Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Aynen öyle valla acısı felaket bir şey maalesef☹ Bende göbeğimi dinlendireceğim 1-2 gün kalçadan vurdurucam
Kalçadan da çok acıtıyor canım, ben kalçadan vurdurmuştum bir öncekinde, yürümemi bile etkiledi ve her gün doktora gidip pandemi sürecinde risk almaktansa böyle daha iyi bence

Hadı hayırlısı canım. Ben 5.gün embrıyosu olan bebegımde 6.günde sılık cızgı görmüştüm. Sonra kanda da çıktı zaten.

Sag ol canim. Bu sabah evde test yaptim onda da silik cikti. Yarin tekrar kan verecegim , 3 yildir ilk defa iki cizgi go rmek nasip oldu. Rabbim hepimizin gonlune gore versin

Hem ilaçlar hemde kadın yapısı gereği herşeyi üstleniyor , bebek sahibi olacağız sorumluluğu üstlenen biz, sanki dölleyen biziz yada herşey bizden kaynaklanmış gibi tutmazsa suçu üstlenen yine biz ,edilen masrafı sanki üstümüze başımıza harcadık yada sağda solda kakari kikiri yedik içtik gibi ezikligini yaşayan yine biz , aldığımız hormonlar canımızın yandığı yetmiyormuş gibi birde manevîyatımızı çökertiyoruz , bunların hepsi biz kadın olduğumuz için , üzerimizdeki bu baskı işte bir ayakkabı giyemediginde öyle patlar , eşlerimizin eline bir diken batsa bize batmış gibi hissederiz onunla o acıyı, onlarda o yok , ama anlamayana anlatacaksın seninle birlikte hastahaneye gelip gidecek , ignenmi yapılacak kendin yapma yapamıyorum artık acısına dayanamiyorum de , yumurtaların büyüdüğünde oturup kalkmamiyorum Allah kadına her ay 1 yumurta vermiş ben bir sürü yumurta taşıyorum hormonlar sanki ağzımdan fışkıracak de , bu süreçte onuda dahil olmak istemese bile dahil olmaya mecbur bırakın , herşeyi gönlünüze küserek yapmayın , ben çalışan bir bayanım ben amirimden izin aliyorsam oda izin alacak ben anne olmak için çabaliyorsam oda baba olmak için çabalayacak , ev hanımı olsaydım bile bu bu düşüncelerimi yine degistirmezdi , çünkü son 5 senedir kendim gittim geldim hastahaneye , çalıştığım yer ormanlık alan öyle bir yerden korka korka çıkıp tramvaya yürüyüp hastahaneye gidiyordum , sonra ilaç yazardı doktor hadi eczane kapanmadan git al koşuşturmaca ya bulamazsam , kadın halimle akşamın trafiğinde ben yollarda ..... Anlatsam roman olur , sonra bir silkelendim eşimide silkeledim ama oymuş bu son tedavide herseyimde heranımda yanımda oldu ignelerimi o yaptı , şimdi sonucum pozitif ve bana bakıyor , dün ignelerdenmi beta HCG denmi gögsüm yandı kıpkırmızı oldu sancısına dayanamadım bunlara şahit oluyor artık açımı benimle paylaşıyor , bence üzerindeki bu yükü biraz at arkadaşım gerekirse vur kır ağla zırla ama eşine hissetmesi gerekenleri hissettir , ayy ben yine kopmuşum yazarken ne ara olay kendime döndü onuda anlamadım yazmış bulundum silmekte istemedim halbu ki şimdilik benim sonuç pozitif gidiyor mutlu mesudum ayol ben niye bu kadar yükseldim kızzz , ahhh sizin şu dertleriniz beni bitirdiniz

Merhaba, benim de az önce transferim yapıldı . Yatağa uzandıktan sonra sanki biseyler aktı gibi oldu. Normal mi bu durum acaba ?
Öncelikle hayırlı uğurlu sonuç pozitifli olsun inşaallah , eğer şuan hastahanedeysen ve orada yatağa uzanırken olduysa korkma rahim içini transfer öncesi yıkıyorlar ya muhtemelen o sıvı sizi rahatsız etmiştir , transfer sonrası ayağa kalktığınızda da gelebiliyor , endişelenmeyin , inşaallah güzel sonuçlar alırsınız

Kızlar bişey danışmak istiyorum. Salı sabah transferim var, pazartrsi akşam yakın bi arkadaşımın düğünü var. Sizce düğüne gitmeli miyim yoksa riske atmayım mı ne dersiniz?

Ay canım o kadar güzel yazmışsın ki. Bak sende ağlattın beni. Esim çok ilgilidir hep moral verir. Oda izin alıp gelir benimle hep... Ama bu ara böyleyim malesef çaresiz hissediyorum kendimi. Yaa sen mutlu ol. Bosver bizi herkes çekeceğini çekiyor. Bizim sınav devam ediyor yapacak bişey yok. Sen çektin mükâfatını aldın Bizde zamanı gelince kurtulucaz insallah. Sağlıkla kucağına al inşallah canim

Şunu baştan söylesen olmazmıydı , sabah duavehayat arkadaşımın eşine sonra senin adama bı yükselesim geldi , nebileyim ben seninle ilgilenmiyor diye anladım oyuzden kızdım aman herkes iyi olsun inşaallah buarada inan bende iyi değilim beta yükseldikçe bende yükseltiyoruz bana da birşeyler oluyor

Hahaha Cok tatlısın canım. Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…