Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

Benimki de aynı seninki gibiydi hatta daha bile silikti dün koşa koşa kan vrdim ve hamile olduğumu öğrendim bence sen de öylesin canım...Şimdiden hayırlı olsunvereliniortak

teşekkürler benim hcg çok yüksek çıktı 740 adete 4 gün var bu değer beni korkutuyor.bir anormallik olmasın.seninkiyle çok farklı.

Ben doktora yarın gidicem nasipse canım.Henüz bişi içmiorum yani.
senin betan daha yuksek;olsa bile sende sorun yoktur bu durumda bende vardır...Benımkı düşük çünkü

ayyy öyle deme inşallah sağlıklıdır ikimizinkide ve herkesinki.
ama ne bileyim insan düşünmedende edemiyor.
çok yüksek çıkması mol gebelikde olabilirmiş
inşallah seninki geç döllenme
benimki erken döllenmedir
böylelikle ikimizde normal yolumuza devam ederiz.

amin canım inşallah dediğin gibidir.
ben zaten bu ay ovulasyon testleriyle günümü takip ettim kadir gecesinde yani ayın 5inde t çizgisini cden de koyu gördüm ve yumurtlayacagımı anladım iki gece çalıştık ve son adet tarihimde 24agustos.Yani yumurtlamaya göre 15günlük oldu bugün. son adet tarıhıne görede 3hafta 6günlük canım sanırım değerlerımız ondan farklı.

adetim 24 ünde ama dayanamadim test yaptim heveslendimm silik falan cikar belkii cikiyormus ya ondan dolayi yapayim dedimm ama nafilee kocaman tek kirmizziii bu ayda hayaller rafa sanirimm kendimi dinleyerekmi bu kadar belirti üretiyorumm bennn allah isteyen herkeze versi n ins

yeni hamislerrr varr ne güzelll allahım saglıkla kucagınza almayı nasip etsin kızlarr. benimde hesaplamalarıma göre adetim 26sında ben dayanamadım kızlarr test yaptım negatif cıktı cok moralim bozulduu yaaaa((((((((( erken ama demii kızlar ondanda cıkmamıs olabilir. aklımdan hic cıkmıyo ne yapcaz böyle yaaa allahım yarımcımız olsun

erken yaa ondan cıkmamıstır belki önceden cıkanlarda oluyo ama onlar erken döllenme oluyomus ondan cıkıyomus.bende yaptım bu gün bi hevesle belki cıkar diye benimde negetifff(((((( ama insallah yeterli hormon olmadıgı icin belliolmamıstır insallah bizde hamis oluruz canımm

Kızlar benim betam 98,2 çıktı benım durumuma göre normal mi sizce?

canım senin haftan cok erken daha normaldir bundan sonra zaten her gün 2 ye katlayarak artıyo ben önceki hamileligimde 4artı4 de800 sıkmıstı senin daha 4deolmadı galiba demi o yüzden canını sıkma steres yapma gerci hep böyle oluyoda önce beta hcg ye takılıyosun sonra kaese sonra kalp atımı hep biseyler iicin endiseleniyorsun benden sana tavsiye stres yapma rahat ol insanın elinde olmuyo ama ben cok stres yapmıstım herseyi kendime simdi bundan cok pismanım canımm. hamileliginin tadını cıkar mutlu olllll

Canım çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın gerçekten.
Dediğin gibi hamile olduğunu öğreniyorsun bu sefer betaya takılıyorsun sonra kese sonrada kalk atısı stres bitmiyor...Bir de alttan mı bakıcaklar bana canım bilio musun?

evet canım alttan bakıyolar gerci sen istemezsen özele gidersen belki bakmazlar ama o zamanda karından bu kücük haftalarda net olmuyo.en iyisi vaginal ultrasyon. ama korkacak hic bisey yok ben seve seve kabul etmistim rahat ol kendini kasmazsan hic korkulcak bisey yoko anda melegini görecegini düsün. allahım sizinle olsun sizi korusun canımm. ama internettende cok sey arastırıp okuma insanın hep aklı takılıyo bana drum sadece gebelik.org sitesine gir demisti. sen ne yapacaksın ordabi dra mı gideceksin yoksa samsuna mı geleceksin. samsuna geleceksen tayfun bey var herses onu tavsiye ediyoo benim arkadaslarımdavar ona giden.eger allahım bana nasip edrse onagitmeyi düsünüyorumm.dua et canım banada. melegimi kaybettigimden beri icim yanıyo canım yanıyo tek tesellim yeni bi bebek.

Burda gitmicem canım Samsun'a gidicem ana klinikten bir kaç doktor önerdiler NNur hanımla Ülkü hanım ikisinden birine gidicem ilk sanırım ama tabii gidişata göre bu durum değişebilir.İlk defa vajinal muayene olmanın heyecanı ve sıkıntısı var bende;amin canım Rabbim hepimizi korusun inşallah.Dayanma gücü ve sağlık versin.Duacınım canım hiçbirimizin ne olacağı belli deil;verende Rabbim alanda o ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun sen de moralını yuksek tut olacak en kısa zamanda ınsallah:Saruboceq:

anaklinige gideceksen canım nur hanıma git istersen onada bi arkadasım gitti cok memnun kalmıstı hayırlısı canım rabbim hakkımızda hayırlısını versinn

anaklinige gideceksen canım nur hanıma git istersen onada bi arkadasım gitti cok memnun kalmıstı hayırlısı canım rabbim hakkımızda hayırlısını versinn

Evet canım bizim öğretmen arkadaşlardan da çok olumlu tepkiler aldım.
Büyük ihtimalle ona gidicem.
Yarın gidebilirsem dilerim güzel haberlerle dönerım kızlar.Ben yatıyorum hayırlı geceler Allah'a emanet olun...

canım dilerim hamileyimdir benim adet günüm 3 gün gecikti ve öle yaptım ben senin saırım daha var adet tarihine onu bekle hatta mümküğnse bir kac gün gecsin öle yap arkadasım
sagol canim merak etme hamiissin dir insallahh duacinimmmm
ayy canim isteyen herkese nasip olsun insallahhhhh

oyy oyy hamiş haberleri gelmiş maaşallah.
ademerve canım benim adetten 1 gün önce bhcg 34 çıktı.10 ve üzeri yeterli oluyormuş gebelik için. cuma günüde gidip keseyi gördük şükür dış gebelik değil. inşallah pazartesi de kalp atışını duyarız ve rahatlarız... sen rahat ol canım değerin gayet iyi. iki günde 2 katına çıkıyor değer. sen şuan 3 haftalık felansın.
kese için doktora gittiğinde önce karından bakıyorlar idrara sıkışık git. karından görmeyince vajinal bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…