Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

oo Hayat sana guzel ne guzel ıste bende yazlıga gıdemedık marınadakı evın tadılatıyla ugrasmaktan helak oldum bıde ustune esımın aıle anne kızkardeslerı geldı 5 dk kahve dıye oturdum laptop basına walla kafam dagılsın maksat

Ne dıyosunnnnnnnnnnnnn nasıl bır su o öyle kaynegı nereden ıcıme serptınnnnn dun gece sıparıs verdık gelıyor ama dogru sıtedenmı acaba sız nerden aldınız lınkı varsa hemen atşele çabuk çabukkkkkkkkkkkkk

Aa canım bilen çoktur C life'i hatta bilirsin zaten diye demiycektim sana. İyi ki demişim istagramda hesabı vardı dur buliyim atayım sana.Kadin hatta bı tüp bebek yapıp tutmayınca hastanedeki hemşire önermiş. Saglik bakanlığı onaylı.

14 eylulde transfer oldum sali gunu kan tahlili vermeyi dusunuyorim.Kesin cikar 8.gun oluyo cunku.Gun yaklastikca korkuyorim.

C life kullandim ben.Onu kullanirken adetlerim cok duzenli geliyodu ve yumurtlamayı cok hissediyordum.onun disinda bi faydasi oldumu bilmiyorim.
.

Tesekkur ederim, hemşirelerde öyle dedi biz birden düştü mü acaba dedik

İçeriğinde özel miktarlarda ve özenle seçilmiş Sertifikalı Adaçayı, Aslanpençesi, Civanperçemi, Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Özel Çam Balı bulunmaktadır.

dıyor ne gerek var c life almaya aktara gıder kendım yaparım daha ıyı dımı ?

Yaaa hadi tadilat neyse de kayınvalide, görümce falan bilemedim neyse sen tadilat dağınıklığını göster onlara 2 bilemedin 3 dk ya kaçarlar bence

Yaaa hadi tadilat neyse de kayınvalide, görümce falan bilemedim neyse sen tadilat dağınıklığını göster onlara 2 bilemedin 3 dk ya kaçarlar bence
ben 2 gunde mutfagı boyadım ustune komple evı temızledım yetmedı yeeler kahvaltılar yaptım sımdı dayak yemıs gıbı oturuyorum dagınık ev asla gostermem huyum kurusun mukemmellıyetcılık gıbı zırtapoz huyum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…