- 14 Ağustos 2020
- 129
- 161
- 23
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.741
Teşekkür ederim aynı dediğiniz gibi ama benim eşim bana asla susmaz ve hep ilgisizdi. 30 yaşındayım aramızda 9 yaş var ben daha farklı istiyorum ama o akşam 21:30 en geç yatar birlikteki olmaz mu konuşma veya bu süreçte ondan kaynaklı beni görmemesi destek daha çok olması gerekir ama ne bilim Rabbim evladın hayırlısını sağlıklısını ve yoldaşını eylesin inşallahErkekleri ve onların duygularını anlamak çok zor , bazen içlerinde kopan fırtınaları bile dile getiremiyorlar , kimisi var hiç susmaz kimi bir duvar , kimisi bir çocuk gibi kimi de 90 yaşında bir dede gibi , o yüzden belki senin eşinde hissettiklerini sana yansitamiyordur , veya yansitiyordur da sen daha farklı bir ilgi alaka yada bir söz farklı birşey duymak istiyorsundur oyuzden eşinin diğer dediğini kacırıyorsundur , bu arada ilaçlar bizi çok duygusal , bazen anlamsız stresli yapıyor , bunların etkisiylede adama kapris yapmayasın arkadaşım
Amin inşaallah rabbim her konuda yardımcın olsun , senin için senin hakkında ne hayırlı ise Allah onu versinTeşekkür ederim aynı dediğiniz gibi ama benim eşim bana asla susmaz ve hep ilgisizdi. 30 yaşındayım aramızda 9 yaş var ben daha farklı istiyorum ama o akşam 21:30 en geç yatar birlikteki olmaz mu konuşma veya bu süreçte ondan kaynaklı beni görmemesi destek daha çok olması gerekir ama ne bilim Rabbim evladın hayırlısını sağlıklısını ve yoldaşını eylesin inşallahhormonlar şimdiden böyle desem bence birikmişlik var en azından da bu süreç yanımda olsa beklentisi nasip ..
Amin canım benim hepimizin hakkımda hayırlısı olsun 5 sene oldu boşvermekten bile yoruldum bakalım . Nasip sabır dua diye diye öleceğiz bazıları kader farklı yazılır bilemiyoruz herkesin bir sorun derdi oluyor neyse şimdi hazırlanıp doktora gideyim ben bir hayırlı güzel geçer inşallahAmin inşaallah rabbim her konuda yardımcın olsun , senin için senin hakkında ne hayırlı ise Allah onu versin
Hayrlı olsun cnm kucagna almayı nasıp etsin Rabbım ınsTransferin 9.gunu 362, 11.gunu 893 cikti kan degerlerim
Çok haklısın. Bu sabah daha yi uyandım zaten. İyi hissediyorum kendimicanım aslında tüm tesellin bu mesajında gizli. Köpeğinin derdiyle dertlenip üzülen hassas ve güzel bir kalbin ve seni her ne olursa olsun koşulsuz seven, iyi günde kötü günde yanında olan bi eşin var. Bu iki güzellik seninle olduğu sürece her zorluk aşılır inşallah. Kalbini ferah tut. Güzel haberler alırsın inşallah.
Canım negatif çıkarsa ilaçları kesiyorlar. Bir kaç gün içinde adet olman gerekiyor.Kızlar mesela -Allah korusun- tutmazsa direk normal gününde adet mi oluyoruz? Yani test günü negatif çıkarsa o gün adet mi olması lazım?
Şahane sonuçlarTransferin 9.gunu 362, 11.gunu 893 cikti kan degerlerim
Hadı hayırlısı canım. Ben 5.gün embrıyosu olan bebegımde 6.günde sılık cızgı görmüştüm. Sonra kanda da çıktı zaten.5.gun embriyosu. Evet erken biliyorum ama 7.gun bile idrarda goren olunca bi deneyim dedim. idrarda negatifti sabah ama kanda baslangic degerinde cikti. Bakalim neler olacak yarin 7.gun. pazar gunu 8.gunde tekrar verecegim
Hayırlı olsun inşsllah güzel sonuç almayı nasip etsin rabbim sıkıntı yapma normal şeyler yaşadığınMerhaba, benim de az önce transferim yapıldı . Yatağa uzandıktan sonra sanki biseyler aktı gibi oldu. Normal mi bu durum acaba ?
Teşekkür ederim , hayırlısı hakkimizdaHayırlı olsun inşsllah güzel sonuç almayı nasip etsin rabbim sıkıntı yapma normal şeyler yaşadığın
Hayırlı günler arkadaşlar 12sinde transferim olmuştu bugün idrar testi yaptım silik çıktı fikri olan var mıEki Görüntüle 2693014
Bence bariz bir şekilde belli , hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahHayırlı günler arkadaşlar 12sinde transferim olmuştu bugün idrar testi yaptım silik çıktı fikri olan var mıEki Görüntüle 2693014
Hayirli olsunHayırlı günler arkadaşlar 12sinde transferim olmuştu bugün idrar testi yaptım silik çıktı fikri olan var mıEki Görüntüle 2693014
Benim de test alasm var ama korkuyorum. Kan testine bile gitmeye cesaretim yokAyy kızlar güzel haberlerinizi aldıkca yerimde duramıyorum gidip test alasım var
Bende öyle çok boş şeyleri kafaya takıyorum bu ara. Hastaneden her çıktığımda ağlayasım geliyor. Muayenede acele sekilde giyinip soyunmak bile sinirimi bozuyor. Ayakkabimi bı türlü tam giyemedim cıkınca ona ağladım düşün. Cok saçma gercekten. Bilmiyorum ilaçlardan heralde...Erkekleri ve onların duygularını anlamak çok zor , bazen içlerinde kopan fırtınaları bile dile getiremiyorlar , kimisi var hiç susmaz kimi bir duvar , kimisi bir çocuk gibi kimi de 90 yaşında bir dede gibi , o yüzden belki senin eşinde hissettiklerini sana yansitamiyordur , veya yansitiyordur da sen daha farklı bir ilgi alaka yada bir söz farklı birşey duymak istiyorsundur oyuzden eşinin diğer dediğini kacırıyorsundur , bu arada ilaçlar bizi çok duygusal , bazen anlamsız stresli yapıyor , bunların etkisiylede adama kapris yapmayasın arkadaşım
Tek transfer 5.gün çok teşekkür ederim darısı herkesin başınaO
Hayirli olsunnet olarak ıkinci çizgi gözüküyor canım. Bugün 7.günün ve idrarda çıkması kan değerinin yüksek olduğunu gösterir. Çift mi transfer oldun canim .5. Gün embriyosumu
Öncekinde 7.günde erken gebeli testinde çıkmıştı normal test hiç yapmadım amz bilmiyorum buhün 6.günümüz çılarmıliBenim de test alasm var ama korkuyorum. Kan testine bile gitmeye cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?