- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.701
İnşallah yükselir..ne diyim iyi yaptın çok iyi hemde...Kizlar ben bi cilginlik yaptim. Progestan ignemi yaptirmaya hastaneye gttigimde bi de kan testi vereyim dedim. Cok erken biliyorum. Transferden sonraki 6.gunumdeyim. bugune kadar butun sonuclarim 0,50 ya da 1 falan ckiyodu. Bugun "5,56 pozitif" yaziyor sonuc kagidimda. Yukselir diye umut edicem, hic beklemezdim 6. Gun sonuc alabilecegimi, suan mutluyum ama bilemiyorum daa, siz ne dusunuyorsunuzz
Yok canım bende henüz morluk olmadı hatta hiç iz kalmıyo ama ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum. Ama benimki de senin dediğin gibi ertesi güne kadar nerdeyse tişörtüö deyince bile acıyo. İlk vurulurken pek bişey yok 10 dk sonra başlıyoBende kullanıyorum ama çok berbat bir iğne yavurduktan sonra göbeğim akşama kadar hatta ertesi gün bile acıyor, eğilemiyorum ve morarıyor. İğneyi vurduktan sonrao bölgeye buz tutmama rağmen morarıyor, sanki oraya kan toplanmış gibi bir görüntü oluyor belki de toplanıyor da yani bilmiyorum. Çok ağrılı bence internetten biraz baktım da kan sulandırıcı ilaç kullananlarda bu iğneler morarma yapıyormuş bende kan sulandırıcı hap kullanıyorum ondan oluyor sanırım ama yaşattığı ağrı gerçekten çok rahatsız edici Siz de morluklar oluyor mu ?
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin benim de dün transferim oldu 5.gün embriyosu benim hiç belirtin yok anormal bi durum mu die merak ettimBen yaşadım canım , transferden sonraki 4.cü gün sol yumurtaligima çok şiddetli kasılma gibi ağrı girdi ve bu hala daha da devam ediyor , transferden sonra ki 7 günün gecesi lavaboya uyandığımda mide bulantım vardı herhalde ilaçlardan dedim fakat öğünün sabahı ve ertesi sabah mide bulantima uyandım , birde iki şey daha farkettim göz bebeklerim ara ara büyüyordu WC ye gidip gelirken aynada baktığımda farkettim kirpiklerimde çarpık çurpuktu , daha önceki denemelerimde hiiiiiççç bunları yaşamadığım için herşeye dikkat ettim birazda kendimi tanıyorum galiba
Amin kuzucum insallah meleğin seninle olur ve minik kalp atışlarıyla sana anne ben burdayım der insallah Allahı seni de beni de tüm eşlerinden ayrı olanları kavuştursun hayırlısıyla insallah ve bebişlerimize o kadar çok ihtiyacım var ki minik bir kalbin içimde atmasınaBen de transferde yalnızdım canım. En yakın arkadaşımla gittim ben de. Üzülme yanında seni meşgul tutan biri olursa çabucak geçiyor anlamıyorsun bile. Benim eşim de işi nedeniyle yanımda değil.Pandemi bitmeden de pek gelemeyecek. Ben de transfere geldim, kardeşimde kalıyorum. Hepimize Allah kolaylık versin ama senin,benim gibi eşi yanında olmayanlara ekstra sabır ve güzel dileklerim var
Senin ki de hayırlı olsun inşaallah canımHayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin benim de dün transferim oldu 5.gün embriyosu benim hiç belirtin yok anormal bi durum mu die merak ettim
Amin canim inşallah tutunur transfer günü ve bugün oteldeyiz yarın mecbur 2 saatlik yola cikicazSenin ki de hayırlı olsun inşaallah canımilk 4 gün dikkat et kendine , bu 4 gün içerisinde tutunma olacak , çok kalkmamaya çalış , iş yapma , sonucun güzel olsun rabbim kucağına almayida nadip etsin , çokta belirtiye takılma bence zaten daha çok yeni , hele bi birbirinize alışın sonra kendini belli eder o annesi
