- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.661
İnşallahVar annesi var bebişbaya net çıkmış
Normalde hic umit vermek istemem fakat benimle ayni merkezde tedavi goren bir arkadas da 25 ile basladi, ŞuAn 2.5 aylik oldu bile.Canım yeni girdim eve. Verdim. 24 çıktı bugünne pozitif ne negatif dedi doktorum. 16. günü görelim, ilaçlarına devam et dedi. Salı günü yeniden gidicem. Kimyasal gibi görünüyor ama şu an belli olmaz dedi. Canım sıkıldı biraz. İlk transferim falan ama hem eşim yanımda değil, hem evimden uzaktayım falan. Ondan sanırım
Belli olmaz ikiye katlanir. Geç tuttu belkide bilemeyiz.Benim test sonucum canım.11. gün 24 çıktı. Kimyasal gebeliğe doğru gidiyor büyük ihtimalle. Salı günü tekrar teste gideceğim. Ona canım sıkıldı biraz.
Transfer tarihim bugün netleşti. 26 Eylül. Rahim kalınlığı 9.5 mm olmuşArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Benimde ekleyin transfer tarihim 14 eylulArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Kiz yok cok basit vajinaya itiyosun zaten incecik bisey hemen giriyor ve ilaci sıkıp geri cekiyosun.Arkadaşlar merhaba crinone jelin kullanımı zor mu? Haftaya kullanmaya başlayacağım doğru kullanamazsan diye korkuyorum sırf bu yüzden başarılı olmazsa diye utanarak söylüyorum i çok hassasım vajina konusunda
anım sıkm canını inlallah yükselir değerin kimyasal grbelikde kürek kemiğinde batmz şeklinde ağrı oluyormuş brnde olmuştu mesela senfd varmı böyle bir durumBenim test sonucum canım.11. gün 24 çıktı. Kimyasal gebeliğe doğru gidiyor büyük ihtimalle. Salı günü tekrar teste gideceğim. Ona canım sıkıldı biraz.
Hayrlı olsun cnm darısı bizlere olsun ınsKızlar öncelikle hayırlı bereketli hepimizin yüzümüzün güldüğü bir Cuma diliyorumbugün transferimin 11.ci günüydü tekrar kan verdim , şükür HCG 565.92 çıktı , inşaallah böyle güzel sağlıklıca devam etsin tüm hamilelerin içerisinde benimkide Ne yaptım neler yapmadım hangi duaları okudum soran çok arkadaş oldu herkese bugünkü tahlil sonucuna göre açıklayacağım demiştim çünkü benim dogrum belki başkasına yanlış gelebilir düşüncesi ile bugünde emin olup öyle yazmak istedim . Ben 7 senedir bebek için uğraşıyorum , 2 tüp bebek birde dondurulmuş transfer denemişliligim vardı , bu 3.cu denemem oldu inşaallah da son olur hayırlısıyla kucagim dolar , ilk denemde ilk 2 gün yattım sonra kalktım ev işi yaptım sonuç kimyasal , diğer denemelerimde evdeydim işe gitmedim ama birturlu yatamadım yine hafif ev işlerini yaptım sonuç yine negatif, bu arada sigara kullanıyorum çok tiryaki olduğum için günde 5 taneye izin veriliyor , bende transfer sonrası günde 5 tane içiyordum , ta ki bu transferime kadar . Bu transferimde transfer günü son sigaramı içtim transfer için evden çıktım bir daha da ağzıma koymadım , orta kalite 2 adet 4.cü gün embriyolarım vardı , başkada kalan embriyom olmadı olursa bunlar olmazsa sil baştan başlanacakti içimde de bir tedirginlik var 4 cü gün olmasi ve orta kalite neyse transfer oldu geldim eve hemen uzandım hiç kalkmadım , dinlendikten sonra abdest alıp başladım dualarima, hergün okuduğum dualar ve zikirler , 100er adet , önce estağfurullah, ya Allah (CC) ya halık (CC) subhanallahi ve bi hamdihi subhannallahil azim , La ilahe illallahül melikül hakkul mübiyn, selavat , Hüvallahül halikul barîu( o yaratandır yoktan var edendir ) la havle vela kuvvete illa billahil aleyhil aziym, rabbi yessir vela tu assır rabbi temmim bil hayır , bunları hergün 100 er adet olacak şekilde elimi karnıma koyarak okudum , bunların arkasına yasin, mülk suresi , amme suresi , vakıa suresi , kıyame suresi, rahman suresi , esmaül Hüsna , ismi azam duaları , Kenzül arş ve kadeh duası , en son 7 adet salatül fatih , hergün elimi karnıma koyarak Rabbime bu dua ve zikirlerle yalvardım bunların yüzü suyu hürmetine istedim rabbim de nasip etti eğer ben gibi isteklerinize hemen kavuşamıyorsanız ( Allah sevdiği kullarini çok yalvartırmış bende hiçbir istegime kolay erişmedim daha öncede başka bir dileğim için bunları okumuştum ozamanda rabbim dilegimi nasip etmişti ) bunları içinizden gelerek okumaya başlayın emin olun rabbim sizi huzurundan boş cevirmeyecektir Yediklerime gelince hergün sabah kahvaltıda 1 bardak pastörize süt , 2 yumurta , acizik beyaz peynir ve 1 tatlı kaşığı bal , ayrıca gün içerisinde 1 avuç kabak çekirdeği , 1 avuç fındık , 1 avuç badem , 2 adet havuç , 1 kase yoğurt tükettim ara öğün olarak setpiştirdim hep bunları (zaten iştahım çok açık ) daha önce burda okumuştum maydanoz yememeye çalıştım hiçte tüketmedim düşük yapabiliyor diye okumuştum biryerde aklımda o kalmış işte , çalışan birisiyim rapor aldım işede gitmeyeceğim kullanabildigim kadar rapor kullanacağım , transferden sonra ilk 4 gün hep yattım sonraki günden bugüne kadarda sadece ev içerisinde ufak yürüyüşler uzun oturuşlarla devam ediyorum arkadaşlar benim tavsiyem duanızı bol edin ümidinizi kesmeyin ,dualar çok uzun diye endişelenmeyin bu dualar sadece 2 saat sürüyor. