Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Aynen öyle valla acısı felaket bir şey maalesef Bende göbeğimi dinlendireceğim 1-2 gün kalçadan vurdurucam

Arkadaşlar transferleriniz adetin kaçınci günü oldu. Benim adetimin 23.gunu olacakmış transfer. Ben 25 günde adet oluyorum zaten. Geç değil mi anlamadım.

Canım valla benim 15. Gun 8.1 di, doktor değer iyi dedi ama kendi takvimine uyması için öteledi yani 23. Gün transfer olucam. Ben de geç değil mi dedim farketmez zaten blastokist onlar dedi
Bende 23.gün olucam. Çok geç geldi banada

Kişiye göre değişir rahim kalınlaşması ama dr un ona göre karar vermiştir canlı transfer olmadığı için zaten ilaçlarla yumurtlamanı durduruyor önceainde öyle oluncada adet döngün değişiyor ilaçları kullanırken gelmez yani

Dondurulmuş embriyoydu canım. Bugun 15.gunum. Rahim kalınligi 9.5 mm Kendi gününe uymadı heralde ileri tarihe atti. Oyle birşeyler dedi hemşireye anlamadım.

Hım anladım canım. Ben yumurtluyorum sanıyordum.Tesekkur ederim

Bende 22.gun oldum transfer.banada cok gec geldi ama oncesinde sadece estrofem.kullandim.ben.estrofem kullanirken yumurtlama.olmuyormu?

Bende 22.gun oldum transfer.banada cok gec geldi ama oncesinde sadece estrofem.kullandim.ben.estrofem kullanirken yumurtlama.olmuyormu?
Valla ne biliyim canım bı bilgide vermiyorlar ki. Gidip geliyoruz işte..Bende kullanıyorum onu

canım aslında tüm tesellin bu mesajında gizli. Köpeğinin derdiyle dertlenip üzülen hassas ve güzel bir kalbin ve seni her ne olursa olsun koşulsuz seven, iyi günde kötü günde yanında olan bi eşin var. Bu iki güzellik seninle olduğu sürece her zorluk aşılır inşallah. Kalbini ferah tut. Güzel haberler alırsın inşallah.

Kızlar ben bugün kontrole gittim bana da c.. jel yazdı ve estrofeme devam et dedi. Rahim kalınlığı 12mm dedi. Salı (adetin 18. Günü) transfer olacak inşallah. Şimdiden heyecanlandım. İlk transferim

Kızlar mesela -Allah korusun- tutmazsa direk normal gününde adet mi oluyoruz? Yani test günü negatif çıkarsa o gün adet mi olması lazım?

Kızlar ben bugün kontrole gittim bana da c.. jel yazdı ve estrofeme devam et dedi. Rahim kalınlığı 12mm dedi. Salı (adetin 18. Günü) transfer olacak inşallah. Şimdiden heyecanlandım. İlk transferim
c.jeli bulabildiniz mi eczanede ben izmirdeyim ve yok diyorlar

Merhaba çok geçmiş olsun Allah herkese bol şifa versin , huzur versin , mutluluk versin ve hayırlı ve sağlıklı evlat versin herkese . Bende iğnelerime başladım gonalf bugün 5. Günüm doktor kontrol var bir ilaca daha başlayacagım bugün eşime de ilaç aldırdım içiyor . Bakalım nasip kısmet tansfer zamanı yazarım size ama inşallah herkes için hayırlısı neyse o olsun

Rabbim gönlünüzdekini kucağınıza versin inşaallah

Çok teşekkür ederim amin hepimiz için ama kafalar bir karışık gibi eş ilgisizliği taktım benim kadar istemiyor mu vs vs kafam bir sürü sorular..
Erkekleri ve onların duygularını anlamak çok zor , bazen içlerinde kopan fırtınaları bile dile getiremiyorlar , kimisi var hiç susmaz kimi bir duvar , kimisi bir çocuk gibi kimi de 90 yaşında bir dede gibi , o yüzden belki senin eşinde hissettiklerini sana yansitamiyordur , veya yansitiyordur da sen daha farklı bir ilgi alaka yada bir söz farklı birşey duymak istiyorsundur oyuzden eşinin diğer dediğini kacırıyorsundur , bu arada ilaçlar bizi çok duygusal , bazen anlamsız stresli yapıyor , bunların etkisiylede adama kapris yapmayasın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…