi daha düşükle başlayıp 7. Aya ulaşmışlar bilemedim. Bakalım. Çok da umutlandırmıyorum kendimi. Bugün 11. gün, 5. Gün embriyosu -tek embriyo 4aa-

Ben varim. 5.gun basladim teste :)

Çok geçmiş olsun köpeğinize, umarım sonunuz güzel olur katlanarak artar değeriniz. Olmazsa da vardır Allahın bir bildiği ki siz zaten bunun bilincindesiniz. Bencede eşinize olan özlem, bu stresli süreç, ve evinizden uzak olmanız hepsinin birikmişliği. Allah yardımcınız olsun.

Bugün transferin 8. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım kızlar bir bakarmisiniz ben hala inanamiyorum 2 gün sonra tekrarliycam
Hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı bütün bekleyen arkadaşlarıma ve bana inşallah belirti yaşadınmı bu arada anlatırmıson

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…