Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

İnşallah yükselir..ne diyim iyi yaptın çok iyi hemde...

Yok canım bende henüz morluk olmadı hatta hiç iz kalmıyo ama ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum. Ama benimki de senin dediğin gibi ertesi güne kadar nerdeyse tişörtüö deyince bile acıyo. İlk vurulurken pek bişey yok 10 dk sonra başlıyo

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin benim de dün transferim oldu 5.gün embriyosu benim hiç belirtin yok anormal bi durum mu die merak ettim

Amin kuzucum insallah meleğin seninle olur ve minik kalp atışlarıyla sana anne ben burdayım der insallah Allahı seni de beni de tüm eşlerinden ayrı olanları kavuştursun hayırlısıyla insallah ve bebişlerimize o kadar çok ihtiyacım var ki minik bir kalbin içimde atmasına

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin benim de dün transferim oldu 5.gün embriyosu benim hiç belirtin yok anormal bi durum mu die merak ettim
Senin ki de hayırlı olsun inşaallah canım ilk 4 gün dikkat et kendine , bu 4 gün içerisinde tutunma olacak , çok kalkmamaya çalış , iş yapma , sonucun güzel olsun rabbim kucağına almayida nadip etsin , çokta belirtiye takılma bence zaten daha çok yeni , hele bi birbirinize alışın sonra kendini belli eder o annesi

Amin canim inşallah tutunur transfer günü ve bugün oteldeyiz yarın mecbur 2 saatlik yola cikicaz

Kızlar selamlar transferimin 3.günü.hepimize hayırlı olur inşallah. Watsp grubumuz var beklerken sohbet etmek isterseniz yazın

Çok sağol tatlım umarım öyle olur. Bir an önce kavuşalım hem eşlerimize, hem kuzularımıza

Bugün transferin 8. Günü kan verdim sonuç negatif. Hep hissetmiştim ama yine de küçük bi umut vardı içimde. Kızlar nolur bana da dua edin içim ferahlasın
Canım hiç uzulme. Son şansımız değil hiç birimizin. Bazen dertlendigimde diyorum şanslıyız bu zamanda tedavi görüyoruz. Cocukken tüp bebek tedavileri yeni yeni çıkmışti hem başarısi düşük hemde cok daha pahaliydi. Tup bebek tedavi olmadığı için basit bı sorunu olduğu halde hiç çocuğu olamayan binlerce insan var ama bizim her zaman umudumuz var. İllaki olacaktır.

çok erken ama insallah katlanarak devam eder. kacinic gun ebryosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…