Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Belki de canım umarım tutmadıysa da merak etme eski moduma dönmek üzereyim.
Benim 8 yasinda kizim var. Hamileligin ilk baslarinda, Hastaneye gittim cok siddetli adet sancisi gibi agrim var diye, agri kesici ilac vermek istediler. Ben de evde test yapmistim ve cooook silik 2.cizgi cikmisti. Bunu soyledim hastanede, idrar testi yaptılar ve bana hamile degilsin merak etme serumla ilac alabilirsin dediler. Hayir Ben hamileyim diye israr ettim ve kan testi yapmalarini soyledim (ki bizim buralarda hamilelik icin kan testi yapmak pek yaygin degil). Ilk kan testimdi, 19 çıkmıştı. O zaman bana demislerdi, deger cok dusuk kimyasaldir diye.
Icini ferah tut. Ben beta 19'la, tam tamina 40.hafta da beklenen dogum tarihinde, saglikli cok guzel bir kiz dogurdum.

Çok teşekkür ederim

Ben hiç sevmiyorum onu birikiyor. Birde beze cikmisti onun yüzünden. Bugun jel yerine iğne verdiler. Artik eskide kaldı crinone jel dedi hemşire

hayırlı ugurlu vatana mıllete ne dıyeyım darısı basıma
Canım fsh yüksekliğinden bahsetmissin. Ben hastanede bı hastayla konuşmuştum. Kadina menepoz demişler fsh si 70 falanmis. C life kullanmış fsh 7 ye düşmüş. Hic yumurta gorunmezken o ay 3 tane görünmüş.Hatta doktor içeriğini sormuş ismini almış hastadan

Allah bagışlasın kuzucum. Sağlık dolu, mutlu bir çocuk olsun. Çok teşekkür ederim, çok güzel şeyler yazmışsın.

Kızlar prolutex iğne kullanan var mı aranızda? ben göbekten yapıyorum sonrasında göbeğim acayip hassaslaşıyo da

Bende kullanıyorum ama çok berbat bir iğne ya vurduktan sonra göbeğim akşama kadar hatta ertesi gün bile acıyor, eğilemiyorum ve morarıyor. İğneyi vurduktan sonrao bölgeye buz tutmama rağmen morarıyor, sanki oraya kan toplanmış gibi bir görüntü oluyor belki de toplanıyor da yani bilmiyorum. Çok ağrılı bence internetten biraz baktım da kan sulandırıcı ilaç kullananlarda bu iğneler morarma yapıyormuş bende kan sulandırıcı hap kullanıyorum ondan oluyor sanırım ama yaşattığı ağrı gerçekten çok rahatsız edici Siz de morluklar oluyor mu ?

Aa gerçekten mi banada bu iğneden verdiler

Bende senin gibi hep eşimden uzakta evimden uzaktayım hep orda burda surdayım elimde sürekli valiz çok zor bir durum ben eşimden işi dolayısıyla ayrı yasıyorum şuan yanına geldim tedaviye başlayacağız ama bir turlu baslayamıyoruz evimize bir gidebilsek Alalhım sizinse yardımcınız olsun benim GarageBand yapıldığında da yalnız olacağım hep öyle çoğunlukla zaten

Pozitif gören arkadaşlar belirti yaşadınız mi
Ben yaşadım canım , transferden sonraki 4.cü gün sol yumurtaligima çok şiddetli kasılma gibi ağrı girdi ve bu hala daha da devam ediyor , transferden sonra ki 7 günün gecesi lavaboya uyandığımda mide bulantım vardı herhalde ilaçlardan dedim fakat öğünün sabahı ve ertesi sabah mide bulantima uyandım , birde iki şey daha farkettim göz bebeklerim ara ara büyüyordu WC ye gidip gelirken aynada baktığımda farkettim kirpiklerimde çarpık çurpuktu , daha önceki denemelerimde hiiiiiççç bunları yaşamadığım için herşeye dikkat ettim birazda kendimi tanıyorum galiba

Ben de transferde yalnızdım canım. En yakın arkadaşımla gittim ben de. Üzülme yanında seni meşgul tutan biri olursa çabucak geçiyor anlamıyorsun bile. Benim eşim de işi nedeniyle yanımda değil. Pandemi bitmeden de pek gelemeyecek. Ben de transfere geldim, kardeşimde kalıyorum. Hepimize Allah kolaylık versin ama senin,benim gibi eşi yanında olmayanlara ekstra sabır ve güzel dileklerim var

Kizlar ben bi cilginlik yaptim. Progestan ignemi yaptirmaya hastaneye gttigimde bi de kan testi vereyim dedim. Cok erken biliyorum. Transferden sonraki 6.gunumdeyim. bugune kadar butun sonuclarim 0,50 ya da 1 falan ckiyodu. Bugun "5,56 pozitif" yaziyor sonuc kagidimda. Yukselir diye umut edicem, hic beklemezdim 6. Gun sonuc alabilecegimi, suan mutluyum ama bilemiyorum daa, siz ne dusunuyorsunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…