doktor kontrolün kaç gün önceydi ve yumurtlamanın olmadığını söylemiş peki oluşumda büyümekte olan yumurta gördü mü? ya da yumurtalarının büyümesi için ilaç verdi mi ?
eylül hamileleri ben de hamileyim topiğinde buluşalım.
teşekkürler.doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben yarın gitsem gözükmezmi.
ya haklısın çok stres yapıyoruz ama elde değil.
hayırlı olsun inş... son adet tarihiniz neydi kaç haftalık acaba
gözün aydın darısı bizlerin başına inşş alkisalkisalkis
canım son adet tarihim 20 agustostu fakat ben her zaman düzenli bir bicimde 3 gün erken olurdum böylelikle suan tam 5 gün gemiş bulunmakta adetim yani.ama bebek ne kadarlık bende cok merak ediyorum cünki adetim bitinminden itibaren 27 28 31 ve devamı olmak üzere bebek calısmasmalrımız sürmüstü sanırım benegim 27 yada 28 agustos gecesinden fakat kac haftalık oldugu nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
döllenmenin ne zaman gerçekleştiği bilinmediği için genel olarak son adet tarihi baz alınarak gebelik haftası hesaplanıyor ama daha sonra gelişimine göre doktorlar bir şey söylüyor galiba ben link atamıyorum ama gebelik . org oradan bakarsın tekrar hayırlı olsun gün gün kendimizdeki değişiklikleri paylaşalım
Arkadaşlar meraba aranıza yeni kadıldım dün test yaptım 2. çizgi slikte olsa belirgindi bu sabah yaptı yine yanı şekilde çıktı gebelik olabilirmi?
tesekkürler arkadasım bilgilerin için o siteyi girip bakacagım sen ne kadarlık hamilesin
sin
canim sen ilk baslarda olupta adetten hemn bir iki gun sonra falan o gunlerde test yapmayip kacirmis olmayasin dongun cok uzun degil cunku galiba 28 gunde bir felaan oluyosun
oyy oyy hamiş haberleri gelmiş maaşallah.
ademerve canım benim adetten 1 gün önce bhcg 34 çıktı.10 ve üzeri yeterli oluyormuş gebelik için. cuma günüde gidip keseyi gördük şükür dış gebelik değil. inşallah pazartesi de kalp atışını duyarız ve rahatlarız... sen rahat ol canım değerin gayet iyi. iki günde 2 katına çıkıyor değer. sen şuan 3 haftalık felansın.
kese için doktora gittiğinde önce karından bakıyorlar idrara sıkışık git. karından görmeyince vajinal bakıyorlar.
hadi gözün aydin canim benimmmmm bekleeee yavas yavas hepsi olacakkkkk sirayla herseyine sahit olacaksin mini kmelegimizinnnnnSağol canım Allah razı olsun..Benim sat ım 24ağustos zaten canım günüm bile gelmedi.
Bugün doktora gittik betam 215,4 olmuş çok mutlu oldum yükseliyor yavas yavas ama henüz kese yok sanırım çünkü daha çok yeni ama rahim duvarı kalınlanmış bebek tutunmaya calışıyor anladıgım kadarıyla çok güzel ve farklı duygular Allah ım kucağımıza aldığımız günleride gösterir hepimize inşallh...
Ve de ekim ayını bekleyen güzel anne adaylarım sakın umudunuzu kesmeyin ben inanıyorum ekim ayı da en az bu ay kadar bol hamişli bir ay olacak dualarım sizlerle kızlar:Saruboceq:
hadi gözün aydin canim benimmmmm bekleeee yavas yavas hepsi olacakkkkk sirayla herseyine sahit olacaksin mini kmelegimizinnnnn
Sağol canım Allah razı olsun..Benim sat ım 24ağustos zaten canım günüm bile gelmedi.
Bugün doktora gittik betam 215,4 olmuş çok mutlu oldum yükseliyor yavas yavas ama henüz kese yok sanırım çünkü daha çok yeni ama rahim duvarı kalınlanmış bebek tutunmaya calışıyor anladıgım kadarıyla çok güzel ve farklı duygular Allah ım kucağımıza aldığımız günleride gösterir hepimize inşallh...
Ve de ekim ayını bekleyen güzel anne adaylarım sakın umudunuzu kesmeyin ben inanıyorum ekim ayı da en az bu ay kadar bol hamişli bir ay olacak dualarım sizlerle kızlar:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?