Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

kizlar bisey soracagim afedersinizzz ama

bugunn uyandigimda acik kahve rengi biraz akinti vardi bu yerlesme olabilir mi cok az di
bilemedim bazilARINDA AZ OLUYORMUS
pembe oluyor akinti canim benimmmm
benimde bugece itibariyle pembe akinti geldi ve kasiklarim agriyorrrrrr sol kasigim daha cok ince cizgi gibi akintida kan vardi

İyigeceler herkese benim yarın adet günüm heycanla bekliyorum akıntım yok ama ara sıra kasıklarımda adet olucakmışım gibi agrılar oluyor birde kramp seklinde ateşimde 1 haftadır baya yüksek 37 nin altına hiç düşmüyorum az önce ölçtüm 37.6 umutlanmak istemiyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum

iyi geceler canım inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versinn

ne bileyim her belirtiyi yasiyorum zaten anlamadim gitti bu kadar da psikolojikse artik hic umutlanmayacagim karnin sis
arasira kraplar giriyor yumurtaliklarimda arasira sancii
bir tuhafimm tam karnimin alti sislik var incesinde yoktu
midem cok bulanmiyor ama asiri gazz varrr
daha sayamayacagim bir sürü belirtii offf
bekleyecegim artikk bu ay cok umutluyummm
bakalim hayirlisi hepmizin hakkindaa

o söylediklerinin aynısı bendede var su anda bende anlamadım
umarım psikolojik değildir ve güzel haberleri alırız canım
ben bu ay önceki ay oldugu gibi defalarca alıp test yapmak istemedim ozaman daha cok psikolojim bozuluyor bekliyorum bakalım eğer adet olursam en geç sabaha kadar olmuş olmam laazım
senin beklenen adet günün ne zaman

Allah güzel haberler almayı nasip etsin canım

benim 24 unde adetim gelmesi gerekiyor

hayirli olsun canimm olmasa üzülmememiz lazimm
her hayirda bir ser her ser de bir hayir vardiii
biz cok üzülsekte vardir bir hayiri
allah isteyen herkeze versinn
umarim hamilesindir

haberini bekliyorummben test yaptim dayanamadim negatifti ama belki erkendir diye ümitlenmeye devam ediyorum sonuca bazen cikmayabiliyormuss

doğru diyorsun canım üzülmememiz hatta bu konuyu düşünmememiz lazım cunku gerçekten insanı etkiliyor
Herşeyin hayırlısıı olsun
evet bazen adet dönemi geçmeden belli olmuyormuş bazende test bozuk olabiliyormuş peki silik çizgi falan varmıydı

iste umudumu asil kiran o olduuu

yok silik birsey yoktuuu

herkez silik cikar diyorrr
hayirlisi canimm bekleyip görecegiz su son günler cok zor geciyor yaa

ama bu ay olmassa artik kafamdan atiyorumm kendime baska ugras bulacagimm bu kadar belirti varken ilk kez böyle oluyorum ben
hayirlisi iki gün sonra ögrenecegimm sen sanirim yarim ögreneceksin
ins istedigin gibi olur canimm

ha birde ben sabah idrariyla yapmamistimm
malu kendimi zor tuvalete yetistirdigim icin fazlada tuta,mamistim
yani konsantre idrar olmasi gerekiyor
valla test depoladim inan ki
ama yapmiyorum hayal kirikligi beni bitirdiii

allahim yardim etsinnn hepimize

Canım seninde söylediğin gibi olumsuzu görsekte üzülmememiz gerekiyor önemli olan hayırlısı olsun zamanı ne zamansa Allah ne zaman nasip edirse ozaman olucak

ama bencede olmazsa eğer artık akıldan cıkarmak gerekiyor emin ol buda cok etkiliyor hiç aklında olmayan kişiler nasıl hamile kalıyor okuyoruz biz çalışma yaparken bile aklımızda o düşünce oldugu için hormonları etkiliyor

ben geçen ay olayı abarttıgım için evde test bile bulundurmuyorum şu anda
geçen ay kaçtane yaptım sayısını bile hatırlamıyorum

ama sabah kalktıgımda eğer olmadıysam hemen eczaneye koşarım :)

ins canimm hadi bakalimmm haber bekliyorum yarin mutlaka ins hepimizden güzel haberler gelir