Allah koruyup esirgesin inşaallahAmin canim inşallah tutunur transfer günü ve bugün oteldeyiz yarın mecbur 2 saatlik yola cikicaz
Çok sağol tatlım umarım öyle olur. Bir an önce kavuşalım hem eşlerimize, hem kuzularımızaAmin kuzucum insallah meleğin seninle olur ve minik kalp atışlarıyla sana anne ben burdayım der insallah Allahı seni de beni de tüm eşlerinden ayrı olanları kavuştursun hayırlısıyla insallah ve bebişlerimize o kadar çok ihtiyacım var ki minik bir kalbin içimde atmasına
Içın rahat olsun yol konusunda merak etme. Ben transferden sonra 3 saat kadar hastanede kaldım. Sonra bizde yola çıktık 2 saat. Dikkat ede ede gidersinizAmin canim inşallah tutunur transfer günü ve bugün oteldeyiz yarın mecbur 2 saatlik yola cikicaz
Hayirli olsunKızlar selamlar transferimin 3.günü.hepimize hayırlı olur inşallah. Watsp grubumuz var beklerken sohbet etmek isterseniz yazın
8. gün çok erken değil mi kuzum? Kaç çıktıki?Bugün transferin 8. Günü kan verdim sonuç negatif. Hep hissetmiştim ama yine de küçük bi umut vardı içimde. Kızlar nolur bana da dua edin içim ferahlasın
Canım hiç uzulme. Son şansımız değil hiç birimizin. Bazen dertlendigimde diyorum şanslıyız bu zamanda tedavi görüyoruz. Cocukken tüp bebek tedavileri yeni yeni çıkmışti hem başarısi düşük hemde cok daha pahaliydi. Tup bebek tedavi olmadığı için basit bı sorunu olduğu halde hiç çocuğu olamayan binlerce insan var ama bizim her zaman umudumuz var. İllaki olacaktır.Bugün transferin 8. Günü kan verdim sonuç negatif. Hep hissetmiştim ama yine de küçük bi umut vardı içimde. Kızlar nolur bana da dua edin içim ferahlasın
2.denemem bu inşallah sorun çıkmaz canımIçın rahat olsun yol konusunda merak etme. Ben transferden sonra 3 saat kadar hastanede kaldım. Sonra bizde yola çıktık 2 saat. Dikkat ede ede gidersiniz
Allahtan umut kesilmez canım elimizden geleni yapıyoruz inşallah hepimiz anne oluruzBugün transferin 8. Günü kan verdim sonuç negatif. Hep hissetmiştim ama yine de küçük bi umut vardı içimde. Kızlar nolur bana da dua edin içim ferahlasın
Hayırlı olsun canım inşallah sonuçlarımızda güzel olurKızlar selamlar transferimin 3.günü.hepimize hayırlı olur inşallah. Watsp grubumuz var beklerken sohbet etmek isterseniz yazın
Önemli olan kaçla başlamaktan ziyade artışEvet canım bikaç arkadaş daha yazdı şimdi daha düşükle başlayıp 7. Aya ulaşmışlarbilemedim. Bakalım. Çok da umutlandırmıyorum kendimi. Bugün 11. gün, 5. Gün embriyosu -tek embriyo 4aa-
çok erken ama insallah katlanarak devam eder. kacinic gun ebryosuyduKizlar ben bi cilginlik yaptim. Progestan ignemi yaptirmaya hastaneye gttigimde bi de kan testi vereyim dedim. Cok erken biliyorum. Transferden sonraki 6.gunumdeyim. bugune kadar butun sonuclarim 0,50 ya da 1 falan ckiyodu. Bugun "5,56 pozitif" yaziyor sonuc kagidimda. Yukselir diye umut edicem, hic beklemezdim 6. Gun sonuc alabilecegimi, suan mutluyum ama bilemiyorum daa, siz ne dusunuyorsunuzz
çok erken ama insallah katlanarak devam eder. kacinic gun ebryosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?