- 29 Nisan 2018
- 139
- 160
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.781
Amin inşallah. Bende ennson 3 yıl önce görmüştüm o çizgiyi. İnşallah bende görürürüm 1 haftaya kadar
oo Hayat sana guzel ne guzel ıste bende yazlıga gıdemedık marınadakı evın tadılatıyla ugrasmaktan helak oldum bıde ustune esımın aıle anne kızkardeslerı geldı 5 dk kahve dıye oturdum laptop basına walla kafam dagılsın maksatSağol canım. Benimki genel bi birikim galiba ya. Bahanesi oldu embriyocağızeşimi çok özledim, evimi özledim. Bu da bugün böyle sebebi oldu herhalde. Bahçeye çıktım. Köpeklerim yanmda. Biraz uzattım ayaklarımı falan. Çiçek, böcek, köpek falan takılıyorum.
Ne dıyosunnnnnnnnnnnnnCanım fsh yüksekliğinden bahsetmissin. Ben hastanede bı hastayla konuşmuştum. Kadina menepoz demişler fsh si 70 falanmis. C life kullanmış fsh 7 ye düşmüş. Hic yumurta gorunmezken o ay 3 tane görünmüş.Hatta doktor içeriğini sormuş ismini almış hastadan
Hemen geldim kan testi vermeye sonuç bekliyorum kozlar
Aa canım bilen çoktur C life'i hatta bilirsin zaten diye demiycektim sana. İyi ki demişimNe dıyosunnnnnnnnnnnnnnasıl bır su o öyle kaynegı nereden ıcıme serptınnnnn dun gece sıparıs verdık gelıyor ama dogru sıtedenmı acaba sız nerden aldınız lınkı varsa hemen atşele çabuk çabukkkkkkkkkkkkk
Gönder gelsinnnnnnAa canım bilen çoktur C life'i hatta bilirsin zaten diye demiycektim sana. İyi ki demişimistagramda hesabı vardı dur buliyim atayım sana.Kadin hatta bı tüp bebek yapıp tutmayınca hastanedeki hemşire önermiş. Saglik bakanlığı onaylı.
Benim de test alasm var ama korkuyorum. Kan testine bile gitmeye cesaretim yok
Amin inşallah sedacım seninde güzel haberleri ni alırızAy canım senin günün az kalmış, hadi inşallah hayırlı haberi alirsin
Link gelmedi galiba canım. Ekran resmini çektim.İstagramdan incele 3 ay kullanılıyor diye biliyorum. Ya yasak olabilir resim engel yemiyim özelden atıyımGönder gelsinnnnnn
Tesekkur ederim, hemşirelerde öyle dediÖncelikle hayırlı uğurlu sonuç pozitifli olsun inşaallah, eğer şuan hastahanedeysen ve orada yatağa uzanırken olduysa korkma rahim içini transfer öncesi yıkıyorlar ya muhtemelen o sıvı sizi rahatsız etmiştir , transfer sonrası ayağa kalktığınızda da gelebiliyor , endişelenmeyin , inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Link gelmedi galiba canım. Ekran resmini çektim.İstagramdan incele 3 ay kullanılıyor diye biliyorum. Ya yasak olabilir resim engel yemiyim özelden atıyım
Amin Inşallah canımAmin inşallah sedacım seninde güzel haberleri ni alırız
C life ben de kullandım, ankarada bir avm de satılıyor. Instagram sayfasından da alabilirsinizinstagram kullanıcı adı ne onu yaz ben bulurum
buldum hayatım arkadas attı ozelden ama dedıgım gıbı ıcerıgındekılerı aktardan alarak kendımde uygulayabılırımC life ben de kullandım, ankarada bir avm de satılıyor. Instagram sayfasından da alabilirsiniz
Yaaa hadi tadilat neyse de kayınvalide, görümce falan bilemedimoo Hayat sana guzel ne guzel ıste bende yazlıga gıdemedık marınadakı evın tadılatıyla ugrasmaktan helak oldum bıde ustune esımın aıle anne kızkardeslerı geldı 5 dk kahve dıye oturdum laptop basına walla kafam dagılsın maksat
ben 2 gunde mutfagı boyadım ustune komple evı temızledım yetmedı yeeler kahvaltılar yaptım sımdı dayak yemıs gıbı oturuyorum dagınık ev asla gostermem huyum kurusun mukemmellıyetcılık gıbı zırtapoz huyum varYaaa hadi tadilat neyse de kayınvalide, görümce falan bilemedimneyse sen tadilat dağınıklığını göster onlara 2 bilemedin 3 dk ya kaçarlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?