ins melek kokulularimizi aliriz kucagimiza

ins canimm hadi bakalimmm haber bekliyorum yarin mutlaka ins hepimizden güzel haberler gelir

ins melek kokulularimizi aliriz kucagimiza

Canım Günaydınn

şu ana kadar gelen giden yokk ama ben çok stresim su an bi an agrım var bi an yok gibi normalde benim 27 günde bir olur ve hiç şasmaz hatta geceyarısından sonra ufak ufak gelmeye başlar bu saat oldu bişi yok ama inanırmısın test alıp yapmaya korkuyorum ne olucak cokta merak ediyorum

ins hayirlisi olur canimm test yap diye zorlamak istemiyorum sonra bellki olumsuz olursa üzülme

ama ben olsam duramazdimm
bugun bile yapacaktim test dayanamadim

senden haber bekliyorsum erkenden girdim nete:)
ins güzelhaberler gelecek

birde bir sey soracagim benim kasik bölgemde farkedilir bir sislik olustu sende var mi böyle bir surum

canım normalde bende dayanamıyordum ama geçen ay kötü oldum baya düşün hasta oldum yine test yaptım o yuzden tutuyorum kendimi

canım çok saol desteğin için
inşallah senin benim isteyen herkesin güzel haberlerini alırız

evet canım normalde adet döneminde acayip bi şişlik olur ama karın bölgemde bu sefer kasıklarımda şişlik var ve cok sert belirgin yani

suan benimde öyle cok fazla afedersin ama gazim var midem yaniyor off daha neler var bende
ben senin haberini bekliyorum canim ne zaman hayzir hissedersen kendini test yap mutlaka haberdar olayimm
ins güzel haberler..

suan benimde öyle cok fazla afedersin ama gazim var midem yaniyor off daha neler var bende
ben senin haberini bekliyorum canim ne zaman hayzir hissedersen kendini test yap mutlaka haberdar olayimm
ins güzel haberler..

evde ateş ölçer varmı canım hiç ateşini ölçtünmü

acaba düşündüğümüz içinmi böyle oluyor anlamadım yaa

tamam canım umarım güzel haberler veririm
bende adet olmadığımı söylemek için açtım zaten :)

ates ölcerim yokk zaten bu siteyi okuyana kadar bundan haberimde yoktu ates le bir baglantisi olacagini bilmioyumm ben gidim alim en iyisii:)))

ama kendimi sicak hissediyorum:))) yani vucuk isim cok iyi ama bazende üsüyorum ayaklarim buz gibi

dur ben bütün belirtilerimi yazayim en iyisiii

ama bunlar psikolojikse artik bilemiyecegim artik bebek beklemicem ya

bekliyorum bekliyorum tik yok:)
ben aslinda hipotroidhastasiyimm kendimimi kandiriyorum bilmiyorumm

öyle cok midem bulantim yok arasira oluyor
gögüsler cok hassas ve kocaman :)bide uclari degisti minik iki kabarcik cikti
damarlar cok belirgin
kasiklarda arasira batma ama sürekli sanci yok
kasik bölgemde sislik var
bazen böyle nasil anlatsam yüregim geciyor (bilmem anlatabildim mi)
akintim cok var
(islak gibi belkide adet olacagimdir ondan)

midede yanma cok fazla
sürekli canim birseyx istiyor istahim acik :)
karnim sis ve sert kasiklarimda öyle

bir üsüyor bir yaniyor durumdayim bilmiorum
allah hayirlisini versinn
belkide psikolojikkk bilemiyorum bekleyip görecegiz:)))

normalde ateş olayını bende bilmiyordum geçenlerde burda gördüm ogünden sonra süphelenmeye başladım zaten yoksa 1 hafta öncesine kadar adet belirtilerim vardı :))

canım söylediğine göre belirtilerin hamilelik belirtileri forumdada okudugum kadarıyla genelde bu belirtiler cok sık var

inşallah psikolojik değildir canım bi sürü düşünmemeye çalış kendini dinleme bakalım başka şeylerle oyalan bakalım yine aynılarını hissedicekmisin

benim mesela su an strestenmi nedendir bilmem hiç idrar durumum yok sabahatan beri böyle test yapsam nasıl yapıcam diye düşünüyorum gidiyorum damla damla
ama gaz olayı bendede var bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…