Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

doktor kontrolün kaç gün önceydi ve yumurtlamanın olmadığını söylemiş peki oluşumda büyümekte olan yumurta gördü mü? ya da yumurtalarının büyümesi için ilaç verdi mi ?

canım 14-16- 18 gunler baktı yumurtan hıc buyumemıs her gııtıgımde 12 mm kalmıstı ve ılac falan vermedı adetını bekle 5. gunu klomen ıc sonra bana gel dedı, bendesımdıadetımı beklıyorum ama olmadım, ayrıca benım 3,5 senedır bebegım olmuyor bu zamana kadar ılk defa yumurtlamamda sorun cıktı kendılıgımde cok guzel yumurtluyodum ama bu ay bole oldu nedense canım

teşekkürler.doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben yarın gitsem gözükmezmi.
ya haklısın çok stres yapıyoruz ama elde değil.

canımm sen doktorun dedigin gun git..Bemim keeyi aradı taradı adam nerdeyse yarım saat..Beklemekte cok sıkıcı oluyo ayy yk mu acaba diyo insan..İyisi mi 5 haftalıkken gitmek o zaman gözüküyo minişlerkaydirigubbakcemile2
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah..

hayırlı olsun inş... son adet tarihiniz neydi kaç haftalık acaba

canım son adet tarihim 20 agustostu fakat ben her zaman düzenli bir bicimde 3 gün erken olurdum böylelikle suan tam 5 gün gemiş bulunmakta adetim yani.ama bebek ne kadarlık bende cok merak ediyorum cünki adetim bitinminden itibaren 27 28 31 ve devamı olmak üzere bebek calısmasmalrımız sürmüstü sanırım benegim 27 yada 28 agustos gecesinden fakat kac haftalık oldugu nasıl hesaplanıyor bilmiyorum

döllenmenin ne zaman gerçekleştiği bilinmediği için genel olarak son adet tarihi baz alınarak gebelik haftası hesaplanıyor ama daha sonra gelişimine göre doktorlar bir şey söylüyor galiba ben link atamıyorum ama gebelik . org oradan bakarsın tekrar hayırlı olsun gün gün kendimizdeki değişiklikleri paylaşalım

tesekkürler arkadasım bilgilerin için o siteyi girip bakacagım sen ne kadarlık hamilesin
sin

Arkadaşlar meraba aranıza yeni kadıldım dün test yaptım 2. çizgi slikte olsa belirgindi bu sabah yaptı yine yanı şekilde çıktı gebelik olabilirmi?

Arkadaşlar meraba aranıza yeni kadıldım dün test yaptım 2. çizgi slikte olsa belirgindi bu sabah yaptı yine yanı şekilde çıktı gebelik olabilirmi?

hayırlı olsun arkadasım benim de 2.çizgim silikti kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim Rabbim hepimize sağlıklı bebekler kolay hamilelikler versin inşkaydirigubbakcemile2

canim sen ilk baslarda olupta adetten hemn bir iki gun sonra falan o gunlerde test yapmayip kacirmis olmayasin dongun cok uzun degil cunku galiba 28 gunde bir felaan oluyosun

yubacım testin kullanma talimatına göre yaptım 26 günde bir adet oluyorum inşallah dediğin gibidir ovakitlerde eşim yanımdaydı artık 28-29 eylülü bekleyeceğim boshayallersmile

Sağol canım Allah razı olsun..Benim sat ım 24ağustos zaten canım günüm bile gelmedi.
Bugün doktora gittik betam 215,4 olmuş çok mutlu oldum yükseliyor yavas yavas ama henüz kese yok sanırım çünkü daha çok yeni ama rahim duvarı kalınlanmış bebek tutunmaya calışıyor anladıgım kadarıyla çok güzel ve farklı duygular Allah ım kucağımıza aldığımız günleride gösterir hepimize inşallh...

Ve de ekim ayını bekleyen güzel anne adaylarım sakın umudunuzu kesmeyin ben inanıyorum ekim ayı da en az bu ay kadar bol hamişli bir ay olacak dualarım sizlerle kızlar:Saruboceq:

hadi gözün aydin canim benimmmmm bekleeee yavas yavas hepsi olacakkkkk sirayla herseyine sahit olacaksin mini kmelegimizinnnnn

hadi gözün aydin canim benimmmmm bekleeee yavas yavas hepsi olacakkkkk sirayla herseyine sahit olacaksin mini kmelegimizinnnnn

İnşallah canım benim inşallah...
en azından betam artıyor buna çok sevındım ultrasonda da bebişin resmi çekildi böyle rahime tutunmuş
Ama doktor kese var demedi;sanırım henüz olusmadı zaten betama görede erken bildiğim kadarıyla ınsallah zamanla keseyi de görurum kalp atıslarını da duyarım...

Allah'ım en tez zamanlarda sizlere de nasip etsın canım birlikte sevinelim inşallah burda..

ohh maaşallah canım sevindim Rabbim daim etsin inşallah.biz 1000 civarıydı sanırım keseyi gördüğümüzde. bende akşam üzeri hafif lekenme oldu çok korkuyorum.dr aradım hemen oda yat dinlen bol su iç yarın göreyim dedi. dua edin bana nolursunuz..Rabbim korusun meleğimi...

kizlar bisey soracagim afedersinizzz ama

bugunn uyandigimda acik kahve rengi biraz akinti vardi bu yerlesme olabilir mi cok az di
bilemedim bazilARINDA AZ OLUYORMUS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…