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin inşaallah birilerine bir faydam olursa ne mutlu bana , rabbim önce kendim sonra herkes için en hayırlı olanını kolaylıkla nasip etsin inşallah, rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün dileğine duasına icâbet etsin , selam ve dua ile hayırlı günler
Transfer gününü sayarakmı 8. Gün?Teşekkürler ederim inşallah vardır5. Gün embriyosu
Ya aslında test sonucu beklerken yanımda en yakın arkadaşım var, o bile benden heyecanlıydı. Ona bile fazla stres yapma, şu an herşeye hazırım ben dedim. Hastaneden çıktık. Sakin bi cafede cheesecake yiyip sohbet bile ettim. Eşimi aradım. Negatif düşünelim, olursa seviniriz olmazsa üzülmeyiz dedim. Sağolsun, o her zamanki gibi “bunları kafama takma, Her koşulda ben seni seviyorum.” Konuşması yaptı. Ama eve gelince bi ağlaklı mod geldi bana. İşte 6 aydır eşimi göremiyorum, köpeğim kalp hastası ona üzülüyorum, bi taraftan kendi evimde değilim henüz falan. Bi bunaldım heralde bugün. Teşekkür ederim ama doğru söylüyorsun bi toparlarım birazdan.Canım üzülme bekle bakalım bence değer o kadar kötü, bitik bir değer değil. Her an her şey değişebilir Allahın işi bu belli olmaz. Doktorun bile hemen ümit kesmemiş bak ilaçlarına devam et demiş. Sen değil miydin burada bizi motive eden, olumlu düşünün diyen lütfen şimdi bunu kendine uygula. Üzülme, umarım her şey güzele doğru gider
Sağol canım. Benimki genel bi birikim galiba ya. Bahanesi oldu embriyocağızyapma yahu deme du bakalım 24 deger gene ıyı morlaını bozma pozotof düşünn evrene pozitif düşünce gönder muzık dınle fıkra oku karıkatür oku dedıgımı yap bak melisa çayı ıc dınlendır Ruhunu herşey nasıl degısecek bır anda zihninde..
Evet canım bikaç arkadaş daha yazdı şimdi daha düşükle başlayıp 7. Aya ulaşmışlarNormalde hic umit vermek istemem fakat benimle ayni merkezde tedavi goren bir arkadas da 25 ile basladi, ŞuAn 2.5 aylik oldu bile.
Test transferin kacincu gunu ve kacinci gun embryosu
Belki de canım umarımBelli olmaz ikiye katlanir. Geç tuttu belkide bilemeyiz.
Öyle bi ağrım yok canım.C
anım sıkm canını inlallah yükselir değerin kimyasal grbelikde kürek kemiğinde batmz şeklinde ağrı oluyormuş brnde olmuştu mesela senfd varmı böyle bir durum
En iyisi bu.Belki de canım umarımtutmadıysa da merak etme eski moduma dönmek üzereyim.
Belirsizlik daha kotu ben bir an once netlige kavusmaktan yanayim ortada kalmaktan hep nefret etmisimdir.sonucta nekadar ertelersek erteleyelim negatifse kanama basliycak pozitifse de acaba mi diyip duracaz hamile miyim adetim mi gecikti ilaclar gecikme yapar mi gibi gibi. en iyisi bicak gibi kesmek sonuc odakli gitmek. Boyle diyorum ama tabiki herkesin izliycegi yol kendine ozel benim gibi daha 6.gun teste baslayan deli de yoktur herhalde
Evet öyle cidden. Topluyorum yavaş yavaş akşama kalmaz normale dönerimEn iyisi bu.Stres yapmanın bize bı faydası yok aksine zararı var.
Ya aslında test sonucu beklerken yanımda en yakın arkadaşım var, o bile benden heyecanlıydı. Ona bile fazla stres yapma, şu an herşeye hazırım ben dedim. Hastaneden çıktık. Sakin bi cafede cheesecake yiyip sohbet bile ettim. Eşimi aradım. Negatif düşünelim, olursa seviniriz olmazsa üzülmeyiz dedim. Sağolsun, o her zamanki gibi “bunları kafama takma, Her koşulda ben seni seviyorum.” Konuşması yaptı. Ama eve gelince bi ağlaklı mod geldi bana. İşte 6 aydır eşimi göremiyorum, köpeğim kalp hastası ona üzülüyorum, bi taraftan kendi evimde değilim henüz falan. Bi bunaldım heralde bugün. Teşekkür ederim ama doğru söylüyorsun bi toparlarım birazdan.
Hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahBugün transferin 8. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım kızlar bir bakarmisiniz ben hala inanamiyorum2 gün sonra tekrarliycam
Hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?