Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Teşekkür ederim aynı dediğiniz gibi ama benim eşim bana asla susmaz ve hep ilgisizdi. 30 yaşındayım aramızda 9 yaş var ben daha farklı istiyorum ama o akşam 21:30 en geç yatar birlikteki olmaz mu konuşma veya bu süreçte ondan kaynaklı beni görmemesi destek daha çok olması gerekir ama ne bilim Rabbim evladın hayırlısını sağlıklısını ve yoldaşını eylesin inşallah hormonlar şimdiden böyle desem bence birikmişlik var en azından da bu süreç yanımda olsa beklentisi nasip ..

Amin inşaallah rabbim her konuda yardımcın olsun , senin için senin hakkında ne hayırlı ise Allah onu versin

Amin inşaallah rabbim her konuda yardımcın olsun , senin için senin hakkında ne hayırlı ise Allah onu versin
Amin canım benim hepimizin hakkımda hayırlısı olsun 5 sene oldu boşvermekten bile yoruldum bakalım . Nasip sabır dua diye diye öleceğiz bazıları kader farklı yazılır bilemiyoruz herkesin bir sorun derdi oluyor neyse şimdi hazırlanıp doktora gideyim ben bir hayırlı güzel geçer inşallah sizin de gönlünüzden geçen neyse o olsun arkadaşım

Çok haklısın. Bu sabah daha yi uyandım zaten. İyi hissediyorum kendimi çok teşekkür ederim desteğin için

5.gun embriyosu. Evet erken biliyorum ama 7.gun bile idrarda goren olunca bi deneyim dedim. idrarda negatifti sabah ama kanda baslangic degerinde cikti. Bakalim neler olacak yarin 7.gun. pazar gunu 8.gunde tekrar verecegim
Hadı hayırlısı canım. Ben 5.gün embrıyosu olan bebegımde 6.günde sılık cızgı görmüştüm. Sonra kanda da çıktı zaten.

O
Hayırlı günler arkadaşlar 12sinde transferim olmuştu bugün idrar testi yaptım silik çıktı fikri olan var mıEki Görüntüle 2693014
Hayirli olsun net olarak ıkinci çizgi gözüküyor canım. Bugün 7.günün ve idrarda çıkması kan değerinin yüksek olduğunu gösterir. Çift mi transfer oldun canim .5. Gün embriyosumu

Bende öyle çok boş şeyleri kafaya takıyorum bu ara. Hastaneden her çıktığımda ağlayasım geliyor. Muayenede acele sekilde giyinip soyunmak bile sinirimi bozuyor. Ayakkabimi bı türlü tam giyemedim cıkınca ona ağladım düşün. Cok saçma gercekten. Bilmiyorum ilaçlardan heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…