teşekkürler benim hcg çok yüksek çıktı 740 adete 4 gün var bu değer beni korkutuyor.bir anormallik olmasın.seninkiyle çok farklı.
çizgi silik
sagol canim merak etme hamiissin dir insallahh duacinimmmm
ayy canim isteyen herkese nasip olsun insallahhhhh
arkadaşlaar bebişleriniz hayırlı olsun...kaydirigubbakcemile2
Kıslar adet oldum bu ayda olmadı(çok üzgünüm
merhaba arkadaşlar.dun regl gunumdu ama olmadı.hafif bulantı mide yanması halsizlik ara sıra kasıklarda ağrı gibi şikayetlerim var hamilelik belirtisi midir sizce?tşkler
Selam kızlar benımde bugun olmam gerekıyo amahıcbır belırtım yok, sadece dun coksancım vardı kasıklarımda bugunde sol göğüsmde agrı var okadar ama zaten bu ay ben hıc umutlanmıyorum cunku doktor kontrolınde bu ay yumurtlamamın olmadıgını soylemıstı, cok rahatım bu ay cunku bılıyorumkı ımkansız, yumurtlama olmadıgı ıcın.
kızlar esime sölemiştim daha kaliteli bir test getir diye almıs gelmiş sagolsun ve hemen yaptım iki cizgi cıktı yani rabbim müsade verdi rahmime düstü bebegim.mevlam herekze versinn cuma günü kan testine yaprımayı ve p.tesi doktıra gitmyi düsünüyorum
kızlar esime sölemiştim daha kaliteli bir test getir diye almıs gelmiş sagolsun ve hemen yaptım iki cizgi cıktı yani rabbim müsade verdi rahmime düstü bebegim.mevlam herekze versinn cuma günü kan testine yaprımayı ve p.tesi doktıra gitmyi düsünüyorum
canımm öncelikle güzel seylerin olması için guzel dusunmek gerektigini unutmayalım..Stres herseyin bas dusmanı bunu aklımızdan cıkarmayalım
En yakın arkadasım su an 7 aylık hamile ve bebek için cıldıran bi kızz...Öyle ki kocasıyla bugun ilişkiye girse ertesi gun test alıp yapardı..Ve ne hikmettir ki adetine 5 gün kala evde yaptıgı test pozitif cıktı...Biri daha bi silikmiş...Bunlar büyük bi şok içinde tabii, karı koca gecenin bi yarısı kan testi yaptırmaya acile gidiyolar...Test sonucunda- valla dedi de unuttum ben- 100 ün üstünde cıkmıs hcg degeri...Sonra doktor kontrolu derken simdi doguma cok az kaldı gun sayıyor kendisi...Yani oluyormus böyle durumlar..Gönlünü ferah tut arkadasım...İlaç falan içme bu aralara.Dikkat et kendine...Allah yanımızda.Dualarım hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?